Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@14:45:18 GMT

ادامه تظاهرات ضد نژادپرستی در استرالیا

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۷۲۶۲۹

ادامه تظاهرات ضد نژادپرستی در استرالیا

هزاران نفر از مردم استرالیا امروز شنبه در ادامه تظاهرات نژادپرستی، در خیابان‌های برخی شهر‌های این کشور تجمع کردند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، هزاران نفر از مردم استرالیا در ادامه تظاهرات علیه نژادپرستی، به صورت مسالمت‌‌آمیز به خیابان‌ها آمدند.

به نوشته وبگاه «بلومبرگ»، هدف برجسته این تظاهرات اعتراض به کشته شدن مردم بومی استرالیا در بازداشتگاه‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

بلومبرگ نوشت این تظاهرات در چند شهر استرالیایی در حالی برگزار شده که دولت این کشور به دلیل رعایت اصول بهداشتی مربوط به بیماری کووید19، با این اقدام مخالفت کرد.  

بر اساس گزارش خبرگزاری دولتی استرالیا (ABC)، این تظاهرات در شهر‌های پِرت، داروین و آدلاید برگزار شدند. 

مقامات و رهبران بهداشتی و درمانی در استرالیا هشدار داده‌اند که تجمع مردم در اعتراض به نژادپرستی موجب گسترش دوباره ویروس کرونا می‌شود. 

بر اساس گزارش این مقامات، یکی از معترضان در اعتراضات ضدنژادپرستی هفته گذشته در ملبورن استرالیا، تست کرونای مثبت داشته است.  

اعتراضات جداگانه‌ای نیز در شهر سیدنی، بریزبین‌ و ملبورن به نحوه برخورد دولت استرالیا با مهاجران در بازداشتگاه‌ها رخ داد.  

طبق آمار روزنامه گاردین، بیش از 400 نفر از مردم بومی استرالیا که در بازداشتگاه‌ها به سر می‌برده‌اند از سال 1991 تا کنون جان خود را از دست داده‌اند. 

کمیسیون سلطنتی استرالیا بر اهمیت نظارت بر آمار صحیح مرگ و میر در بازداشتگاه‌های این کشور تأکید کرده‌ است، اما گزارش‌های انجمن جرم‌شناسی استرلیا نشان می‌دهند یافتن اطلاعات دقیق و به روز در این مورد سخت است.  

این تظاهرات امروز در حالی برگزار شد که «اسکات موریسون» نخست‌وزیر استرالیا در بحبوحه اعتراضات ضد نژادپرستی در این کشور مدعی شده بود که در استرالیا هرگز برداره‌برداری وجود نداشته است. این اظهارات خشم عمومی را برانگیخت و بسیاری از مقامات استرالیایی به آن واکنش نشان دادند. 

موریسون این اظهارات را طی گفت‌‌و‌گو با یک رادیوی استرالیایی در پاسخ به سوالی درباره سرنگونی مجسمه‌های مرتبط با نژادپرستی و برده‌داری در حین اعتراضات ضد نژادپرستی مطرح کرد.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: استرالیا تظاهرات موریسون بازداشتگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۲۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات روز کارگر و مخالفت با جنگ غزه در سراسر آلمان

اعتراضات روز کارگر که با حضور گسترده نیروهای پلیس همراه بود در برخی مناطق آلمان به خشونت کشیده شده و همچنان ادامه دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نشریه دی سایت آلمان در گزارشی نوشت: تظاهرات در بسیاری از شهرهای آلمان برای روز کارگر در اول ماه مه برگزار شده و یا در حال برگزاری است. علاوه بر اتحادیه های کارگری و سازمان های جامعه مدنی، گروه های چپ و افراطی چپ نیز اعتراضاتی را اعلام کرده اند.

کای وگنر، شهردار برلین یش از این اعلام کرد که در صورت وقوع خشونت در تظاهرات، اقدامات منسجمی را انجام خواهد داد. وگنر گفت: "متخلفانی که سنگ پرتاب می کنند و به افسران پلیس یا آتش نشانان حمله می کنند، باید با ما برخورد کنند. وی تاکید کرد: از تمام ابزارهای مجاز قانونی استفاده خواهد شد.

تظاهراتی در اشتوتگارت در اوایل بعدازظهر امروز ( چهارشنبه) توسط نیروهای پلیس متوقف و در نهایت منحل شد. پلیس از "جرایم گسترده و نقض مقررات" صحبت کرد. پلیس درپلتفرم ایکس اعلام کرد که حملاتی به نیروهای پلیس صورت گرفت و آنها با اسپری فلفل و باتوم پاسخ دادند.

افراد شرکت کننده در این تجمع توسط نیروهای پلیس محاصره شده بودند. پلیس از شرکت کنندگان خواست تا دستورالعمل های نیروهای پلیس را رعایت کنند.

به گفته پلیس، حدود 1000 نفر به هم دنبال فراخوان آنارشیست ها و افراط گرایان چپ به Schanzenviertel در هامبورگ آمدند و شعارهایی سر دادند.

در خارج از آلمان نیز به مناسبت اول ماه می تظاهراتی برگزار شد. به گزارش رسانه ها، پلیس ترکیه در استانبول از گاز اشک آور علیه معترضان در میدان تقسیم استفاده کرد. رسانه ها همچنین درگیری بین تظاهرکنندگان و پلیس را نیز نشان دادند. وزارت کشور از دستگیری بیش از 200 نفر در جریان این اعتراضات خبر داد.

به نوشته رسانه ها بیش از ده هزار نفر در تظاهرات چپ گرایان در اول ماه مه، به ویژه در برلین و هامبورگ شرکت کردند. پلیس با نیروهای زیادی برای جلوگیری از اغتشاشات احتمالی در شب آماده بود. در سایه تنش ها بر سر جنگ غزه، نگرانی های خاصی در مورد اقدامات احتمالی طرفداران فلسطین با شعارهای بالقوه ممنوعه علیه رژیم صهیونیستی وجود داشت. همچنین تظاهرات سنتی اتحادیه کارگری در روز کارگر برای عدالت اجتماعی بیشتر برگزار شد.

ایریس اسپرانگر، سناتور داخلی برلین در پلتفرم X (توئیتر سابق) گفت: امنیت شهر ما اولویت اصلی است. پلیس با مجرمان برخورد مستمر خواهد کرد. وسایل نقلیه پاکسازی، ماشین های آب پاش، یک هلیکوپتر و تیرهای چراغ برق نیز برای روشن کردن خیابان ها به ویژه در مناطق کروزبرگ و نوکولن در دسترس بودند.

به گفته پلیس، تظاهرات فدراسیون اتحادیه های کارگری DGB به دلیل فریاد زدن مکرر شعارهای طرفدار فلسطین و پخش بنرها به طور موقت متوقف شد.

گزارش هایی مبنی بر به آتش کشیده شدن خودروها نیز منتشر شد.

معترضان در برخی مناطق شعار «جنگ، بحران، سرمایه‌داری - نباید همین‌طور که هست باقی بماند سر می دادند.

در برلین، هشت نفر به طور موقت دستگیر شدند و یک افسر پلیس به طور جزئی مجروح شد. هیچ حادثه مهمی در هامبورگ رخ نداد.

هزاران نیروی پلیس همچنین یک راهپیمایی اعتراضی را از طریق کروزبرگ و نوکولن همراهی کردند. این اعتراضات در شهرهای مختلف آلمان ادامه دارد.

مقامات امنیتی آلمان که به شدت نگران وقوع ناآرامی‌ها در اعتراضات به مناسبت روز کارگر هستند، هزاران نیروی پلیس را در پایتخت مستقر کرده‌اند.

اتحادیه پلیس اعلام کرده که امسال "موضوعات زیادی" وجود دارد که معترضان می توانند از آنها برای مشروعیت بخشیدن به اقدامات خشونت آمیز استفاده کنند. از جمله، وضعیت غزه و اقدامات مربوط به دستگیری دانیلا کلته، تروریست RAF، نقش مهمی ایفا می کند. سخنگوی پلیس گفت که انتظار می رود تعداد زیادی از تظاهرکنندگان حامی فلسطین نیز در روز چهارشنبه به خیابان ها بیایند.

"نانسی فایزر"، وزیر کشور فدرال آلمان هم پیش از این نسبت به ناآرامی ها در شهرهای آلمان هشدار داده بود. فایزر به شبکه تحریریه آلمان گفت: اگر شورش، اعمال خشونت آمیز و نفرت از یهودیان در خیابان های ما در حوالی اول ماه مه رخ داد، پلیس باید فوراً اقدام سختی انجام دهد.

وزارت دفاع آلمان دستور بازسازی گسترده ارتش را صادر کردتقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گسترش دامنه اعتراضات دانشجویی در استرالیا
  • اعتراض و تجمع حامیان فلسطین در دانشگاه‌های استرالیا
  • آمریکا خود را به دیوانگی زد و برجام را پاره کرد /واکنش ها به اعتراضات دانشجویی در آمریکا از تریبون نماز جمعه
  • واکنش حماس به شهادت ۲ فلسطینی در بازداشتگاه‌ و اقدام ترکیه در قطع روابط تجاری با رژیم صهیونیستی
  • تقدیر حماس از قطع کامل روابط کلمبیا با رژیم صهیونیستی
  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • اعتراضات روز کارگر و مخالفت با جنگ غزه در سراسر آلمان
  • چهره اعتراضات دانشجویی آمریکا: «از دانشجویان ایرانی برای حمایت از جنبش‌مان متشکریم»
  • ادامه اعتراضات دانشجویی آمریکا؛ بازداشت گسترده در کارولینای شمالی
  • تداوم تظاهرات شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو و ادامه جنگ غزه