Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور ارشد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بیماران سرپایی با شدت و ضعف متفاوت در شهرهای استان در حال افزایش است اما خوشبختانه به همین نسبت تعداد بستری‌ها رو به افزایش نیست، گفت: استفاده از ماسک الان ضرورت بیشتری نسبت به اسفند ماه دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، نوذر نخعی امروز در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در کرمان اظهار داشت: بر اساس توصیه سازمان جهانی بهداشت، ماسک‌ها دو نوع پزشکی و پارچه‌ای داریم که پزشکی را توصیه به گروه‌های مراقب بیمار شامل پرستار و پزشک، فرد بیمار، کسانی از بیمار نگهداری می‌کنند و افراد بالای 60 سال با بیماری زمینه‌ای می‌شود و مابقی افراد از ماسک پارچه‌ای با دو شرط استفاده کنند، اول اینکه ویروس در جامعه پخش شده باشد مانند آنچه ما شاهد هستیم و دوم رعایت فاصله حداقل یک متری میسر نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور ارشد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در خصوص اینکه ویروس کرونا ضعیف شده است یا نه؟ گفت: این ویروس نسبت به قبل سویه متفاوتی دارد و شکل و شمایل آن متفاوت و مسری‌تر هم شده، اما هیچ جا به صراحت گفته نشده که ویروس ضعیف شده است و اکنون در بیماران با علائم بیماری متفاوت از قبل مواجه‌ایم و مشکلات گوارشی بیشتر دیده می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن با توجه به تغییراتی که در سطح ویروس داریم، می‌تواند از سیستم ایمنی فرار کند و هنوز امیدی به واکسن نیست، عنوان داشت: جایی که اسپیلت روشن است و فضای بسته و تعداد جمعیت بالا هستند، همه عوامل موجب می‌شود تاثیر محافظتی گرما در خصوص ویروس کرونا از بین برود.

نخعی با اشاره به اینکه فضای بسته و رطوبتی و جمعیت بالا احتمال ابتلا را بالا می‌برد، افزود: جوانان بیشتر بیماری را منتقل می‌کنند و سالمندان و بچه‌ها کمتر، خسته شدن مردم، مسافرت‌ها، مهمانی، عروسی، ادارات و ... تجمعات را نسبت به قبل بالاتر برده است اما همکاری اصناف به نسبت بهتر بود.

مشاور ارشد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه بیماران سرپایی با شدت و ضعف متفاوت در شهرهای استان در حال افزایش است اما خوشبختانه به همین نسبت تعداد بستری‌ها رو به افزایش نیست، خاطرنشان کرد: باید فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت و آگاهی‌رسانی را استمرار دهیم.

وی تأکید کرد: استفاده از ماسک الان ضرورت بیشتری نسبت به اسفند ماه دارد، چون تعداد درگیر قبلا کمتر بود و الان تعداد آلوده‌ها بیشتر شده است.

انتهای پیام/80017/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۲۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است

آفتاب‌‌نیوز :

از زمان معرفی درمان‌های ضد رتروویروسی برای درمان HIV در اواخر دهه ۱۹۹۰، طول عمر افراد مبتلا به HIV به طور چشمگیری افزایش یافته است. با این حال، حتی با چنین درمان هایی، مطالعات نشان داده اند که خطر بیماری قلبی در افراد مبتلا به HIV حداقل ۵۰ درصد بیشتر از افراد بدون HIV است. پژوهشگران در تحقیقی جدید دریافته اند که این موضوع با آلوده شدن به ویروس هپاتیت C تشدید می‌شود.

به گفته محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز بلومبرگ آمریکا که در این پژوهش بین المللی مشارکت داشته اند، عفونت همزمان HIV و هپاتیت C به این دلیل رخ می‌دهد که آن‌ها یک مسیر انتقال مشترک دارند و هر دو این ویروس‌ها از طریق تماس خونی منتقل می‌شوند.

آن‌ها در پژوهش خود، اطلاعات بیش از ۲۳ هزار فرد ۴۰ تا ۷۹ ساله مبتلا به HIV را که بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ درمان ضد رتروویروسی برای HIV را آغاز کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. 

نتایج این تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد، با هر دهه افزایش سن، حملات قلبی در افراد مبتلا به HIV به تنهایی ۳۰ درصد و در افرادی که به هپاتیت C نیز مثبت بودند، ۸۵ درصد افزایش یافت.

طبق این نتایج همچنین خطر حمله قلبی در بیمارانی که دارای عوامل خطر سنتی بیماری قلبی مانند فشار خون، عادات سیگار کشیدن و دیابت نوع دو بودند به ترتیب ۳۰۰، ۹۰ و ۴۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، یافته‌ها نشان دادند: شانس بروز حمله قلبی در افرادی که برخی از عوامل مرتبط با HIV مانند سطوح پایین سلول‌های ایمنی CD۴ را داشتند و یا نوعی داروی مهارکننده پروتئاز را مصرف می‌کردند، بیشتر بود.

به گفته محققان مجری این پژوهش، نظر به یافته‌های تحقیق ما، افرادی که با HIV یا هپاتیت C زندگی می‌کنند باید از پزشک خود در مورد گزینه‌های درمانی این ویروس‌ها و سایر راه‌های کاهش خطر بیماری قلبی عروقی پرس و جو کنند.

این یافته‌های پژوهشی در نشریه Journal of the American Heart Association منتشر شده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود