Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک)، درسامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله و پیشنهاده (SABT.IRANDOC.AC.IR)؛ یکی از پرسش‌هایی که هنگام ثبت این مدارک از دانش‌آموختگان تحصیلات تکمیلی می‌شود، قلمرو جغرافیایی آنها است.

بر پایه داده‌هایی که در سال ۱۳۹۸ در این سامانه وارد شده‌اند از ۶۰ هزار و ۶۷۴ پایان‌نامه و رساله (پارسا) ثبت شده ۱۰ هزار و ۱۶۴پارسا (۱۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷۵ درصد) دارای قلمروِ فرامرزی، ‌ ملی، استانی یا شهری بوده‌اند.

به عنوان نمونه، مدارکی مانند «فراتحلیل مطالعات اوقات فراغت با تأکید بر فعالیت بدنی و ورزش» قلمرو جغرافیایی ندارند و مدارکی مانند «بررسی رابطه مدیریت دانش و مدیریت تغییر در بانک‌های شهر کازرون» دارای قلمرو جغرافیایی هستند.

در این میان، ‌ مدارکی مانند «بررسی نقش سیاسی شیعیان عراق در نظام سیاسی عراق نوین» دارای قلمرو «برون‌مرزی»؛ «بررسی وضعیت آب ‌و هوایی در فلات ایران» دارای قلمرو «ملی»؛ «پتانسیل‌سنجی ژئوتوریسم و ژئوپارک در استان کرمانشاه» دارای قلمرو «استانی» و «تحلیل جغرافیایی مسکن در شهر کاشان» دارای قلمرو «شهری» هستند.

افزون بر این، اگر یک مدرک، ‌ چند استان را در بر داشته باشد دارای قلمرو «ملی» به شمار می‌رود. اگر مدرکی چند شهر را در بر داشته باشد، ‌ دارای قلمرو «استانی» است. اگر یک مدرک، منطقه‌ای کوچک‌تر از شهر (مانند یک یا چند روستا) را در بر داشته باشد، استان و شهر همسان با آن به کار می‌رود.

اگر مدرکی، به یک پدیده طبیعی (مانند کوه، دریا، دریاچه، خلیج، آتشفشان، بیابان، تنگه، جزیره، جنگل، آبشار، چشمه، خور، دره، دماغه، و...) در یک شهر یا استان پرداخته باشد، ‌ قلمرو «استانیِ» آن به کار می‌رود. اگر یک مدرک، به یک پدیده طبیعی در چند استان پرداخته باشد، دارای قلمرو «ملی» است. جدول‌های پیوست، ریز اطلاعات این مدارک را نشان می‌دهند.

در سال ۱۳۹۸، ۳۸۳ پارسا با قلمرو برون‌مرزی، ۱۵۸۵ پارسا با قلمرو ملی، سه هزار و ۵۴۲ پارسا با قلمرو استانی و چهار هزار و ۶۵۴ پارسا با قلمرو شهری در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده وارد شده‌اند.

در سال ۱۳۹۸، هشت و ۱۹۶ پارسا با قلمرو استانی یا شهری در مناطق آمایش آموزش عالی ثبت شده که هزار و ۴۳۹ پارسا در منطقه یک آمایش آموزش عالی بوده است.

برچسب‌ها پایان نامه دانشجویی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پایان نامه دانشجویی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران پایان نامه دانشجویی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران پایان نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۴۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیر فخری: کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر «مجید فخری» معاون وزیر دفاع و رییس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح امروز (دوشنبه) در همایش بزرگداشت روز ملی خلیج فارس اظهار کرد: در طول تاریخ ایران، نام خلیج فارس ثبت شده و نیازی به جست‌وجوی مجدد برای نام تاریخی خلیج فارس نیست.

وی افزود: یک سری «واحد‌های سیاسی نوپدید» در دهه‌های اخیر مسایلی را در مورد خلیج فارس مطرح کرده‌اند و لذا از سال ۱۳۸۴ همراه با تصویب شورایعالی انقلاب فرهنگی، این روز در تاریخ جمهوری اسلامی ثبت شد.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با اشاره به گرامی‌داشت روز خلیج فارس گفت: وزارت دفاع در راستای دیپلماسی دفاعی، این موضوع را در زمره اهداف خود قرار داده و وزیر دفاع هم این موضوع را به سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح واگذار کرده است و این سازمان هرساله برنامه‌های متنوعی در خصوص بزرگداشت روز ملی خلیج فارس برگزار کرده است.

امیر فخری با تاکید بر اینکه روز ملی خلیج فارس باید بزرگ‌تر و در سطح ملی برگزار شود، گفت: با هماهنگی سازمان‌های مختلف، تصمیم گرفتیم این روز را به صورت ملی برگزار کنیم تا به گوش همه جهانیان برسد و لذا امروز که این برنامه برگزار شده است، ۲۵ نهاد و دستگاه حضور و مشارکت داشته‌اند.

وی افزود: در حوزه دیپلماسی حقوقی، وزارت امور خارجه و در حوزه دیپلماسی علمی، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان هواشناسی و مرکز ملی مطالعات راهبردی کشاورزی و اتاق ایران و… همکاری داشته‌اند.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح اظهار کرد: در حوزه دیپلماسی فرهنگی، پژوهشکده حج و زیارت، شهرداری تهران، فرهنگسرای اندیشه و… پای کار آمدند و این وفاق رقم خورد.

امیر فخری تصریح کرد: این مساله کمک کرده است تا بتوانیم نشست‌های تخصصی مختلف در سازمان و دانشگاه‌ها برگزار کنیم تا از این طریق، نام خلیج فارس برای جهانیان آشکار شود.

وی افزود: در سازمان ملل، گروهی جغرافیایی وجود دارد که نام‌های جغرافیایی را برای کشور‌های جهان تبیین می‌کند که در بیست و سومین جلسه‌ای که برگزار شد، دقیقاً به نام خلیج فارس اشاره شده است که در دنیا جای شکی را باقی نمی‌گذارد که این نام، برازنده‌ترین برای این پیکره آبی است.

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح با بیان اینکه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سال در اسناد تجاری، تاریخی، کتیبه‌ها و نوشته‌ها نام خلیج فارس تکرار شده است افزود: این وفاق و همدلی در بین تمامی ایرانیان وجود دارد و با این انسجام، اقتدار و هماهنگی هرگز کسی نخواهد توانست از امروز تا آینده تاریخ، نام خلیج فارس را جعل و نام دیگری بر این پیکره قرار دهد.

گفتنی است؛ در این نشست بیانیه وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در مورد روز ملی خلیج فارس نیز قرائت شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمله خرس وحشی به یک دامداری در ایلام و تلف شدن دام‌هایش
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • حمله خرس به دامدار ایلامی و تلف دام‌هایش
  • حمله خرس به دامدار ایلامی پس از ورود به قلمرو حیوان
  • حمله خرس به دامدار ایلامی در پی ورود به زیستگاه
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی
  • امیر فخری: کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند
  • کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند
  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • قلعه خواجه لرزید