Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدجواد آذری جهرمی» روز شنبه در حاشیه مراسم اتصال ۱۰۳۴ روستا به شبکه ملی اطلاعات در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: گوشی تلفن همراه بومی با سیستم‌عامل اندروید اختصاصی شده به دلیل تحریم و مشکلاتی که برای کاربران ایجادشده بود، در دست توسعه قرار گرفت.

وی افزود: این گوشی رونمایی و پیاده‌سازی شده و اکنون آماده عرضه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انتخاب کاربر است که از این سیستم‌عامل استفاده کند یا نه. این‌طور نیست که ما برای او اجباری در نظر بگیریم. استفاده از اندروید اختصاصی شده باعث می‌شود کاربر در کار با گوشی تلفن همراه خود پایداری بیشتری را احساس کند.

وزیر ارتباطات اشاره کرد: ظرفیت ما برای تولید گوشی داخلی، سالانه حدود ۴۰۰ هزار گوشی تلفن همراه است. اکنون مجموعه صاایران نیز وارد خط تولید گوشی همراه شده است و می‌توان به‌سرعت گرفتن کار امیدوار بود. بخشی از مشکلات تولید گوشی داخلی رقابت‌پذیری در بازار، مقررات دست‌وپا گیر، تأمین قطعات و مشکلات مربوط به ارز است. برای پیشرفت باید این موانع کمرنگ‌تر شود.

وزیر ارتباطات با اشاره به مشکلات این‌چنینی خاطرنشان کرد: برای این‌که در این مسیر قدمی برداشته باشیم، با همراهی وزارت صنعت قرار است بسته‌های حمایتی در اختیار تولیدکنندگان گوشی بومی قرار بدهیم.

او در ادامه با تأکید بر این‌که اینترنت یکی از سرویس‌هایی است که روی شبکه ملی اطلاعات عرضه می‌شود، افزود: اکنون سرویس قالب شبکه ملی اطلاعات، اینترنت است و باید با بالا بردن ظرفیت تولید و پیشرفت در حوزه اقتصاد دیجیتال، سهم خودمان را بالا ببریم تا در آینده استارتاپ ها و کسب‌وکارها بتوانند از بستر شبکه ملی اطلاعات بیش از گذشته استفاده کنند.

وزیر ارتباطات تأکید کرد: استفاده از شبکه ملی اطلاعات نه‌تنها باید در داخل کشور گسترش پیدا کند، بلکه باید بستری را مهیا کنیم که این سهم جهانی شود.

برچسب‌ها ارتباطات محمد جواد آذری جهرمی شبکه ملی اطلاعات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ارتباطات محمد جواد آذری جهرمی شبکه ملی اطلاعات ارتباطات محمد جواد آذری جهرمی شبکه ملی اطلاعات شبکه ملی اطلاعات تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۴۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار

امروزه تلفن‌های همراه به عنوان یکی از ابزار‌های ارتباطی اساسی و بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند. اما این پیشرفت فناوری همراه با تهدیدات امنیتی نیز همراه است.

از جمله بزرگ‌ترین تهدیدات امنیتی برای تلفن‌های همراه، بدافزار‌ها هستند. بدافزار‌ها می‌توانند اطلاعات حساس شما را دزدیده، از طریق آنها به حریم شخصی شما نفوذ کرده و حتی عملکرد دستگاه شما را مختل کنند.

در این مقاله، به بررسی راهکار‌های جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار می‌پردازیم.

۱. نصب آنتی‌ویروس:

نصب یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس معتبر روی تلفن همراه از راه‌های اصلی جلوگیری از آلوده شدن به بدافزار است. این نرم‌افزار‌ها می‌توانند تهدیدات امنیتی را تشخیص داده و حذف کنند و به شما امکان بررسی منظم دستگاه خود را برای شناسایی بدافزار‌ها فراهم می‌کنند.

۲. به‌روزرسانی سیستم‌عامل و برنامه‌ها:

به‌روز بودن سیستم‌عامل و برنامه‌های موجود بر روی تلفن همراه از اهمیت بسیاری برخوردار است. تولیدکنندگان نرم‌افزار‌ها به طور منظم به روزرسانی‌های امنیتی را ارائه می‌دهند که حاوی اصلاحاتی برای رفع آسیب‌پذیری‌ها و نقاط ضعف امنیتی هستند. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که سیستم‌عامل و برنامه‌های شما به طور منظم به‌روزرسانی می‌شوند.

۳. دانلود از منابع معتبر:

استفاده از منابع معتبر برای دانلود و نصب برنامه‌ها و فایل‌ها بر روی تلفن همراه از مواردی است که می‌تواند از آلوده شدن به بدافزار جلوگیری کند. فروشگاه‌های رسمی مانند Google Play Store و کافه بازاز برنامه‌ها را از نظر امنیتی بررسی می‌کنند و برنامه‌های مشکوک را حذف می‌کنند. همچنین از دانلود برنامه‌ها و فایل‌ها از منابع ناشناخته و ناامن نظیر گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی یا سایت‌های متفرقه خودداری کنید.

۴. مراقبت از اطلاعات حساس:

از نگهداری اطلاعات حساس خود بدون دقت درتلفن همراه خود خودداری کنید. اطمینان حاصل کنید که برنامه‌هایی که اطلاعات حساس شما را دریافت می‌کنند، از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعات شما به طور مطمئن ذخیره می‌شوند.

 ۵. لینک‌های ناشناس را باز نکنید:

روی لینک‌های ناشناسی که در قالب پیامک و پیام‌های شبکه‌های اجتماعی ممکن است برای شما ارسال شود خودداری کنید. برخی از این لینک‌ها از شما در خواست می‌کنند تا اپلیکیشن‌های جعلی را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید.

جمع بندی:

آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار یک تهدید جدی برای امنیت شخصی و اطلاعات حساس است. با اتخاذ راهکار‌های مناسب مانند استفاده از نرم‌افزار‌های آنتی‌ویروس، به‌روزرسانی منظم سیستم‌عامل و برنامه‌ها، دانلود از منابع معتبر و مراقبت از اطلاعات حساس و عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس می‌توانید از آلوده شدن تلفن همراه خود به بدافزار جلوگیری کنید و امنیت خود را تقویت کنید.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • همراه پرخرج
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد