Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@10:51:09 GMT

بیش از ۹۰ درصد کشاورزان بقایای گیاهی را آتش نمی‌زنند

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۷۴۹۳۰

بیش از ۹۰ درصد کشاورزان بقایای گیاهی را آتش نمی‌زنند

ایسنا/گلستان معاون تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی گلستان گفت: با توجه به اقدامات و اطلاع‌رسانی‌های صورت گرفته، بیش از ۹۰ درصد کشاورزان بقایای گیاهی زمین زراعی خود را آتش نمی‌زنند.

محمدرضا عباسی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به اینکه سطح برداشت غلات در استان به اوج خود رسیده و از طرفی کشت محصول دوم در دستور کار کشاورزان قرارگرفته است، موضوع آتش نزدن کاه و کلش از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به معایب آتش زدن بقایای گیاهی، افزود: این کار باعث خارج شدن مواد آلی از خاک، افزایش فرسایش‌پذیری خاک، از بین رفتن موجودات ریز ذره‌بینی در سطح خاک و تبخیر و هدر رفت آب و رطوبت خاک می‌شود.

معاون تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی گلستان بیان کرد: مزارعی که اقدام به آتش زدن بقایای گیاهی نکردند، حداقل در دو نوبت کمتر آبیاری کرده‌اند.

عباسی گفت: از کشاورزان درخواست می‌کنیم تحت هیچ شرایطی بقایای گیاهی زمین خود را آتش نزنند.

وی در خصوص نحوه خرد کردن بقایای گیاهان، تصریح کرد: کشاورزان دقت داشته باشند برای آماده کردن بستر زمین بعد از کشت غلات باید در زمانی اقدام به این کار کنند که آفتاب کاملاً بقایای گیاه را خشک کرده باشد تا شکننده شود. بعد از آن با دو یا سه دیسک عمود بر هم، بقایا خرد می‌شود و دیگر نیاز به آتش زدن آن نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی گلستان بقایای گیاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۴۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری صبح شنبه در دیدار با رئیس کل دادگستری استان گلستان با اشاره به اینکه گلستان در رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی با رویکرد کاهش زمان رسیدگی توانست رتبه سوم را کسب کند، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری به ۱۶ روز رسیده است.

وی تعداد دادخواست‌های واصله در سال ۱۴۰۲ را چهار هزار و ۹۲۰ دادخواست اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان هشت درصد کاهش داشته است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان با اشاره به چهار هزار و ۵۰۱ دادنامه صادر شده در سال گذشته گفت: از این تعداد هزار و ۴۲۰ فقره به صورت سازشی حل و فصل شده است.

وی یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری در استان به تعداد دو هزار ۹۵۹ نفر بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۵ درصد کاهش داشتیم و تنها استانی هستیم که سیر نزولی داشته و بیانگر حفظ و صیانت از شغل و اشتغال شده است.

خواجه مظفری اظهار کرد: در راستای صیانت از نیروی کار و نظارت بر حسن اجرای قانون کار در واحدهای مشمول قانون کار در سال ۱۴۰۲ بازرسان کار به تعداد هفت هزار ۵۳۹ مورد بازرسی انجام دادند که از این تعداد دو هزار و ۸۸۱ بازرسی مربوط به کارگاه‌های پر خطر بوده است که در نتیجه این بازرسی‌ها و ارائه آموزش‌ها در سال ۱۴۰۲ منجر به کاهش ۳۱ درصدی حوادث ناشی از کار نسبت به سال ۱۴۰۱ شده است.

وی یادآور شد در سال ۱۴۰۲ توسط مرکز تحقیقات و تعلیمات اداره کل تعاون و کار در زمینه آموزش عمومی و تخصصی در خصوص حفاظت و بهداشت کار ۲۷ هزار و ۱۷۶ نفر ساعت آموزش به کارگران و نمایندگان کارفرمایان ارائه شده است.

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان گلستان از افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل‌های کارگری و کار فرمایی طی سال گذشته خبر داد و گفت: در حال حاضر ۳۵۲ تشکل در استان داریم که ۷۷ درصد تشکل کارگر و ۲۳ درصد تشکل کارفرمایی بوده که برای سال جاری افزایش ۱۵ درصدی را پیش بینی می‌کنیم.

کد خبر 6089720

دیگر خبرها

  • تنها ۸ درصد از فعالان اقتصادی گلستان شناسه «یکتا» دریافت کردند
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • ۱۹ درصد فوتی های سال گذشته در گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • ۴۲ درصد سد‌های استان گلستان آبگیری شد
  • کشاورزان با تنظیم نوبت آبیاری به حفظ ذخایر آب های زیرزمینی کمک کنند
  • تکمیل بیش از ۴۲ درصد از ظرفیت سد‌های استان گلستان
  • 42.5 درصد حجم مخازن سدهای استان گلستان آب دارند
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • پایان نوبت اول کنکور سراسری در گلستان