Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@05:13:39 GMT

خمین هفت هزار و ۴۱۲ساعت کمبود معلم دارد

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۷۱۲۳۸

خمین هفت هزار و ۴۱۲ساعت کمبود معلم دارد

«عبدالرضا پیرحسین‌لو» روز شنبه در شورای آموزش و پرورش خمین افزود: بیش از سه هزار ساعت در مقطع ابتدایی، یک‌هزار و ۵۰۰ ساعت در مقطع متوسطه اول و ۲ هزار ساعت در متوسطه دوم  کمبود معلم وجود دارد.
وی بیان کرد: در مقطع اول متوسطه مراکز آموزشی خمین ۸۴۶ ساعت از دبیر غیر تخصصی استفاده می‌شود. 
رئیس آموزش و پرورش خمین اظهار داشت: به‌منظور حل این کمبود نیروی انسانی و بهره‌گیری از معلمان توانمند و با انگیزه طرح ۲ شیفت کردن حدود ۶ مرکز آموزشی ابتدایی و متوسطه اول در این شهرستان اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیرحسین‌لو ادامه داد: در سال‌های گذشته برای جبران کمبود نیروی آموزشی در مدارس این شهرستان از معلمان بازنشسته استفاده می‌شد.

وی گفت: مدرک تحصیلی و به‌روز نبودن شیوه آموزشی برخی معلمان بازنشسته سبب کاهش کیفیت آموزشی در مقطع ابتدایی می‌شود.
رئیس آموزش و پرورش خمین افزود: معلمان جوان، شاغل و توانمند در این ۲ مقطع تحصیلی در خمین شناسایی شدند و در سال تحصیلی جدید از آنان برای تدریس درمدارس ۲ شیفت استفاده می‌شود.
پیرحسین‌لو بیان کرد: بستر آموزش در فضای مجازی در زمان شیوع موج دوم ویرروس کرونا در پاییز امسال با به‌کارگیری نیروهای جوان فراهم می‌شود.
وی اضافه کرد: تمایل خانواده‌ها در خمین برای ثبت‌نام فرزندان در مدارس هیات امنایی بیش از مدارس عادی است چراکه مدارس هیات امنایی فوق برنام‌ه‌های بیشتری را برگزار می‌کنند.
فرماندار خمین نیز در این شورا با تقدیر از آموزش و پرورش شهرستان در برگزاری آزمون‌های نهایی دوره های نهم و دهم با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی گفت: امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمین نیز با یک هفته تاخیر در این شهرستان برگزار می‌شود.
«احمد طهرانی» بیان کرد: خمین برای چندین سال افتخار مدارس یک شیفت را در استان مرکزی داشته است و چند شیفتی کردن دوباره مدارس در این شهرستان سخت است.
وی افزود: چند شیفت شدن مدارس پیامدهایی را برای خانواده‌ها و دانش‌آموزان مانند تردد در ساعت عصروآسیب‌های آموزشی را دارد.
فرماندار خمین تاکید کرد: به‌منظور تدریس در مراکز آموزشی ۲ شیفت از نیروهای توانمند و بدون انگیزه مادی و بازنشستگانی که در پنج سال اخیر سابقه تدریس داشته‌اند استفاده و این مدارس به شیوه چرخشی اداره شوند.
طهرانی گفت: سرویس مدارس برای شیفت عصر در شرایط ویژه‌ای در نظر گرفته شود تا خانواده ها دغدغه بازگشت فرزندان به منزل را نداشته باشند.
وی اظهار داشت: در ۲ شیفت کردن مدارس و استفاده از بازنشستگان برای تدریس باید بر روی افزایش کیفیت آموزش تاکید شود.
فرماندار خمین درباره هیات امنایی شدن برخی مدارس این شهرستان گفت: به‌منظور رعایت عدالت اجتماعی در هر منطقه از شهر باید مدارس عادی وجود داشته باشد تا خانواده ها در انتخاب مدرسه آزاد باشند.
  طهرانی ادامه داد: ارزیابی عملکرد و نظارت بر مراکز آموزشی هیات امنایی در افزایش کیفیت آموزشی و پرورشی این مراکز تاثیرگذار است.
خمین در جنوب استان مرکزی است و این شهرستان دارای ۱۹ هزار و ۱۱۶ دانش آموز در تمام مقاطع تحصیلی است.

برچسب‌ها مدارس استان مرکزی خمین معلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس استان مرکزی خمین معلم مدارس استان مرکزی خمین معلم آموزش و پرورش هیات امنایی خانواده ها ۲ شیفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۱۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، صادق ستاری فرد در آیین افتتاحیه صعود پانصد معلم کوهنورد هشت استان جنوب کشور به قله «بل» در شهرستان اقلید استان فارس، گرامیداشت هفته معلم و یادواره شهدای فرهنگی کنگره ملی ۱۵ هزار شهید استان فارس گفت: معلمان قله‌های بسیاری همچون قله های؛ علم، عطوفت، مهربانی، نجابت، ایثار و از خود گذشتگی را فتح  و وجودشان را برای دانش آموزان هزینه می‌کنند.
وی افزود: در ابتدای انقلاب اسلامی توجه به سرمایه انسانی بود که پیروزی را ممکن ساخت لذا گردهمایی معلمان حول یک محور باعث تحول در جامعه می‌شود.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: پیامبر اسلام در ابتدا برای نیل به هدف تربیت نیروی انسانی، مسجد را بنا کرد لذا اکنون ما هم در آموزش و پرورش نیاز به ایجاد فضا‌های مختلف آموزشی و تربیتی مطلوب داریم تا تربیت به معنای واقعی کلمه محقق شود.
صادق ستاری فرد ادامه داد: گام بعدی پیامبر (ص) ارائه محتوا بود و قرآنی را که از جانب خداوند بر او نازل شد به جامعه معرفی کرد و امروز ما باید بر اساس سند تحول بنیادین، محتوای خوب ارائه دهیم.
گفت: نظام محاسبه‌ای که پیامبر (ص) انجام دادند همان نظام ارزشیابی امروزی است که ما باید در دستور کار قرار دهیم، زیرا جهت دهنده همه ارکان تربیتی، نظام ارزشیابی است.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: رهبر معظم انقلاب ، پارسال به صراحت از هزینه کردن در آموزش و پرورش به عنوان سرمایه گذاری یاد کردند،  بنابراین ضروری است که سهم بودجه‌ای آموزش و پرورش از بودجه عمومی کشور، افزایش یابد.
۵۰۰ معلم کوهنورد از هشت استان اصفهان، بوشهر، کرمان، هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، کهکیلویه و بویراحمد، یزد و فارس صبح امروز به قله «بل» بلندترین قله استان فارس صعود کردند.

دیگر خبرها

  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • کمبود معلم، نتیجه ناترازی در سالهای گذشته است
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد