Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش رسانه‌های هند، نگرانی از تاثیرات کرونا بر اقتصاد هند، دولت این کشور را وادار کرد تا هفته گذشته به منظور احیای فعالیت‌های اقتصادی، اکثر حمل و نقل عمومی، اداره‌ها، پاساژها و اماکن مذهبی را بازگشایی کند. این اقدام با وجود اخطار مقامات سلامتی در مورد روند رو به رشد مبتلایان به کرونا در هند انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وزارت بهداشت هند روز جمعه اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰ هزار و ۹۵۶ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده‌اند. بیشترین آمار روزانه ابتلا به کرونا در سه شهر دهلی نو، مومبای و چنای گزارش شده است. 
دکتر وی کی پال، رییس شورای مقابله با کرونا در هند گفت: هند مسیر طولانی برای مقابله با کرونا در پیش دارد. جمعیت هند همچنان مستعد ابتلا به کرونا است و این ویروس در هند وجود دارد. 
در حال حاضر ۳۰۹ هزار و ۶۰۳ نفر در هند به کرونا مبتلا شده و نزدیک به ۹ هزار نفر نیز به دلیل این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. به این ترتیب، هند با عبور از انگلیس در جایگاه چهارم جهان از نظر آمار ابتلا به کرونا قرار دارد. 
نارندرا مودی نخست وزیر هند اعلام کرده که در دو روز آینده با سروزیران ایالت‌های مختلف برای وضع دوباره قرنطینه گفت و گو خواهد کرد. 
در همین حال امام مسجد جامع دهلی که یکی از بزرگترین مساجد این کشور محسوب می‌شود؛ حضور نمازگزاران در این مسجد را تا پایان ماه ممنوع کرده است. 
سید احمد بخاری امام جمعه مسجد جامع دهلی ضمن توصیه به سایر مساجد برای اتخاذ اقدامات مشابه گفت: در زمانی که ویروس کرونا به شدت در حال گسترش است، حضور در مساجد ضرورتی ندارد و سلامت افراد را به خطر می‌اندازد. 
پروین خاندلوال رییس کنفدراسیون تاجران هند گفت: مغازه‌ها در دهلی نو پایتخت هند مجبور به تعطیلی خواهند شد، زیرا موارد ابتلا به کرونا به سرعت در حال رشد است. 
کارشناسان هندی تخمین زده‌اند که تا پایان ماه آینده میلادی (جولای) بیش از نیم میلیون نفر تنها در شهر دهلی نو به ویروس کرونا مبتلا خواهند شد. 
رستوران‌های دهلی اگرچه فعالیت خود را از سرگرفته‌اند، اما معمولا با میزها و صندلی‌های خالی مواجه می‌شوند زیرا مشتریان زیادی حاضر به غذا خوردن در بیرون نیستند. 
رسانه‌های هندی گزارش دادند که تا ۱۵ روز آینده بیش از ۵۰ درصد از رستوران‌های دهلی تعطیل خواهند شد. 
از سوی دیگر دهلی نو با کمبود شدید تخت‌های بیمارستانی مواجه است و اکثر مراکز تعیین شده برای درمان کرونا، حاضر به پذیرش بیماران کرونایی نیستند. بیمارستان‌های خصوصی در پایتخت هند نیز با دریافت هزینه‌های گزاف تخت‌های بسیار محدود در اختیار بیماران کرونایی قرار می‌دهند. 
دادگاه عالی هند روز گذشته از دولت دهلی درخواست کرد تا در مورد "وضعیت بسیار بد بیماران کرونایی" در این شهر توضیح دهد. 
این دادگاه همچنین خواستار توضیح دولت‌های ایالتی از جمله دهلی در مورد کاهش موارد تست کرونا در شهرهای مختلف شد. 
بر اساس تخمین‌های ارائه شده شهر دهلی نو تا پایان ماه آینده به ۸۰ هزار تخت بیمارستانی برای بیماران کرونایی نیاز دارد اما این شهر تاکنون ۱۱ هزار تخت بیمارستان در اختیار دارد که همه این تعداد نیز در دسترس نمی‌باشد. 
هند با جمعیت یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفری و با منابع محدود در تلاش است تا با بیماری همه گیر کرونا مقابله کند. 
افزایش آمار ابتلا به کرونا در حالی پیش می‌رود که دولت نارندرا مودی نخست وزیر هند، یکی از طولانی‌ترین و سخت گیرترین قرنطینه‌های سراسری در جهان را وضع کرده است. قرنطینه سراسری در هند از تاریخ ۲۵ ماه مارس آغاز شد و دولت این کشور تاکنون ۴ بار آن را تمدید کرده است. 
 

برچسب‌ها کرونا هند دهلی نو نارندرا مودی دادگاه عالی هند انگلستان پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا هند دهلی نو نارندرا مودی دادگاه عالی هند انگلستان کرونا هند دهلی نو نارندرا مودی دادگاه عالی هند انگلستان بیماران کرونایی ابتلا به کرونا دهلی نو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۱۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال خطر؛ سازمان مدیریت بحران در آماده باش/ رگبار و باد شدید، رعد و برق، گردوخاک و تگرگ

حسین ظفری گفت: بر اساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی که از روز گذشته وارد کشور شده است، تا پایان روز جمعه فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود: سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است، به همین دلیل استان‌هایی که متاثر از این سامانه هستند از سمت سازمان مدیریت بحران کشور اعلام آماده‌باش شده است. این مخاطره رگبار شدید رعد و برق، وزش باد شدید و در برخی نقاط گردوخاک و تگرگ را به همراه خواهد داشت.

ظفری ادامه داد: در روز چهارشنبه ۱۲/‏۰۲/‏۱۴۰۳ سامانه بارشی استان های کرمان، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهکلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان و نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. به استان‌های مجاور این استان‌ها هشدارها داده شده و آمادگی خود را اعلام کرده اند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اطلاع رسانی‌هایی از طریق استانداری و از سمت صداوسیما به مردم داده شده است.

وی افزود: در روز جمعه استان اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و نیمه غربی سمنان و ارتفاعات استان‌های البرز و تهران نیز تحت تاثیر این سامانه قرار خواهند گرفت. وسعت گسترده ای از کشور متاثر این سامانه خواهد بود و به همین دلیل احتمال لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر و همچنین احتمال سیلاب در مسیر وردخانه‌ها وجود دارد.

ظفری گفت: در ارتفاعات رخداد صاعقه و تگرگ را شاهد خواهیم بود. متاسفاهنه این صاعقه می تواند خیلی خطرناک باشد، از این رو به افرادی که در ارتفاعات حضور دارند بخصوص عشایر هشدار می‌دهیم که دقت‌های لازم را داشته باشند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور افزود: در مناطقی که باد شدید وجود دارد، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، داربست‌ها و تابلوها و همچنین در حمل و نقل نیز امکان اختلال وجود خواهد داشت. در مناطقی که گردوغبار مواجه هستیم تدابیر لازم هم از سمت سازمان ها و دستگاه ها دیده شده است.

ظفری در پایان گفت: با توجه به اینکه آمادگی دستگاه‌ها و ستادها وجود دارد، مردم نیز احتیاط را در سفرهای بین شهری رعایت کنند و در مناطقی که رودخانه‌ها طغیان کرده‌اند توقف نداشته باشند و از رفتن به کوه و ارتفاعات در این چند روز خودداری شود. چرای دام و تردد عشایر در نواحی مرتفع نیز با احتیاط لازم صورت گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ارتفاع موج در دریای خزر افزایش می‌یابد/ تشدید فعالیت سامانه بارشی تا پایان هفته
  • آماده‌باش ۴ استان در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید
  • آماده‌باش مدیریت بحران در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید در ۴ استان
  • احتمال خطر؛ سازمان مدیریت بحران در آماده باش/ رگبار و باد شدید، رعد و برق، گردوخاک و تگرگ
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد/ احتمال بازگشت نرخ ارز به پله ۵۰ هزار تومان وجود دارد
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • واکنش قوه قضائیه به احتمال آزادی زنجانی: ۲۰ سال حبس باید تحمل کند
  • هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۰۲/۱۱؛ پیش‌بینی بارش‌های شدید در کشور
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان