Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی در دیدار با رئیس و دبیر شورای عالی سیاستگذاری کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو ، با اشاره به لزوم حرکت دانشگاه ها به سمت دانشگاه های نسل سوم، پرداختن به دوره های بین رشته ای و رشته های بین بخشی در این مسیر را بسیار ارزنده خواند و گفت: در تعاریف پایه تکنولوژیک هم دانشگاه هایی که به علوم بهداشتی و سلامت می پردازند، باید سهم مطلوبی را در حوزه علوم انسانی بازتعریف کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی تصریح کرد: جدایی دانشگاه های علوم پزشکی از دانشگاه های فنی و پایه به کمرنگ شدن وجوه علوم انسانی در دانشگاه دامن زد و اکنون به عنوان یک نقطه آسیب شناسانه به آن توجه داریم.

کرونا دانشگاه ها را به هم نزدیک تر کرده است

زالی، اظهار داشت: این موضوع نقطه عطفی شد تا وظایف، راهبرد ها، برنامه ریزی ها و آینده نگاری های دانشگاه علوم پزشکی تغییر کند، اما در حال حاضر از کرونا به عنوان یک فرصت برای تلفیق دانشگاه ها استفاده می کنیم، چراکه کرونا دانشگاه ها را به هم نزدیک تر کرده و زمینه همکاری های مشترک را افزایش داده است.

وی با اشاره به اینکه در اپیدمی کووید-۱۹ نیاز به تحلیل های بسیار پیچیده ای وجود دارد، ادامه داد: از روزهای اول هم نگران بودم با نگاه های ساده انگارانه به کرونا مواجه شویم. به مرور زمان، هنگامی که ابعاد اقتصادی و اجتماعی این بحران بیشتر جلوه کرد این نگرانی به واقعیت تبدیل شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تاکید کرد: اگر بتوانیم موضوع کرونا را از یک بحث درمانی به یک مسئله اجتماعی تبدیل کنیم و این نگرانی را به همه آحاد شهروندی بسط دهیم، بسیاری از مسائل نظام سلامت حل می شود و تاب آوری اقتصادی و اجتماعی مردم هم تحت الشعاع این موضوع قرار خواهد گرفت.

زالی با بیان اینکه تاکنون کار پژوهشی در زمینه تغییرات خلقی به صورت مستند انجام نشده است، گفت: طبق مطالعات و نظرسنجی های صورت گرفته، در برخی از رفتارهای مردم در جریان اپیدمی کرونا هیجان و تنش مشاهده می شود، این موضوع باید با یک مدیریت هوشمندانه هدایت شود و نیاز به انجام یک پروژه پژوهشی در این زمینه احساس می شود.

ضرورت گسترش همکاری های پژوهشی با دانشگاه علامه طباطبایی

وی با اشاره به لزوم گسترش همکاری های پژوهشی دانشگاه با دانشگاه علامه طباطبایی، عنوان کرد: باید چند موضوع بین بخشی را به عنوان کار پژوهشی مشخص و آغاز کنیم.

زالی در خصوص افزایش همکاری های آموزشی دانشگاه با دانشگاه علامه طباطبایی در قالب رشته ارتباطات سلامت، افزود: برای تحقق این امر به ویژه در بحث رسانه ها نیازمند تربیت افرادی هستیم که نگاه به یک موضوع خاص بین رشته ای نداشته باشند. در واقع مفهوم کلی ارتباطات با هر ابعاد و و جود آن باید در نظر گرفته شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خاطرنشان کرد: امضای تفاهم نامه در این راستا با دانشگاه علامه طباطبایی نقطه شروع خوبی برای شناسایی افراد توانمند و تشکیل گروه های علمی و فکری مشترک است و دانشگاه به عنوان دریچه ابتدایی در این زمینه آمادگی کامل دارد.

اعلام آمادگی دانشگاه علامه طباطبایی برای گسترش همکاری های آموزشی و پژوهشی با دانشگاه
 
 دکتر هادی خانیکی رئیس شورای عالی سیاستگذاری کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو با اشاره به اینکه بحران کرونا به تصور زمینه ای ما برای همکاری با دانشگاه دامن زد، گفت: این حجم از کار خیری که با ماهیتی متفاوت به بهانه مقابله با این همه گیری انجام شد، یکی از تغییراتی است که زمینه را برای رشد روندهای همبستگی ساز فراهم کرد.

وی ادامه داد: در حال حاضر با پزشکانی رو به رو هستیم که در برخی مواقع ایده ای برای اطلاع رسانی ندارند. باید اقدامات استراتژیکی در زمینه ارتباطات سلامت صورت گیرد. در همین راستا پاییز سال جاری دهمین نشست روان و رسانه برگزار می شود.

مدیر گروه مطالعات ارتباطی دانشگاه علامه طباطبایی از آمادگی طراحی دوره کارشناسی ارشد ارتباطات و سلامت با همکاری دانشگاه خبر داد و گفت: ترجیح بر طراحی دوره ها در مقطع کارشناسی ارشد است و مقطع دکتری با نگاه دقیق تر و متمرکز  بر حوزه ای خاص باید طراحی و راه اندازی شود.
 

وی ادامه داد: با ارائه مباحث جامعه شناسی، اقتصاد و ارتباط سلامت در این دوره ها، راه های اطلاع یابی درست کوتاه می شود، توان ارتباطی مردم بالا می رود و ماهیت ارتباطات را بیشتر درک می کنند.

خانیکی از آمادگی گروه مطالعات ارتباطی دانشگاه علامه طباطبایی برای برگزاری وبینار، سمینار و نشست های مشترک پژوهشی با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد و گفت: سامان دادن اقدامات نهادی از اولویت های این همکاری محسوب می شود.

کد خبر 4948140

منبع: مهر

کلیدواژه: تصویب رشته دانشگاه علامه طباطبایی همکاری علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هادی خانیکی علیرضا زالی ویروس کرونا امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی دانشجویان دانشگاه ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کاردانی نظام جدید دانشگاه های ایران دانشگاه تربیت مدرس دانشگاه علوم پزشکی تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی سازمان سنجش دانشگاه علامه طباطبایی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۰۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد

 محمدکاظم مومنی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

وی افزود: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند جهت حمایت از آینده سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

 مومنی گفت: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز شود و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی