Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار مرکزی با بیان اینکه آزمون تمامی مراکز آموزش عالی در استان مرکزی غیرحضوری شد از فعالیت تالارهای استان مرکزی با ۵۰ درصد ظرفیت خبر داد. ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۹ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدعلی اقازاده ظهر امروز در حاشیه جلسه پدافند زیستی استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به مصوبات جلسه پدافند زیستی استان مرکزی اظهار داشت: براساس آمار ارائه شده، به دلیل رعایت دستورالعمل وضوابط بهداشتی در فروردین ماه و اردیبهشت در شهرهای استان حتی شهرهایی مثل ساوه و اراک که در بحث کرونا در وضعیت قرمز بودند شیوع بیماری در خردادماه نسبت به دو ماه قبل کمتر و حداقل 30 درصد شده که قطعا اگر بی اعتنایی به ضوابط بهداشتی ادامه پیدا کند استان دچار پیک دوم این‌ ویروس خواهد شد و این مسئله برای مردم و مسئولان طاقت فرسا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ضمن تشکر از مردم بابت رعایت دستورالعمل های بهداشتی در مدت سه ماه درخواست داریم تا همچنان به رعایت دستورالعمل ها ادامه بدهند که مجبور به اتخاذ قوانین جبری و قهری نباشیم، بنابراین در این راستا نیازمند همکاری جدی مردم و مسئولین در رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی اماکن عمومی و پرتردد هستیم که بتوانیم موفق و سربلند باشیم.

استاندار مرکزی تصریح کرد: درجلسه امروز شهرداری با نظارت فرمانداری مکلف شدند حداقل هفته‌ای 2 شب علاوه بر ضدعفونی حمل ونقل عمومی، کل سطح شهر را مانند روزهای اول شیوع ویروس کرونا ضدعفونی کنند، اگرچه شهرداری اراک بصورت مرتب هر شب کارضدعفونی را انجام می‌دهد ولی این انتظار را داریم حداقل دوشب بصورت مرتب تمام‌ شهرداری ها کار نظافت سطح شهر را براساس پروتکل‌های بهداشتی انجام دهند.

گزارش| خسارات جبران ناپذیر کرونا بر اقتصاد خراسان شمالی؛ گردشگری استان کمر راست می‌کند؟دستاوردهای کرونایی 50 شرکت ایرانی در نمایشگاه جهش تولید عرضه شدآخرین آمار کرونا در کشور| فوت 71 نفر در 24 ساعت گذشته/ 4 استان در وضعیت قرمز

وی اضافه کرد: بحث مهم درخصوص بانک‌ها، مطب‌ها، ادارات  و فضاهای بسته است که انتظار داریم علاوه بررعایت فاصله گذاری اجتماعی دستورالعمل های بهداشتی از جمله داشتن ماسک و دیگر ملزومات بهداشتی رعایت شود و حتی برخی ادارات این تجهیزات را برای ارباب رجوع فراهم کنند.

آقازاده بیان کرد: در زمینه تالارها یک مصوب ستاد استانی اتخاذشد که تالارها بارعایت پروتکل‌های بهداشتی تا حداکثر ظرفیت 50درصد از امروز فعالیت خود را شروع کنند، همچنین همه امتحانات و آزمون دانشگاه های عالی استان، دانشگاه آزاد، دولتی و مراکزعالی غیر انتفاعی بصورت غیرحضوری برگزار شوند.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: همه دستگاه ها به ویژه ارتباطات فناوری باید همکاری کنند تا شرایط به گونه‌ای باشد که امنیت سیستم و شبکه به گونه‌ای باشد که آزمون در اوج خود به خوبی برگزارشود، دانشگاه آزاد ساعتی 5هزار نفر آزمون دارند که این امر نیازمند همکاری همه دستگاه‌ها است..

وی ادامه داد : البته برای فعالیت الکترونیک دانشگاهی که بتواند از ترم آینده درصورت تداوم شرایط کرونایی با استفاده از امکانات ومنابع غیر از دانشگاه‌ها کمک کنیم، باتوجه به اینکه تعداد زیادی از دانشجویان شهرهای دیگر که ممکن است از شهرهای باوضعیت قرمز باشند در استان مرکزی مشغول به تحصیل هستند این تصمیم گرفته شده است.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: مصوبه دیگر آموزش کسبه و دست فروشان است و قرار براین شد فرمانداران این آموزش‌ها را با همکاری اتاق اصناف، دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاه‌ها داشته باشند که سلامت کسبه و خانواده آنها با مشکل مواجه نشود.

انتهای پیاک/711/ ع

R7980/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار مرکزی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۵۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران پیشنهاد منضم نمودن سابقه ۹۰ ساله دانشگاه تهران با قدمت بیش از ۱۷ قرن آموزش عالی در ایران و برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال قدمت آموزش عالی در ایران به عنوان یک فخر ملی، در سال ۱۴۰۲ از سوی دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد و این پیشنهاد در اسفند ماه ۱۴۰۲ در شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید. در نهایت، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۸۹۸ این شورا که ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی به دانشگاه تهران را تصویب کردند.

«ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» به عنوان شعار آیین‌های دانشگاه تهران در نود سالگی، بر پس زمینه صفحات روزشمار تاریخی دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۳ نقش بسته است.

بررسی سیر تکامل نمادهای آموزش عالی ایران را می‌توان به پنج دوره شامل (۱) تاسیس دانشگاه جندی شاپور در سال ۲۷۱ میلادی، (۲) تاسیس نظامیه‌ها در سال ۱۰۶۵ میلادی، (۳) تاسیس ربع رشیدی در سال ۱۲۷۵ میلادی، (۴) تاسیس دارالفنون در دسامبر سال ۱۸۱۴ میلادی و (۵) شکل‌گیری دانشگاه نوین، دانشگاه تهران در سال ۱۹۳۴ میلادی تقسیم‌بندی نمود. بنابراین استفاده از این ظرفیت‌های تاریخی ملی که موجبات غرور ملی و امیدآفرینی را فراهم می‌سازد، نقطه عزیمت دانشگاه تهران در انتخاب شعار «ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» بود.

در سی و نهمین اجلاس کنفرانس عمومی یونسکو که در نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی (آذر ماه ۱۳۹۶ خورشیدی) برگزار شد، سابقه طولانی دانش و آموزش در تمدن ایران باستان مورد توجه قرار گرفت. یونسکو در این اجلاس، قدمت تاسیس دانشگاه جندی شاپور را ۱۷۵۰ سال ثبت و آن را کهن‌ترین دانشگاه جهان اعلام کرد. پیش از این رویداد، دانشگاه‌های بزرگ و نام‌آشنایی چون بولونیا، آکسفورد، کمبریج و سوربون، با قدمت نزدیک به ۱۲۰۰ سال را آغازگر سنت دانشگاهی در جهان می‌دانستند. ثبت پیشینه تاریخی جندی شاپور، بر قدمت آموزش عالی در جهان افزود و کانون آن را از مغرب زمین به مشرق و دیار کهن ایران انتقال داد.

معرفی جندی شاپور به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان افتخاری است که نصیب کشور ایران شده است و این امر سابقه طولانی و قدیمی آموزش و علم‌اندوزی در کشور را به همگان اثبات می‌کند لذا اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با تصویب «واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی و نظام آموزش عالی ایران به دانشگاه تهران» ماموریتی خطیر به دانشگاه تهران نماد آموزش عالی ایران واگذار کرد.

رهبر فرزانه انقلاب اسلامی از دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر و نماد آموزش عالی ایران یاد می‌کنند و در دیدار با دانشگاهیان در سیزدهم بهمن ماه ۱۳۸۸ فرمودند: «در واقع باید گفت دانشگاه تهران، دانشگاه ایران است و همیشه الهام‌بخش و پیشرو بوده و بیش از این هم ان‌شاءاللَّه باید باشد.» لذا بر اساس این تاریخچه ارزشمند نمادهای آموزش عالی در ایران و نقش‌آفرینی دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران در دوره کنونی که از تکامل تاریخی جندی شاپور، نظامیه، ربع رشیدی و دارالفنون شکل گرفته و میراث‌دار این تاریخ کهن است و بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت آموزش عالی در ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» در خرداد ماه ۱۴۰۳ افتتاح و در طول این سال دنبال می‌شود تا از طریق این رویدادها، ضمن معرفی پیشینه فرهنگی و علمی تمدن ایرانی- اسلامی به جهانیان، به تبیین نقش دانشگاه تمدن‌ساز پرداخته شود.

کد خبر 6088451

دیگر خبرها

  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • تشدید اعتراض حامیان فلسطین در مراکز آموزش عالی آمریکا
  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • لوگوی نود سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • آغاز آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در کرمانشاه
  • لوگوی ۹۰ سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری از فردا در قزوین