Web Analytics Made Easy - Statcounter

نقاشی‌های «حیدر علی» در حمایت از معترضان به نژادپرستی در آمریکا، با استقبال رسانه‌های چاپی و الکترونیکی پاکستان همراه شد. وی شعار «عدل، برابری و عدالت» و هشتگ #BlackLivesMatter جان سیاهان ارزشمند است، را به تصویر کشید. 

حیدر علی یکی از بهترین هنرمندان نقاشی کامیون و اتوبوس در پاکستان است. او حتی هنرش را در جشنواره جاده ابریشم در موزه اسمیتسون به نمایش گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نقاش پاکستانی کارش را از ۱۲ سالگی و در کنار پدرش آغاز کرد و اینک پس از ۱۸ سال چهره دیگری از این هنر محبوب را در کارگاهش در کراچی ارائه داده است. 

وی این روزها تصویر جورج فلوید روی دیوارها نقاشی کرده و نظر خود را چنین بیان می‌کند: نژادپرستی یک بیماری همه گیر در جهان است. اگرچه رنگ پوست ما سیاه است اما قلب های بزرگی داریم. 

به عقیده حیدر علی، این جهان فقط به افراد سفید پوست یا سیاه پوست تعلق ندارد بلکه متعلق به تمام کسانی است که دارای قلب بزرگی هستند. 

وی که برای نقاشی تصویر جورج فلوید از رنگ سیاه برای پشت زمینه استفاده کرد، در گفت وگو با رسانه‌ها دلیل آن را چنین گفت: سیاه یک رنگ اساسی در جهان است، رنگ سیاه در آسمان است که ما را قادر می‌سازد تا ستارگان را مشاهده کنیم بنابراین هر هنرمند در جهان اهمیت و زیبایی رنگ سیاه را درک می‌کند. 

این نقاش پاکستانی تاکید کرد: خداوند متعال همه انسان‌ها را برابر آفریده است و دین مبین اسلام نیز هر نوع تبعیض و نژادپرستی را نفی می‌کند. ما دعا می‌کنیم که دنیا با صدای رساتر از قربانیان نژادپرستی حمایت کند. 

وی گفت: قتل جورج فلوید یک عمل وحشیانه بود و باعث می‌شود تا من به عنوان یک مسلمانان بیشتر به وضعیت سایر مسلمانان در فلسطین، کشمیر، میانمار و مناطق دیگر جهان که زندگی می‌کنند فکر کنم و با خودم بگویم که آنان چگونه زندگی خود را زیر سایه تعصب، بی‌عدالتی، شکنجه و نژادپرستی سپری می‌کنند. 

به گزارش ایرنا، بدنبال کشته شدن فلوید بدست درک شاوین افسر پلیس آمریکا در شهر مینیاپولیس که ۲۶ ماه مه (۶ خردادماه) رخ داد، آمریکا و بسیاری از کشورهای جهان شاهد تظاهرات در اعتراض به نژادپرستی و خشونت پلیس بوده است. 

فلوید در حالی که پلیس سفیدپوست شهر مینیاپولیس ایالت مینه‌سوتا آمریکا زانوی خود را بر گلوی او گذاشته بود، فریاد می‌زد «زانویت را بردار، نمی‌توانم نفس بکشم» به قتل رسید. در پی مرگ وی، موجی از اعتراض‌های گسترده این کشور و سراسر جهان را فراگرفت. 

برچسب‌ها پاکستان نژادپرستی نقاشی حقوق بشر آمریکایی پروندهٔ خبری خشم مردم آمریکا و تهدیدات ترامپ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پاکستان نژادپرستی نقاشی حقوق بشر آمریکایی پاکستان نژادپرستی نقاشی حقوق بشر آمریکایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۰۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرز پخت خوراک ماهیچه توسط آشپز پاکستانی (فیلم)



منبع:فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرز پخت املت غول پیکر توسط آشپز تایپه‌ای (فیلم) طرز پخت سیرابی به شیوه زوج غارنشین افغانی (فیلم) طرز پخت دنده گاو درون پوست روی زغال به روش آشپز آذربایجانی (فیلم)

دیگر خبرها

  • روایت یک دانشجو از حمله پلیس آمریکا به دانشگاه کالیفرنیا + فیلم
  • نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • طرز پخت خوراک ماهیچه توسط آشپز پاکستانی (فیلم)
  • خودنمایی سیاه قلمهای بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)
  • نقاشی شاهکار معلم ژاپنی روی تخته سیاه کلاس
  • روایت رسانه عبری از پیامدهای منفی اعتراضات دانشجویی
  • جمعی از اساتید ادبیات به تماشای «مست عشق» نشستند/ حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان