Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید موسی خادمی گفت: لرستان به عنوان یکی از استان هایی که ممکن است در چند روز آینده شرایط سخت تری را در بحث بیماری کرونا تجربه کند اعلام شده است.

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ خادمی روز شنبه در حاشیه جلسه ویدئو کنفرانس ستاد ملی مقابله با کروناکه  به ریاست دکتر روحانی ریاست محترم جمهور و با حضور استانداران سراسر کشور و اعضای ستاد ملی برگزار شده بودضمن هشدار جدی به همه مردم لرستان و مسئولین دستگاه‌های اجرایی ،اظهارکرد:  مردم لرستان همکاری بیشتری را اعمال کرده و آمادگی بیشتری را برای مقابله با بیماری کرونا داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خادمی تصریح کرد:مهمترین توصیه ای که الان می‌توانیم به مردم داشته باشیم،رعایت بهداشت فردی ، استفاده از ماسک و عدم حضور در اجتماعات است که این بهترین و مهمترین کاری است که از دست مردم بر می آید.

استاندار لرستان گفت: از طرف دیگر،دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌علوم‌پزشکی آمادگی لازم را داشته باشند که خوشبختانه بستر لازم در استان لرستان فراهم است و تعداد زیادی تخت برای بیماران بستری معمولی و مراقبتهای ویژه در اختیار داریم که در حال حاضر تعداد کمی از آنها اشغال شده و اگر شرایط سخت تر شود این مقدار قابل افزایش است.

خادمی خاطرنشان کرد: مردم باید توجه کنندکه ظرفیت ها محدود است و اگر شرایط به گونه ای شود که تعداد بیماران ورودی از تعداد بیماران خروجی بیشتر شود با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد.

استاندار لرستان با تاکید بر اهمیت مراعات مردم در بهبود وضعیت سلامت عمومی گفت: طبق نظر متخصصان اگر دو نفر ماسک زده و در کنار هم باشند احتمال سرایت بیماری تا ۹۵ درصد کاهش پیدا می کند و اگر ماسک نزده باشند این احتمال به همان میزان افزایش پیدا خواهد کرد.

خادمی با تاکید بر لزوم استفاده عموم مردم از ماسک ،عنوان  کرد : قرار است تمهیداتی ایجاد شود که هم در سطح ملی و هم در سطح استانی قیمت ماسک کاهش یابد  و سعی می کنیم به تولیدکنندگان کمک کنیم تا قیمت تمام شده را کاهش داده و ماسک را ارزان‌تر در اختیار مردم قرار دهند.

استاندار لرستان در پایان به مردم توصیه کرد که با رعایت فاصله اجتماعی حتماً از ماسک استفاده کرده تا وضع سلامت عمومی استان دچار بحران نشود .

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماسک کرونا در ایران فاصله اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۲۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود

به گزارش شفقنا از گاردین، از آنجایی که کاهش جمعیت همچنان بر جامعه و اقتصاد ژاپن تأثیر می گذارد، تعداد خانه های خالی از ۹ میلیون فراتر رفته است – به اندازه ای که کل جمعیت استرالیا را با سه نفر در هر خانه در خود جای دهد.

ارقام دولتی منتشر شده در روز سه شنبه نشان می دهد که تعداد خانه های خالی موسوم به akiya تا اکتبر 2023 بیش از نیم میلیون از نظرسنجی قبلی در سال 2018 افزایش یافته است.

ریشه این مسئله کاهش جمعیت روستایی است و بسیاری از کسانی که وارث چنین املاکی هستند، نمی توانند یا تمایلی به زندگی در آنها، نوسازی یا حتی تخریب آنها ندارند. اگرچه شهرها مصون نیستند و صدها هزار خانه خالی طولانی مدت در مناطق شهری وجود دارد.

این رقم کل خانه های خالی تقریباً ۱۴ درصد از کل خانه های ژاپن را نشان می دهد، اگرچه تعداد واقعی می تواند بیشتر باشد. موسسه تحقیقاتی نومورا تخمین می زند که نزدیک به ۱۱ میلیون اکیا وجود دارد و می تواند بیش از ۳۰ درصد از خانه ها را ظرف یک دهه تشکیل دهد.

بیش از ۴.۴ میلیون املاک مورد بررسی برای اجاره در دسترس هستند – اما برای مدت طولانی خالی بوده و عمدتاً از مراکز اصلی جمعیت دور هستند. وضعیت بیش از ۳.۸ میلیون نامعلوم است و تنها ۳۳۰۰۰۰ از ۹ میلیون فروخته شده بود.

زمین های خالی در ژاپن مالیات بیشتری نسبت به زمین های دارای ساختمان جذب می کنند، که بر بار مالی تخریب خانه های قدیمی می افزاید و باعث می شود برخی از مردم از به ارث بردن املاک خودداری کنند.

با این حال، علاقه فزاینده ای در بین خارجی ها به این انبوه املاک خالی، به ویژه خانه های کومینکا (سنتی) به عنوان گزینه ای برای اقامت ارزان و غیر معمول، خانه های تعطیلات یا اجاره به گردشگران وجود دارد.

هانا ساکاتا و همسرش تقریباً یک دهه است که خانه‌های خود را از طریق سرمایه‌گذاری میراث جدید خود بازسازی و اجاره می‌کنند، که با یک خانه تعطیلات در شبه‌جزیره ایزو که خالی مانده بود و کاملاً خراب شده بود، شروع شد. آنها یک خانه سنتی کومینکا را در روستایی در کوهستانی ناگانو پس از فروریختن بخشی از آن زیر سنگینی برف پاک نشده در حالی که صاحب سالخورده آن در یک مرکز مراقبت بود، به دست آوردند.

منبع: گاردین

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده/ طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • هشدار؛ خوزستانی‌ها از حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • رسیدگی به پرونده های رفع تداخلات ارضی از اولویت‌های دستگاه قضایی است
  • ۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود
  • عطر افشانی مزار شهدا درپلدشت
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • تعیین ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری برای احقاق حق کارگران
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد