Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان رئیس مرکز پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان اعلام کرد: مرکز نوآوری سفال و سرامیک به درخواست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد همدان و به منظور حل معضلات این حوزه در استان به وجود آمد.

احمد الوندی در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: مرکز نوآوری سفال و سرامیک، سومین مرکز نوآوری پس از مرکز نوآوری رنگ و صنایع شیمیایی الوان ثابت و مرکز نوآوری انگور و کشمش ملایر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این مراکز نوآوری در جوار مراکز علمی کاربردی که با شناسایی پتانسیل بالقوه می توانند آن را به فعلیت برسانند، راه اندازی می شوند.

الوندی درباره روند اعطای مجوز به این مراکز گفت: ما در واحد استانی درخواست مراکز علمی کاربردی را بررسی کرده و آن را به سازمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای بررسی بیشتر و صدور مجوز ارسال می کنیم. 

وی با بیان اینکه سازمان مرکزی دانشگاه علمی کاربردی با توجه به اختیاراتی که سال گذشته از وزارت علوم دریافت کرده، خود توانایی صدور مجوز را دارد، افزود: ۱۰۰ مرکز نوآوری در کنار ۶۰۰ مرکز علمی کاربردی در کشور وجود دارد و این مراکز معمولاً در نقاطی قرار دارند که صنعت موجود است.

الوندی درباره نحوه فعالیت این مراکز ادامه داد: هر فرد صاحب ایده با توجه به در اولویت بودن دانشجویان و یا فارغ التحصیلان این مراکز، برای آغاز کسب و کار نیاز به راهنمایی، حمایت معنوی و تسهیلات مالی دارد. این مراکز نوآوری با حمایت دانشگاه های علمی کاربردی و برخی مجموعه های خارجی، ایده و تفکر را به یک محصول تبدیل می کنند و این محصول وارد بازار شده، ایجاد اشتغال می کند و به سوددهی می رسد.

رئیس مرکز پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان همدان خاطرنشان کرد: افرادی که به حمایت مالی احتیاج داشته باشند، تسهیلاتی به ارزش ریالی ۵۰ میلیون تومان با سود دو درصد اعطا می شود.

الوندی درباره مرکز نوآوری سفال و سرامیک توضیح داد: مراکز جهاددانشگاهی به علت داشتن پتانسیل بالا در هر استان مجوز راه اندازی یک مرکز نوآوری را داشتند که با توجه به درخواست مرکز جهاددانشگاهی استان همدان، مجوز مرکز نوآوری سفال و سرامیک به آنها اعطا شد.

وی یادآور شد: استان در زمینه سفال و سرامیک با معضلات فراوانی در بحث تولید، صادرات، فروش، بسته بندی و لعابکاری مواجه است که رفع این مشکلات نیازمند تحقیقات علمی است، اساس کاری مراکز نوآوری بدین صورت است که با ایجاد بستر و همکاری دانشجویان و فارغ التحصیلان صاحب ایده و اساتید متخصص در هر حوزه، این مشکلات را رفع کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی سفال جهاد دانشگاهی دانشگاه علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۴۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی و عملیاتی در جهان اسلام تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت در دیدار با رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، با اشاره به اهمیت توسعه پژوهش در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: فعالیت‌های تحقیقاتی و مستندسازی پژوهشی با توجه به تحریم‌ها و چالش‌های مختلف موجود، توسعه یافته است.

وی، اقدامات عملیاتی و کاربردی در حوزه پژوهشی و فناوری را در پیشبرد اهداف این حوزه ضروری خواند و با تاکید بر اهمیت گام برداشتن در مسیر توسعه دانش  و مقالات علمی، از روند افزایشی تعداد مقالات و تحقیقات علمی در مجموعه سلامت فارس با شیب معناداری خبر داد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) نیز در این نشست، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه شیراز را ریشه تنومند حوزه علمی استان و کشور معرفی و بر تلاش برای افزایش همکاری و اقدامات مشترک این موسسه با مجموعه سلامت فارس تاکید کرد.

سید احمد فاضل‌زاده از برگزاری ۱۵ نشست مشترک مسئولان موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام  (ISC) با مراکز عالی علمی در استان‌های مختلف کشور خبر داد و بر تداوم نشست مشترک با محوریت مشارکت داده‌ها و تبادل تجربه‌ها، دانش و علم تاکید کرد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در این حوزه، گزارشی از معرفی فعالیت‌های موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام(ISC) با محوریت رصد و پایش وضعیت علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی و همچنین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی استان فارس ارائه داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • تکمیل و توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش اولویت استان همدان
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • تمرکز همدان بر توسعه زنجیره ارزش سفال و کشمش
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود