Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، زهرا بهروزآذر اظهارداشت: طبق قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی مورخ ۲۹ اردیبهشت۸۹ مصوب مجلس شورای اسلامی «فراهم کردن بازارهای محلی برای عرضه محصولات تولید شده توسط صاحبان کسب و کارهای خانگی» از وظایف شهرداری‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی گفت: اداره کل امور بانوان بر اساس ماموریتش مبنی بر توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، تلاش می‌کند در راستای خودکفایی اقتصادی و بهبود معیشت این قشر، فضاهایی را برای فروش محصولات در اختیار زنان سرپرست خانوار کارآفرین و دارای کسب و کار خرد و خانگی قرار دهد که از جمله این فضاها می‌توان به بازارچه‌های خوداشتغالی بانوان و نمایشگاه زنان و تولید ملی اشاره کرد.

بهروزآذر با بیان اینکه بازارچه‌ها از نظر مدت زمان فعالیت، به دو دسته دائم و موقت تقسیم می‌شوند، افزود: بازارچه‌های دائم به صورت سالانه و بازارچه‌های موقت شامل بازارچه‌های مناسبتی، فصلی و روز بازارها، در طول سال و برای دوره‌های چند روزه تا چند هفته‌ای به متقاضیان واجد شرایط واگذار می‌شوند.
 
مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران درباره مراحل واگذاری غرفه‌ها به متقاضیان بیان کرد: این اداره کل پس از شناسایی زنان سرپرست خانوار، اقدام به بررسی وضعیت آنان از طریق سازوکارهای مشخص می‌کند و در صورت احراز شرایط و تشکیل پرونده توانمندسازی، غرفه به مدت حداقل ۶ ماه و حداکثر یک سال در اختیار آنان قرار گرفته تا امکان ارائه محصولات در بازارچه‌ها برای زنان سرپرست خانوار صاحب مشاغل خانگی فراهم شود.

وی درباره علت محدودیت زمانی و چرخشی‌ بودن استفاده از غرفه‌ها گفت: با توجه به اینکه تعداد غرفه‌ها بسیار کمتر از تعداد متقاضیان واجد شرایط است، برای رعایت عدالت و فراهم کردن امکان استفاده همه افراد، ناچاریم برای استفاده از غرفه‌ها محدودیت زمانی قائل شویم.  

بهروزآذر افزود: همچنین این امر باعث می‌شود که بانوان متقاضی به این فرصت به عنوان امکانی موقت برای پیشرفت نگاه کنند و از آن حداکثر استفاده را ببرند.

مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران اظهارداشت: در حال حاضر ۶ بازارچه دائم در مناطق چهار، پنج و ۲۲ با یکصد و ۳۶ غرفه و یکصد و ۴۵ نفر شاغل در حال فعالیت هستند که بر اساس زمانبندی جایگزینی غرفه‌داران(پایان ۶ ماهه اول و دوم هر سال)، تعدادی از آنان باید طی اسفندماه سال گذشته جایگزین می‌شدند اما به علت شیوع کرونا این امر به تعویق افتاد.  

بهروزآذر گفت: این در حالی است که تعداد افراد متقاضی بازارچه‌های خوداشتغالی که در لیست انتظار برای دریافت غرفه هستند و تاکنون موفق به دریافت آن نشده‌اند، بالاست که امیدواریم در راستای رعایت عدالت در دسترسی به امکانات و با همکاری و درک متقابل بانوان بتوانیم اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهیم.

برچسب‌ها شهرداری تهران معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران زن سرپرست خانواده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری تهران معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران زن سرپرست خانواده شهرداری تهران معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران زن سرپرست خانواده زنان سرپرست خانوار شهرداری تهران بازارچه ها غرفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۳۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید

به گزارش همشهری آنلاین، کشور مبتنی بر مبانی انقلاب نیاز پیشرفته همه جانبه دارد و ما هنوز در ابتدای راه نظام‌سازی نوین هستیم در این مسیر نقش تعلیم و تربیت بر کسی پوشیده نیست. علیرضا زاکانی در مراسم دیدار با فرهنگیان این مطلب را بیان و از خبرهای خوش رونمایی کرد و گفت: «جزیره‌ای بودن دانشکده‌های فرهنگیان تهران یکی از چالش‌های پیش روی دانشجویان طی سالیان گذشته بوده است و شهرداری تهران آمادگی دارد در این زمینه کمک کند تا تمامی دانشکده‌های این مجموعه در یک منطقه تجمیع شوند.»

او در ادامه به ارائه خدمات ویژه هم اشاره و عنوان کرد: «همچنین در شهرداری تهران این آمادگی وجود دارد که مجموعه‌های فرهنگی-ورزشی زیر نظر شهرداری را در اختیار دانشجو معلمان قرار دهیم و می‌توانید با استفاده از اپلیکیشن شهرزاد، مجموعه ها را رزرو کنید.»

به گفته شهردار تهران پیوستگی میان خانواده، مسجد و مدرسه نقش مهمی در حوزه تعلیم و تربیت و اهداف فرهنگی ما دارد و به همین جهت شهرداری تهران آمادگی کامل برای خدمت‌رسانی به معلمان دارد.

تعلیم و تربیت نقش اصلی در توسعه

برخلاف فرهنگ غرب که در آن مبنای توسعه اقتصاد است در اندیشه انقلاب اسلامی بخش تعلیم و تربیت نقش اصلی را در توسعه و پیشرفت کشور دارد. زاکانی این مطلب را گفت و تاکید کرد: «با این نگاه ما هم در شهرداری تهران وظایفی داریم که مبتنی بر آن حل دغدغه‌های معلمین نیز برای مجموعه مدیریت شهری جدی می‌شود.»

چالش های مدیریت شهری ششم

شهردار تهران در جریان این مراسم به چالش های مدیریت شهری ششم هم اشاره و عنوان کرد: «شهرداری تهران در دوره قبلی با تنش مالی مواجه بود به نحوی که در سال ۹۹ مدیران قبلی مجبور شدند برای پرداخت سه ماه از حقوق کارکنان وام بگیرند. امروز با انضباط مالی از آن شرایط سخت عبور کرده‌ایم به نحوی که سال گذشته بیش از بودجه ۷۵.۹ همتی مصوبه شورا تحقق درآمد داشتیم. بنابراین در شرایط کنونی شهرداری تهران برای تحقق اهداف خود مشکل ندارد و اکنون پروژه‌های متعددی در حال برنامه‌ریزی و ساخت است علاوه بر این رقم؛ به زودی نیز عملیات ساخت دو خط مترو تهران آغاز خواهد شد.»

تفاهم شهرداری با دانشگاهها

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تفاهم‌نامه شهرداری با دانشگاه‌های مختلف تهران با محوریت ساخت مسکن اساتید، گفت: «در جلسه‌ای که با اعضای هیئت علمی دانشگاه شریف داشتیم یک نفر از حاضران اظهار کرد؛ «اساتید از ایران مهاجرت می‌کنند چون مسکن ندارند.» در پاسخ گفتم وای به حال شهرداری که در شهر محل خدمتش استاد دانشگاه خانه ندارد. پس از آن تفاهم مسکن با دانشگاه مختلف از جمله تربیت مدرس، شهید بهشتی و... بستیم و به جز این دانشگاه‌ها در رابطه با مسکن فرهنگیان نیز چندین نوبت گفت‌وگوهایی با وزیر آموزش و پرورش انجام شد و امیدواریم بتوانیم خدمتی ارائه دهیم.

اداره ارزان شهری

در دوره پیشین مدیریت شهری مدیران معتقد بودند باید هزینه زندگی در پایتخت را بالا برد تا از این طریق بخشی از جمعیت تهران مهاجرت کنند و با کم شدن جمعیت چالش‌های شهر تهران نیز حل شود. شهردار تهران این موضوع را بیان و عنوان کرد: «ما معتقد به اداره ارزان شهر و ارائه خدمات به همه شهروندان هستیم. زیرا تهران الگوی سایر شهرها هست و ارزان شدن پایتخت به دیگر نقاط کشور نیز تسری پیدا می‌کند.»

تفاهم ساخت مسکن با دولت

زاکانی در ادامه به تفاهمات میان شهرداری تهران و دولت سیزدهم برای حل مشکلات معیشتی مردم اشاره کرد و گفت: «با همراهی دولت به دنبال ساخت ۱۵۰ هزار واحد مسکن در تهران هستیم و علاوه بر این میادین میوه تره بار و فروشگاه‌های شهروند ظرفیت خوبی برای تنظیم قیمت در بازار هستند که قرار است از ظرفیتشان استفاده بیشتری شود. همچنین با خریدهای صورت گرفته و واردات انجام شده، مشکلی در تامین اقلام نداریم. همین موضوع باعث شد ابتدای سال سودجویان نتوانند قیمت میوه را بالا ببرند.»

خدمت رسانی در سراهای محله

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: «در تهران ۳۴۷ سرای محله داریم که پیش از این اجاره داده می‌شد اما در دوره جدید آنها را بازپس گرفته‌ایم و قرار است. این سراها در اختیار هیئت امنای محله قرار گیرد. در هیئت امنای محله یک مدیر آموزش و پرورش و یک مدیر مدرسه حضور دارند. بنابراین از این طریق نیز می‌توانیم به معلمان خدمت رسانی کنیم.»

کد خبر 848711 برچسب‌ها علیرضا زاکانی شهردارى تهران تهران فرهنگیان

دیگر خبرها

  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • واگذاری تمامی امور مرتبط با سرویس مدارس به شهرداری شیراز
  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • هدیه زاکانی به معلمان تهرانی: خدمات رایگان فرهنگی و ورزشی را از طریق اپلیکیشن شهرزاد دریافت کنید
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • توضیحات زاکانی درباره نحوه کمک شهرداری تهران در طرح نور
  • خطر ۷ نوع آفت در کمین درختان تهران | نحوه مبارزه شهرداری با این خطرات
  • واگذاری زمین رایگان به ۱۳۰ خانوار دلفانی در قالب طرح جوانی جمعیت
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند