Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- ظاهرا قرار نیست ماجرای امهال اقساط وام‌های قرض‌الحسنه در سه ماه اسفند تا اردیبهشت‌ حل و فصل شود، چراکه از سویی بانک مرکزی به دفعات دستورالعمل و اطلاعیه صادر کرده که دارندگان وام‌های قرض‌الحسنه در زمان تعیین شده نه تنها قسطی پرداخت نکنند، بلکه مشمول جریمه هم نمی‌شوند اما از سوی دیگر بانک‌ها با سرپیچی از این موضوع، دارندگان این وام‌ها را وادار به پرداخت اقساط و جریمه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسفند ماه بود که بانک مرکزی در راستای کمک به مشتریان شبکه بانکی به خصوص دارندگان وام که مجبور به پرداخت اقساط بودند، تصمیم گرفت تا اقساط وام‌ها را در چند بخش به مدت سه ماه به تعویق بیندازد، براین اساس طبق اعلام همتی - رئیس کل بانک مرکزی - قرار شد اقساط تسهیلات صاحبان کسب و کار که به ویژه فعالیت‌های خرد داشته و به دلیل شرایط ناشی از شیوع کرونادچار آسیب شده‌اند از جمله هتل‌ها، رستوران‌ها و بخشی از حمل و نقل طی ماه‌های اسفند تا اردیبهشت به تعویق اتفاده و به پایان دوره منتقل شود، در عین حال که تاکید شد اقساط تسهیلات قرض الحسنه کلیه اشخاص نیز در دوره مشخص شده معوق شود و مشمول جریمه دیرکرد نیز نخواهد بود.
مردم نیز با توجه به اعلام بانک مرکزی و به دنبال آن اطلاعیه درج شده در سایت بانک‌ها، با اعتماد به این موضوع درخواست تعویق را ارائه و قسطی پرداخت نکردند یا این‌که حساب‌هایشان را برای برداشت خودکار پر نکردند.
اما در این فاصله رفتار برخی بانک‌ها خلاف دستورالعمل بانک مرکزی بود؛ به طوری که از حساب‌ها اقساط را کسر کردند، این در حالی است که در همان ماه ابتدایی که بانک‌ها نسبت به پرداخت قسط از حساب اشخاص برداشت کردند، رئیس کل بانک مرکزی دستور برگرداندن اقساط را به حساب مشتری را صادر کرد اما تا امروز آنچه از برخی مشتریان برخی بانک‌ها مورد پیگیری قرار گرفته نشان می‌دهد که مبلغ کسر شده به حساب‌شان باز نگشته است.
از سوی دیگر در شرایطی باید مشتری پرداخت اقساط را از خرداد شروع می‌کرد که در برخی بانک‌ها با این واکنش مواجه شده که نه تنها باید قسط خردادماه، بلکه سه ماه معوق را یکجا پرداخت کند و علاوه بر آن جریمه دیرکرد هم بپردازد.
بعد از گزارش‌های مطرح شده در این باره و اعتراضات مشتریان بانک‌ها حدود دو هفته پیش بود که بانک مرکزی طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که "بانک ها و موسسات اعتباری غیربانکی نباید بیش از یک قسط از مشمولان طرح امهال اقساط وام های قرض الحسنه ماه های اسفند ۱۳۹۸ و فروردین و اردیبهشت ۱۳۹۹ دریافت کنند. "
اما در حالی به نظر می‌رسید که با اولتیماتوم بانک مرکزی شرایط طبق دستورالعمل پیش رفته و قسطی کسر نشود یا این‌که مشمول پرداخت جریمه نباشد که تازه‌ترین گزارش‌های دریافتی ایسنا از این حکایت دارد که برخی بانک‌ها برای دریافت اقساط معوق و جریمه آن با مشتری تماس گرفته‌اند و حتی اعلام کردند که "امهال اقساط را اعمال نخواهند کرد".
در این شرایط مشتری بانک نمی‌داند به دستورالعمل بانک مرکزی و اطلاعیه آن اعتماد و اکتفا کرده و برای پرداخت اقساط معوق و جریمه اقدام نکند یا این‌که به تهدید بانک برای افزایش جریمه در ماه‌های در صورت عدم پرداخت اقساط توجه داشته باشد.
در این میان مردم سرگردان شده و ظاهرا تضمینی هم وجود ندارد که اگر فعلا بنا به دستور بانک مرکزی اقساط و جریمه را پرداخت نکنند آیا مشکل آنها حل می‌شود یا این‌که مجبور می‌شوند اقساط معوق را با جریمه‌ای که هر ماه به آن اضافه خواهد شد پرداخت کنند.   ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پرداخت اقساط برخی بانک ها قرض الحسنه بانک مرکزی وام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۴۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز

طی ۱۷ روز در اردیبهشت ماه سال جاری، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال افراد مرتبط با این حوزه را ۴.۵ میلیارد تومان جریمه کرده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، لیگ برتر فوتبال و لیگ دسته اول فوتبال ایران به هفته‌های پایانی خود نزدیک و این موضوع باعث افزایش حساسیت مسابقات و شدت برخورد کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شده است. طبق بررسی‌های به عمل آمده کمیته انضباطی طی بازه زمانی اول تا هفدهم اردیبهشت ماه سال جاری، 37 حکم منتهی به پرداخت جریمه مالی داشته است. این جرایم مربوط به مسابقات لیگ برتر، لیگ دسته اول و دسته‌های پایین‌تر فوتبال آقایان، فوتبال بانوان و ... است. 

رضاییان: ویسی توهین نکرد/ از حق قانونی فولاد کوتاه نمی‌آییم

جمع جرایم صورت گرفته توسط کمیته انضباطی مبلغ چهار میلیارد و 518 میلیون تومان است. بیشترین سهم در این جریمه را عبدالله ویسی به دلیل اظهارات غیرفنی دارد و نهایتاً تا یک هفته فرصت دارد مبلغ مذکور را پرداخت کند. این در حالی است یکی از غیرمنتظره‌ترین جرایم مربوط به باشگاه استقلال خوزستان است که به دلیل عدم در اختیار قرار دادن ورزشگاه غدیر برای بازی استقلال ملاثانی - فجر در لیگ دسته اول، با جریمه 350 میلیون تومانی مواجه شده است.

هر چند کمیته انضباطی به صورت شفاف میزان جرایم را اعلام می‌کند، اما متولیان مشخص نکردند که پول‌های دریافتی در کجا هزینه می‌شود و چه دستاوردی دارد.

هر چند ادعاهایی در مورد هزینه‌کرد این مبالغ در مناطق فوتبالی محروم کشور وجود دارد، اما در زمینه مسائل مالی تا زمانی که حسابرسان اسناد مذکور  را تأیید نکنند، قابل قبول نیست و صرفاً یک ادعاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدل جدید اعتبارسنجی بانکی امسال عملیاتی می‌شود
  • ۴.۵ میلیارد تومان؛ میزان جرایم مالی کمیته انضباطی در ۱۷ روز
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • متقاضیان وام دست به عصا رانندگی کنند!
  • هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود
  • سنگین‌ترین جریمه تاریخ برای سرمربی فولاد!
  • سرمربی لیگ برتری ۲ میلیارد تومان جریمه شد
  • جریمه بار اول و دوم بی‌حجابی را مشخص کردند | زمان‌بندی پرداخت چگونه است؟ | فیلم
  • جرایم رانندگی به اعتبارسنجی بانکی اضافه می‌شود/ هشدار به یارانه‌بگیران متقاضی وام