Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از ایسنا، یکی از این نکات واریز سود مجامع بلوکه شدن و رسوب ارقام بسیار بزرگ به نفع و توسط حقوقی‌ها و صاحبان شرکت‌ها، از جمع شدن  مطالبات کوچک سهامداران خرد است. در واقع برخی شرکت‌ها سهام‌دار را به بانک خاصی ارجاع می‌دهند تا با ارائه کدملی و مدارک سود را دریافت کند. این درحالی است که برای سهامداران خرد، مراجعه به بانک و دریافت سودی که مبلغ ان بسیار ناچیز است، نمی ارزد و به همین دلیل بسیاری از افراد از خیر دریافت سود می‌گذرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مباحث درحالی مطرح می‌شود که یکی از دلایل تاسیس شرکت سپرده‌گذاری مرکزی واریز سود مجامع به حساب سهام‌داران است و اصلا به همین دلیل بوده که از سهام‌داران شماره شبا نیز دریافت شده است!

بر این اساس، این سوال مطرح است که چرا سهامدار باید پیگیری مکرر از مبالغ کم و زیاد سود سهام خود داشته باشد؟ در حالی که به سادگی و زمانی که فرد سهامی را خریداری می‌کند، علاوه بر کد سهامداری، اطلاعات حساب مربوط به همان کد نیز می‌تواند به سیستم حسابداری شرکت مربوطه منتقل شود و بعد از مجمع و تقسیم سود، سهامدار از واریز سود سهامش به حساب مربوطه اطمینان  داشته باشد. در واقع  شرکت می‌تواند سود را به شماره حساب‌های اعلام شده  سهامداران در سجام واریز کند. چنانچه شیوه مذکور اجرایی شود، حق کامل سهامدار به او پرداخت می‌شود، از اتلاف  وقت، در سیستم اداری شرکت‌های بازار سرمایه و اشخاص جلوگیری می‌شود، سهام‌داران خرد اعتماد بیشتر به بازار سرمایه پیدا می‌کنند.

زیرساخت توزیع سود بر اساس اطلاعات دریافتی از سامانه سجام آماده است

در این راستا، حسین فهیمی - مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه - در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه زیرساخت توزیع سود بر اساس اطلاعات دریافتی از سامانه سجام آماده است، اظهار کرد: در این راستا سالانه بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان سود اوراق با درآمد ثابت و وجوه حاصل از سررسید اسناد خزانه از طریق سامانه سجام به ذی‌نفعان پرداخت می‌شود. درمورد پرداخت سود شرکت‌ها نیز تا کنون پرداختی‌ها محدود به حدود ۱۰ شرکتی بوده که سود پرداختی‌شان را به ما محول کردند.

وی ادامه داد: بنابراین پرداخت سود از طریق سامانه سجام منوط به این است که ناشران و شرکت‌های بورسی این سود را به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و این شرکت سود را از طریق سامانه سجام به به حساب ذی‌نفعان واریز می‌کند و از این طریق تمرکز در پرداخت سود به وجود می‌آید.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در مورد اینکه ناشران چگونه باید سود را به سپرده‌گذاری مرکزی برای پرداخت از طریق سجام بدهند؟ گفت: یکی از افرادی که می‌توانند ناشران را ملزم به این کار کنند خود سهام‌داران هستند. در واقع زمانی که سهام‌داران در مجمع شرکت می‌کنند می‌توانند درخواست کنند که شرکت سود را از طریق سجام توزیع کند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: شرکت سپرده گذاری مرکزی سامانه سجام سهام داران شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۵۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا هشدار داد: سوء استفاده مجرمان رایانه ای از ایام تعطیلات چند روزه کشور با افزایش ارسال لینک‌های آلوده تهدیدی علیه امنیت هموطنان در فضای مجازی است.

سرهنگ رامین پاشایی افزود: با تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته مشخص شده است مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته و یا منتهی به تعطیلات چند روزه کشور اقدام به کلاهبرداری از طعمه‌های خود می‌کنند.

او با اشاره به شگرد این مجرمان اضافه کرد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوند‌های آلوده با عناوینی همچون دریافت کالابرگ و ابلاغیات قضایی درکیمن کلاهبرداری از طریق دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب‌های مالی آنان هستند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا با بیان اینکه امکان ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها وجود دارد، گفت: گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

سرهنگ پاشایی گفت: در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکنند.

دیگر خبرها

  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان به وزارت رفاه
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند/ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • خبر تازه و مهم درباره دریافت سهام عدالت | به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام به ایستگاه پایانی می رسد
  • جاماندگان سهام عدالت حتما بخوانند؛ اگر شرایط دریافت سهام عدالت را دارید، این کار را انجام دهید؟
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان
  • گلایه تاکسی داران از تاکسی های گرانقیمت برقی
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»