Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «سیمپل فلایینگ» آخرین آمارهای اداره امنیت حمل و نقل آمریکا (TSA) نشان می دهد که بحران ناشی از شیوع کرونا در صنعت هوانوردی در حال گذار است و تعداد مسافران در هفته گذشته همچنان روند صعودی داشته است. روز پنجشنبه گذشته حدود نیم میلیون مسافر از گیت‌های امینتی عبور کردند، این رقم در بدترین روز آوریل فقط ۸۷ هزار و ۵۳۴ نفر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از وزارت راه و شهرسازی، همه از ویرانی صنعت ناشی از شیوع ویروس کرونا آگاه هستند، این بحران اغلب بدتر از یازدهم سپتامبر، سقوط مالی سال ۲۰۰۸ و سایر وقایع با بزرگی مشابه خوانده می شود.

صنعت هوانوردی هنوز تا بهبودی کامل فاصله زیادی دارد، متأسفانه هیچ کس دقیقاً نمی داند در آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد، با این حال برخی انتظار دارند که بهبودی این وضعیت ۳ یا ۴ سال طول بکشد. هر روز ساعت ۹ صبح به وقت نیویورک، اداره امنیت حمل و نقلTSA) ) داده‌هایی درمورد تعداد مسافرانی که از گیت عبور می کنند را منتشر می کند. این ارقام در طول هفته متفاوت است و به طور معمول در آخر هفته افزایش می یابد. با این حال  پنجشنبه گذشته این آمار برای اولین بار از تاریخ ۲۱ مارس از نیم میلیون مسافر پیشی گرفت.

در واقع، پنجشنبه بیشترین افزایش تعداد مسافران ثبت شد و تعداد مسافران از ۳۸۶ هزار و ۶۹۹ مسافر در روز چهارشنبه به ۵۰۲ هزار و ۲۰۹ مسافر در روز پنجشنبه افزایش یافت. بنابر آمار  TSA میزان سفرها نسبت به  قبل تقریباً در حدود ۲۰٪  بهبود یافته است. البته ۸۰ درصد باقی مانده نیز احتمالاً صعود طولانی و صعودی خواهد داشت.

پروازهای تجاری

برای یک چشم انداز جهانی‌تر از وضعیت فعلی، می توانیم به داده‌های سایت FlightRadar۲۴.com در مورد تعداد پروازهای تجاری ردیابی شده نگاه کنیم. بر این اساس تعداد پروازهای تجاری در یک چرخه هفتگی انجام می شود، با این حال داده‌ها کمی متفاوت از TSA است.

در بدترین زمان بحران، نمودارهای TSA به طور منطقی مسطح شدند اما چرخه هفتگی پروازهای تجاری هرگز متوقف نشد. این هفته، FlightRadar۲۴.com بیشترین تعداد پرواز تجاری خود را از تاریخ ۲۴ مارس به ثبت رسانده است. تعداد پروازهای تجاری روز پنجشنبه۴۷ هزار و ۷۴۸ مورد ثبت شده که این تقریباً نیمی از رقم قبل از بحران است. در بدترین حالت، این رقم به ۲۳ هزار و ۹۲۶ پرواز سقوط کرد.

روند بهبودی ادامه می یابد؟

بیان این که شرایط بهبودی در آینده چگونه خواهد بود دقیقا غیر ممکن است. شاید یک پیک دوم بیماری باعث افت دیگری شود یا شاید اشتیاق به سفر باعث شود اوضاع سریعتر از حد انتظار بهبود یابد.با توجه به اینکه بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی در سراسر جهان به دنبال از سرگیری خدمات طی ماه‌های آینده هستند، انتظار می رود که روند صعودی همچنان ادامه داشته باشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: هواپیما ایرلاین حمل و نقل هوایی صنعت هوانوردی تاثیر اقتصادی کرونا پروازهای تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۵۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل زده

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور، آخرین وضعیت مناطق دارای بارش شدید را تشریح کرد و گفت: ستاد‌های آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده است.

به گزارش ایسنا، حسین ظفری درباره آخرین وضعیت استان‌های سیل زده، افزود: شب گذشته بارش‌های شدیدی در استان‌های غربی و جنوبی کشور داشتیم. در استان خوزستان شهر دزفول میزان بارش‌ها به ۱۰۷ میلی متر رسید.

وی اظهار کرد: همچنین در ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری راه‌های عشایری آسیب جدی دیده اند و تعدادی دام نیز تلف شده‌اند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: خوشبختانه تلفات جانی در اثر این بارش‌ها نداشته‌ایم، اما ارزیابی‌ها هنوز ادامه دارد.

ظفری گفت: راه‌های اصلی باز هستند و تردد در جریان است.

وی افزود: برق در شهر معمولان استان لرستان نیز قطع شده بود که با همکاری سازمان‌ها وصل شد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: نیرو‌های امدادی در استان‌های شمالی، غربی و شمال غربی کشور در حالت آماده باش قرار دارند.

ظفری با اشاره به آبگرفتگی‌ها گفت: در بخش‌هایی از شهرهای، اهواز و ایلام برخی خانه‌ها دچار آبگرفتگی شدند که ساکنان به مناطق امن انتقال داده شدند.

وی افزود:در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری، عده‌ای از مردم در محاصره سیلاب قرار گرفته بودند که به کمک نیرو‌های امدادی رهایی یافتند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش تهران ادامه داد: در بازدید‌های میدانی خودم در اطراف تهران مشاهده کردم که تمام نیرو‌های امدادی اعم از هلال احمر، پلیس، آتش نشانی و اورژانس در آمادگی کامل هستند.

ظفری گفت: ستاد‌های آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده‌اند. این آمادگی‌ها تا پایان بارش‌ها ادامه خواهد داشت و ان‌شاءالله این بارش‌ها را نیز سپری می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ادامه روند افزایش تدریجی دما در خراسان رضوی
  • خروج از بحران/ همه دعوت شده‌ها به اردوی تیم ملی والیبال آمدند
  • روند افزایش دمای هوا در خراسان رضوی تا چهارشنبه ادامه دارد
  • شلیک‌های هوایی پرواز‌های خرم آباد را لغو کرد
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن