Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی برنامه، پس از منتفی شدن آغاز پیش تولید فصل نهم «خانه ما» در بوشهر، عوامل این مستندمسابقه ایده ساخت یک مجموعه متناسب با حال و هوای کرونایی را مطرح کردند.

طراحان «خانه ما» تصمیم گرفتند تا تغییر ناگهانی و غیرمترقبه سبک زندگی ایرانیان در زمانه کرونایی را ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته احمد شفیعی مدیر استودیو نوبین ثبت تجربیات خانواده‌های ایرانی و واکنش آنها به محدودیت‌های کرونایی هم مورد انتظار مخاطبان است و هم می‌تواند یک سند تصویری جذاب و واقعی برای آیندگان باشد. به این ترتیب در سال‌ها و حتی دهه‌های آینده، آیندگان خواهند دید که خانواده های ایرانی چگونه توانستند از این شرایط سخت عبور کنند و با وجود همه محدودیت‌ها و اتفاقات تلخ ناشی از شیوع ویروس کرونا، با پشت سر گذاشتن این دوران سخت زندگی شاد و موفقی داشته باشند.

در جریان تولید «خانه ما» ویژه کرونا تمام اصول بهداشتی و پروتکل‌های اعلام شده رعایت شده است و همین موضوع ساخت برنامه را سخت تر کرده است.

در این فصل نفرات گروه تولید و تعداد شرکت‌کنندگان کم شده و ارتباط آنها با خارج از خانه کاملا به موارد ضروری محدود شده است. همچنین معاینات پزشکی و ضدعفونی محیط و افراد هم به‌صورت مرتب انجام شده است.

به گفته مهدی جبین شناس یکی از ۲ کارگردان مجموعه ایده اصلی «خانه ما» کرونایی این است که اعضای خانواده در شرایط قرنطینه و نیمه‌قرنطینه چه می‌کنند که در عین رعایت اصول بهداشتی شاد باشند و از فعالیت‌های روزمره نیز عقب نمانند. ضمن اینکه این مجموعه در ماه رمضان ضبط شده است.

از بین خانواده‌های برگزیده فصل‌های قبل، چهار خانواده از شهرهای تبریز، شیراز، مشهد و رشت به صورت دوبه‌دو با هم رقابت می‌کنند و برنده آنها  فینال این ویژه‌ برنامه را برگزار خواهند کرد.

خط اصلی این برنامه، زندگی در شرایط قرنطینه است. درنتیجه، همه آیتم‌ها با همین محوریت طراحی و اجرا شده‌اند. شرکت‌کنندگان دیگر به صورت فیزیکی با هم در ارتباط نیستند و همه ارتباطات تقریبا به‌ صورت آنلاین است و مأموریت‌ها نیز بر همین اساس تعریف می‌شود. اینجا خلاقیت خانواده‌ها است که تعیین می‌کند تا چه اندازه می‌توان از این بستر برای پیشرد امور استفاده کرد.

سری جدید «خانه ما» در ۱۲ قسمت با کارگردانی مشترک امین کفاش‌زاده و مهدی جبین‌شناس، و نویسندگی احسان عمادی در استودیو نوبین تولید شده و قسمت نخست آن جمعه ۳۰ خرداد ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه دو سیما روی آنتن خواهد رفت.

کد خبر 4948146 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: برنامه تلویزیونی شبکه دو سیما بیماری کرونا فیلم سینمایی برنامه تلویزیونی ویروس کرونا تئاتر ایران موسیقی ایرانی جورج فلوید بازیگر سینما شبکه پنج سیما آلبوم موسیقی شبکه دو سیما سازمان صداوسیما فیلم مستند سینمای مستند شبکه یک سیما خانواده ها خانه ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۰۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره این خانه‌ها به دلار است؛ مستاجران خانه‌های دلاری چه کسانی هستند؟

به گزارش اتاق خبر به نقل از  اکوایران، چند وقت پیش، برخی بلاگرهای فضای مجازی مدعی شدند در سال جدید برای تمدید قرارداد اجاره، مالکانشان درخواست دریافت اجاره به صورت دلاری را داشتند.

 

برخی از واسطه‌گران این منطقه در رابطه با این موضوع، تایید کردند که معدود مالکانی وجود دارند که خواهان دریافت اجاره به صورت ارزی هستند.

بخش دیگری از این مالکان نیز گفتند، مالکانی که خارج از کشور هستند این گزینه را مطرح می‌کنند؛ اما به گفته برخی دیگر، مالکانی در داخل ایران به دنبال مشتری دلاری هستند و البته دسته آخر تاکید داشتند اجاره دلاری بازار خودش را دارد.

به گفته آنها، برخی مالکان ملک خود را به به افراد خارجی همچون دیپلمات‌ها و کارکنان شرکت‌های چندملیتی اجاره می‌دهند و بنابراین، با نرخ دلار حساب می‌کنند.

همچنین تعدادی از واسطه‌گران، تاکید داشتند به دلیل اینکه این موضوع قانونی نیست حاضر به نوشتن قرارداد نیستند.

به گفته تعدادی دیگر، مستاجران ایرانی حاضر به پذیرش ریسک قرارداد ارزی نیستن و معمولا تن به اجاره نمیدهند؛ اما بعضی از واسطه ها نیز می‌گفتند قبلا چنین مواردی داشته‌اند اما امسال تا به الان نه.

در بررسی فایل‌های لوکس تو مناطق 1 و 2 و 3 تعداد این فایل‌ها قابل توجه نبود اما برای مثال، واحدی 90 متری مبله با تمام امکانات در محله جردن، بدون ودیعه، اجاره ماهانه اش 700 دلار گذاشته شده البته اشاره شده که کل این ساختمان 5 طبقه به افراد خارجی اجاره داده می‌شود.

نکته دیگر اینکه معمولا این واحد به همین صورت مبله هستند و مدت زمان اجاره آن طولانی نیست .

واحدی 300 متری با 23 سال ساخت در همین محله با تمام امکانات و مبله، 1500 دلار ماهانه قیمت گذاشته شده که در آگهی ذکر شده برای مستاجران ایرانی در صورت پرداخت ریالی، ضربدر دلار روز می‌شود.

 

 

دیگر خبرها

  • عضو روحانیت مبارز: بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است
  • سیدرضا اکرمی: امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است/ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی کار نیست؟
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • اجاره این خانه‌ها به دلار است؛ مستاجران خانه‌های دلاری چه کسانی هستند؟
  • فصل نشا با چاشنی فوتشال در مازندران
  • حجاج استان سمنان برای نیازمندان خانه می‌سازند
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • فوت‌وفن تهیه دلمه برگ مو / ترکیب سبزی دلمه برگ مو؛ برای نرم و ترد شدن برگ‌های مو چه کنیم؟
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید