Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: بندر شهید باهنر در مرکز، بندرجاسک و سیریک درشرق استان و همچنین بنادر لنگه و شیوء در غرب استان مهم ترین کانون های صادرات محصولات یخچالی هستند.

الله مراد عفیفی پور روز شنبه در جمع خبرنگاران، افزود: نخستین محموله صادراتی از بندر سیریک در هفته گذشته انجام شده که با توسعه زیرساخت ها به دنبال تقویت و تداوم  فعالیت در این بندر هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: رفت و آمد شناورها از بنادر لنگه و شیوء به بندرهای حاشیه جنوبی خلیج فارس نیز به شکل مستمر در حال انجام است و بندر شیوء بعنوان یکی از کانون های مهم صادرات این نوع محصولات است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، تامین زیر ساخت های لازم، ارائه خدمات بهینه و تسهیل فرایند تخلیه و بارگیری کالا در بنادر و ارتقای سرعت تخلیه و بارگیری را از عوامل مهم در جهت رونق صادرات کالاهای یخچالی  به کشورهای هدف عنوان کرد.

عفیفی پور اضافه کرد: بندرهای این استان از مزیت ها و ظرفیت های مناسبی در سال جهش تولید و رونق صادرات محصولات یخچالی از بنادر شرق و غرب استان به کشور های هدف برخوردار هستند.

وی در این باره به بندر شیوء به عنوان مصداق عینی یک بندر کوچک درحال توسعه  عنوان کرد و بیان داشت: فعالیت در این بندر از سال گذشته با احداث یک رمپ خاکی آغازشد و دریکسال اخیر، یکهزار و۵۶۰ TEUکانتیتر یخچالی از این بندر به بازارهای هدف صادرشده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان یادآور شد: تقویت بنادر کوچک درشرق وغرب هرمزگان می تواند زمینه ساز تحول درجهش تولید و سرعت بخشیدن در امر صادرات محصولات کشاورزی و تجارت دریایی با کشورهای منطقه خلیج فارس باشد.

بنادر شهید باهنر، شهید حقانی، هرمز، تیاب، سیریک و جاسک در زیرمجموعه اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر و بنادر شرق استان هرمزگان قرار دارند که بیشتر فعالیت‌های تجاری از طریق بنادر شهید باهنر، تیاب و جاسک صورت می‌گیرد.

بندر شهید باهنر از بنادر چند منظوره قدیمی استان هرمزگان و سومین بندر ترانزیتی کشور است.

موقعیت ممتاز جغرافیایی در دسترسی به آب های آزاد جهان از طریق خلیج فارس، اتصال به راه های بین المللی، نزدیکی به منطقه آزاد قشم، جزیره ها و بندرهای تجاری خلیج فارس این بندر را به پایگاهی استراتژیک و منحصر به فرد پس از مجتمع بندری شهید رجایی تبدیل کرده است.

ویژگی خاص این بندر، برخورداری از آبخور۱۲ متر در زمان جزر کامل بوده که پس از بندرهای شهید رجایی و امام خمینی (ره)، بالاترین آبخور را در بین بنادر کشور داراست.

برچسب‌ها بندرجاسک هرمزگان قشم صادرات غیر نفتی منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بندرجاسک هرمزگان قشم صادرات غیر نفتی منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی بندرجاسک هرمزگان قشم صادرات غیر نفتی منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی بنادر و دریانوردی شهید باهنر خلیج فارس بندر شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۱۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت میدانی رییس قوه قضاییه از روند کار بندر شهید رجایی

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان سفر به استان هرمزگان، برای دومین بار طی مدت اخیر، از مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس، به عنوان یکی از مهمترین کریدورهای ترانزیتی بین‌المللی و از قطب‌های واردات کالا به کشور بازدید به عمل آورد.

بندر شهید رجایی که به عنوان بزرگترین و تخصصی‌ترین بندر در عملیات کانتینری شناخته می‌شود، دارای ۵ هزار و ۱۰۰ هکتار مساحت است و ۶۵ درصد صادرات و واردات کشور از طریق آن انجام می‌شود.

رئیس قوه قضائیه در جریان سفر قبلی خود به استان هرمزگان، در بازدید از اسکله شهید رجایی دستورات مشخصی را به منظور ساماندهی و تسریع در روند بارگیری از کشتی‌ها و ترخیص کالاها بویژه اقلام اساسی مورد نیاز زندگی مردم صادر کرده و دستگاه قضائی هرمزگان را مأمور نظارت و رسیدگی به این امر کرده بود.

در جریان بازدید رئیس عدلیه از مجتمع بندری شهید رجایی، گزارشی از اقدامات صورت گرفته به منظور رصد و نظارت بر کشتی‌هایی که در لنگرگاه و اسکله‌های بنادر استان هرمزگان بویژه بندر شهید رجایی پهلو می‌گیرند، به رئیس قوه قضائیه ارائه شد. همچنین رئیس دستگاه قضا به صورت میدانی از فرآیند امور در بزرگترین بندر تجاری و گمرکی کشور و همچنین سازوکارهای مبارزه با قاچاق کالا در بنادر و گمرکات استان هرمزگان نظارت کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان بازدید میدانی از بنادر و گمرکات استان هرمزگان و بندر شهید رجایی به محل نگهداری ماشین‌آلات راهسازی مراجعه کرد تا علت عدم ترخیص این ماشین‌آلات مورد بررسی میدانی قرار گیرد.

در جریان بازدید رئیس عدلیه از بخش نگهداری ماشین‌آلات راهسازی در بندر شهید رجایی، معاون حقوقی گمرک اظهار کرد: علت عدم ترخیص این ماشین‌آلات، «عدم ثبت سفارش» است و عدم ثبت سفارش آنها نیز ناشی از آن است که از زمان تولید آنها، بیش از ۵ سال می‌گذرد و به موجب قانون، در جهت حمایت از تولید داخلی، برای چنین کالاهایی نباید ثبت سفارش و تخصیص ارز صورت گیرد.

کد خبر 6095040

دیگر خبرها

  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • خلیج فارس مواج است/احتمال بارش های پراکنده
  • نظارت میدانی رییس قوه قضاییه از روند کار بندر شهید رجایی
  • بازدید رئیس قوه قضائیه از بندر شهید رجایی
  • ظریف: اسرائیلی‌ها به آمریکایی‌ها هم لگد زدند | اسرائیل به هیچ کس رحم نکرد | آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد
  • طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • استقلال متعلق به تهران است اسمش تغییر کند به مردم برمی‌خورد/ لابد مسابقات را هم به بندر ماهشهر منتقل می‌کنند!
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۲ اردیبهشت
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد