Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وزیر نفت و گاز عمان اعلام کرد که تصمیم‌گیری ماهانه برای کاهش تولید کشورهای عضو ائتلاف اوپک پلاس برای بازار مناسب نیست.
به گزارش خبرگزاری پلتس، محمد بن حمد الرمحی اعلام کرد که تصمیم‌گیری برای کاهش تولید نفت سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش، موسوم به «اوپک پلاس» به‌صورت ماهانه در زمان بحران قیمت نفت و بحران ویروس کرونا سبب تضعیف ثبات بازار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: برنامه‌ریزی بسیار دشوار است و پویایی بازار اجازه نمی‌دهد مقدار تولید ماهانه تنظیم شود.
وزیر نفت و گاز عمان افزود: امیدوارم بتوانیم درباره چگونگی مدیریت عرضه و تقاضا و با توجه به تهدیدی که ذخیره‌سازی برای مسائل بنیادی دارد، به توافق بهتری برسیم.
با توجه به شرایط موجود، ممکن است این ائتلاف اوایل ماه ژوئیه برای بحث و تبادل نظر درباره وضع بازار نشستی را برگزار کند و اگر تا آن زمان تقاضای نفت افزایش نیافته باشد، احتمال دارد مقدار کاهش کنونی تا پایان ماه اوت تمدید شود.
الرمحی گفت: نشست کمیته وزارتی نظارت بر توافق کاهش عرضه نفت کشورهای عضو و غیرعضو اوپک (JMMC)، 18 ژوئن (29 خردادماه) از طریق ویدئوکنفرانس برگزار می‌شود.
وی در پاسخ به پرسشی درباره تمدید کاهش تولید عمان گفت: من طرفدار تمدید توافق کنونی تا 31 دسامبر هستم. مقدار ذخیره‌سازی کنونی هنوز مسائل بنیادی را تهدید می‌کند، اما برخی کشورها برای نمونه روسیه مسائل خود را دارند. به‌ویژه درباره تمدید بلندمدت کاهش تولید، آنها شرایط خود را دارند که با کشور ما متفاوت است.
23 کشور تولیدکننده نفت اوپک و غیراوپک حاضر در توافقنامه همکاری (Declaration of Cooperation) در نشست ماه آوریل بر سر کاهش تولید در سه مرحله به ترتیب 9 میلیون و 700 هزار بشکه برای مدت دو ماه، 7 میلیون و 700 هزار بشکه برای 6 ماه و 5 میلیون و 800 هزار بشکه برای 16 ماه به توافق رسیدند.
کاهش تولید روزانه 9 میلیون و 700 هزار بشکه‌ای ماه‌های مه و ژوئن اوپک پلاس که قرار بود به 7 میلیون و 700 هزار بشکه در روز برسد، برای یک ماه دیگر و تا پایان ماه ژوئیه تمدید شد. با این تفاوت که مکزیک مشمول این تمدید یک ماهه نیست و کاهش تولید ماه ژوئیه 9 میلیون و 600 هزار بشکه در روز خواهد بود.
مهم‌ترین دغدغه روسیه پایبند نبودن عراق و نیجریه است. الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه در هفته‌های منتهی به نشست اوپک پلاس برای زیر فشار گذاشتن کشورهایی که به توافق کاهش تولید پایبند نبودند، با عبدالعزیز بن سلمان، همتای سعودی خود، دیدار کرد.
الرمحی در این باره گفت: مسئله پایبندی به سهمیه تولید مدت‌هاست که دغدغه کشورهای عضو اوپک و غیراوپک شده است. امیدوارم همه به این موضوع اهمیت دهند که برای اینکه نسبت به یکدیگر عادلانه عمل کنیم باید به سهمیه تولید خود پایبند باشیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: میلیون و 700 هزار بشکه کاهش تولید اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۳۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت

به گزارش قدس آنلاین، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در آسیا در روز چهارشنبه یک افزایش قیمت جزئی داشته که می‌تواند نتیجه گزارش کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا طی هفته گذشته باشد. به نظر می‌رسد توجه سرمایه‌گذاران از تنش‌های خاورمیانه دور شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۴۰ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش ۸۳ دلار و ۳۴ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۳.۲۳۷ میلیون بشکه در هفته منتهی به ۱۹ آوریل کاهش یافته است. این در حالیست که بسیاری از تحلیلگران انتظار یک افزایش ۸۰۰ هزار بشکه‌ای را داشتند.
تاجران منتظر اطلاعات رسمی در مورد ذخایر نفت و محصولات نفتی هستند که قرار است امروز منتشر شود.
در این بین، احتمال کاهش نرخ بهره در انگلیس و اتحادیه اروپا در ماه ژوئن افزایش یافته که می‌تواند به رشد اقتصاد و در نتیجه رشد تقاضا برای نفت کمک کند.
کپیتال ایکونومیکس طی یادداشتی اعلام کرد فعالیت تجاری در منطقه یورو و انگلیس در ماه جاری میلادی با بیشترین سرعت طی یک سال گذشته رشد داشته که حاکی از ادامه رشد اقتصاد منطقه است.
از طرف دیگر فعالیت تجاری در آمریکا در ماه آوریل تا پایین‌ترین سطح طی چهار ماه گذشته کاهش یافته است. بدین ترتیب سیاستگذاران قانع می‌شوند که لازم است نرخ بهره را جهت حمایت از اقتصاد پایین بیاورند.
با وجود تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه، به نظر می‌رسد توجه تاجران تا حدی از تحولات خاورمیانه در معاملات روز چهارشنبه دور شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • ماهانه ۴۰ هزار تن مرغ مازاد باید از سطح بازار جمع آوری شود
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • قیمت رانا در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار +جدول
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱