Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال وبختیاری با اشاره به اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد ریال برای طرح احداث راه‌آهن مبارکه-سفیددشت-شهرکرد، گفت: اعتباراتی نیز برای اجرای پروژه‌‌های اقتصاد مقاومتی استان پیش‌بینی شد. ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۱ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، علی شهریارپور صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به دیدار مسئولان ارشد استان با معاون اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور اظهارداشت: این دیدار به منظور پیگیری مصوبات سفر آقای دکتر نوبخت به استان، طرح‌های اقتصاد مقاومتی و برنامه جهش تولید استان، انجام و وضعیت اعتبارات مصوب و تخصیص اعتبار طرح‌های سفر مورد بررسی قرار گرفت، همچنین راهکارهای اجرایی به منظور تامین اعتبار مورد نیاز برای تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های فوق براساس زمان‌بندی پیش‌بینی شده اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوبخت: راه آهن اردبیل از لحاظ تامین اعتبار مشکلی نخواهد داشتاستاندار چهارمحال و بختیاری: موانع پروژه بن-بروجن تا روزهای آینده برطرف شودشهردار شهرکرد: نیازسنجی فرهنگی شهرکرد انجام شود ‌

وی افزود: برای طرح‌های مصوب سفر از محل قانون بودجه سال 1399 در مرحله اول 3906 میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافت که 84 درصد از اعتبار ابلاغی طرح‌های فوق را تشکیل می‌دهد و از وضعیت مطلوبی در سال جاری برخوردار است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال وبختیاری بیان کرد: اختصاص 2500 میلیارد ریال برای طرح احداث راه‌آهن مبارکه-سفیددشت-شهرکرد، 1092 میلیارد ریال برای تکمیل باند دوم محور ارتباطی شهرکرد-بروجن-لردگان و 212 میلیارد ریال برای احداث راه‌ اصلی شهرکرد- بازفت و شلمزار – ناغان، شرایط مطلوبی را در ادامه کار طرح‌های فوق ایجاد کرده و ضروری است دستگاه‌های اجرایی ذیربط نسبت به سرعت‌بخشی عملیات اجرایی این طرح‌ها در سال جاری اقدام نمایند تا با جذب اعتبارات مابه‌التفاوت، اعتبار مورد نیاز نیز در مراحل بعد تامین و اختصاص یابد.

شهریارپور ادامه داد: نکته مهم در خصوص طرح‌های مصوب سفر مربوط به طرح آبرسانی به شهرها و روستاهای محور بن - بروجن است که روند تصویب و تخصیص اعتبار آن جوابگوی نیاز شدید اعتباری طرح نبوده و همین مسئله باعث تاخیر در تکمیل و بهره برداری از طرح شده است.

وی گفت: طرح بن ـ بروجن به عنوان مصوبه سفر رئیس جمهور به استان و تاکید بر بهره‌برداری از آن تا پایان سال 1396، قرار گرفتن طرح در لیست طرح‌های اقتصاد مقاومتی و طرح‌های سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به استان، برخورداری از حدود 65 درصد پیشرفت فیزیکی، تامین آب آشامیدنی برای بیش از نیمی از جمعیت استان و نیاز و مطالبه جدی مردم استان برای بهره‌برداری از آن به عنوان مهم‌ترین و با اولویت‌ترین طرح برای مسئولان استان مطرح است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال وبختیاری خاطرنشان کرد: اما علی‌رغم این اهمیت در سال 1398 معادل 560 میلیارد ریال و در سال 1399 نیز مبلغ 470 میلیارد ریال برای طرح تصویب شد که به هیچ وجه جوابگوی نیاز اعتباری طرح در حد 4000 میلیارد ریال نمی‌باشد.

شهریارپور ادامه داد: این مسئله مورد اعتراض شدید استاندار، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیران استان قرار گرفت و لذا با توجه به ضرورت‌های عنوان شده توسط اعضای جلسه و تاکید آقای دکتر پورمحمدی بر سرعت بخشی عملیات اجرایی، قرار شد نسبت به تخصیص 100 درصدی اعتبار مصوب سال‌های 1398 و 1399 طرح توسط امور آب، کشاورزی و محیط زیست سازمان برنامه و بودجه با هماهنگی وزارت نیرو اقدام شود.

وی تصریح کرد: افزایش 2000 واحد مسکونی به طرح مسکن محرومان استان نیز مطرح و مقرر شد با اعلام آمادگی مکتوب بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور، اقدامات مربوط به انعقاد تفاهم‌نامه اجرایی آن انجام گیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال وبختیاری ادامه داد: طرح‌های اقتصاد مقاومتی و طرح‌های جهش تولید استان به لحاظ نقش و تاثیر‌گذاری آن‌ها در روند پیشرفت و توسعه استان مجددا توسط امور اقتصاد مقاومتی و شورای اقتصاد سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بر اساس ضرورت‌ها و اولویت‌های استان مورد بررسی قرار می‌گیرد و نتیجه جهت جمع‌بندی نهایی و تامین اعتبار مورد نیاز به آقای دکتر پورمحمدی ارائه می‌شود.

شهریارپور افزود: تامین اعتبار پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالای 70 درصد استان، تامین اعتبار لازم برای اجرای آزاد راه ایذه- لردگان، تامین اعتبار برای خرید تجهیزات مورد نیاز بیمارستان‌ها و همچنین خرید بالگرد اورژانس استان، تامین منابع مالی برای تکمیل و بهره‌برداری از پارک علم و فناوری استان، تامین اعتبار برای مرمت و بازسازی گلزار شهدای استان و تامین اعتبار برای ساخت سریال علیمردان‌خان از دیگر مواردی بود که در جلسه مطرح و در خصوص آنها تصمیمات لازم اتخاذ شد.

انتهای پیام/7540/ش

R7540/P/S6,54/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه اقتصاد مقاومتی میلیارد ریال اقتصاد مقاومتی بهره برداری تامین اعتبار احداث راه مورد نیاز برای طرح راه آهن طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۰۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را  از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اشاره کرد: برای تحقق این امر با اپراتور‌ها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قرارداد‌هایی در این زمینه باشیم.

کرباسی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمند‌سازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

وی  با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات ادامه داد: هدف اصلی‌ این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتور‌ها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند‌.

کرباسی اضافه کرد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح های آن ها مورد تأیید معاونت علمی، فناوری  و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت ها کسر می‌شود‌.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات در پایان ضمن اشاره به اینکه براساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی،فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری به اپراتور‌ها داده شود، گفت: هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد. این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان ‌آورد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • میدان عرضه دام زنده در نانواخانه شهرکرد احداث می‌شود
  • میدان عرضه دام زنده احداث می‌شود
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور