Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-30@15:40:49 GMT

هوش مصنوعی با توان محاسباتی بی‌مانند در خدمت بشر

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۷۶۰۹۲

هوش مصنوعی با توان محاسباتی بی‌مانند در خدمت بشر

Huawei Atlas 900 AI پلتفرمی است که بر پایه استفاده از هوش مصنوعی و قدرت محاسباتی فوق‌العاده‌اش، دستاوردهای مهمی را برای جهانیان به همراه خواهد داشت.


Huawei Atlas 900 AI تنها برنده عنوان بهترین محصول هوش مصنوعی در رویداد Interop Tokyo 2020
تیم داوری رویداد Interop Tokyo 2020 عنوان برترین محصول این کنفرانس را به Huawei Atlas 900 AI Cluster اعطا کرد و دلیل این انتخاب را قدرت محاسباتی هوش مصنوعی و برتری آن در مدیریت حرارت تولیدی، اعلام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

Huawei Atlas 900 تنها محصول ارائه شده در دسته هوش‌مصنوعی در سال ۲۰۲۰ میلادی محسوب می‌شود که عنوان منتخب این رویداد را به خود اختصاص داده است. این عنوان، بالاترین جایگاه را میان جوایز کنفرانس Interop دارد. عملکرد استثنایی Atlas 900 را می‌توان کاتالیزوری برای بهبود عملکرد در جستجو با استفاده از هوش مصنوعی در ابعاد جهانی به حساب آورد. امری که می‌تواند کاربردهای هوش مصنوعی را در تمام صنایع و بازارها تقویت کند.


«تونی ژو» (Tony Xu)، ریاست بخش Huawei Ascend Computing در این خصوص می‌گوید: «راهکار محاسباتی Huawei Atlas AI، محاسبات کامپیوتری قدرتمند و بهینه‌سازی ویژه انرژی را برای تمام سناریوهای قابل استفاده در دستگاه‌ها، پلتفرم‌ها و ساختارهای ابری ارائه می‌دهد. Atlas 900 AI محاسبات قدرتمند را در اختیار پایگاه‌های اطلاعات قرار داده تا در کنار عملکرد با ثبات، امکان استفاده از بهترین سطح بهینه‌سازی انرژی را جهت سرعت بخشیدن به تحقیقات خود تجربه کنند. تحقیقاتی که در زمینه‌های مختلف مانند اکتشافات فضایی، پیش‌بینی وضع آب و هوا، اکتشافات نفتی و ... انجام می‌شوند. به این ترتیب، پیشرفت‌های تحقیقاتی نیاز به تجهیزات خاص نداشته و عملا همه افراد می‌توانند به کمک این سیستم فعالیت‌های علمی داشته باشند.»


Atlas 900 سریع‌ترین ساختار آموزشی برپایه هوش مصنوعی را پیاده‌سازی خواهد کرد. این پلتفرم، توان محاسباتی ۲۵۶ تا ۱۰۲۴ «پتافلاپی» (Petaflop) را با دقتی دو برابر (FP16) ارائه می‌دهد که معادل با توان محاسباتی ۵۰۰ هزار کامپیوتر شخصی است. Atlas 900 رکورد جهانی را در آزمون‌های ResNet-50 برای آموزش مدلینگ با تکمیل فرآیندها در ۵۹.۸ ثانیه جابه‌جا کرده و به عنوان تنها محصولی شناخته می‌شودکه موفق به تکمیل این فرآیند در مدت زمان کم‌تر از یک دقیقه شده است. Atlas 900 کاربردهای وسیعی در تحقیقات علمی و نوآوری‌های تجاری دارد تا دست‌یابی به آموزش سریع‌تر مدل‌های هوش مصنوعی را با استفاده از عکس‌ها و ویدئوها ممکن سازد.


Atlas 900 AI Cluster از سیستمی پیشرفته برای تبادل و دفع گرما استفاده می‌کند. این سیستم نوآورانه با استفاده از مواد خنک‌کننده‌ مایع، سطح خنک‌کنندگی مطلوبی را فراهم می‌کند. . این طراحی، میزان خروج فوق‌العاده حرارت را حتی برای سرورهای کوچک و رک‌های تکی با مصرف توان تا ۵۰ کیلووات نیز امکان‌پذیر می‌کند. این سیستم امکان دست‌یابی به اثربخشی مصرف انرژی (PUE) کم‌تر از ۱.۱ را برای پایگاه‌های اطلاعات فراهم کرده تا تقریباً دست‌یابی به مقدار ایده‌آل PUE برابر ۱.۰ باشد. که به معنی میزان اثربخشی دقیقا برابر با میزان انرژی مصرف‌شده است که رکورد قابل توجهی محسوب می‌شود. فضای مورد نیاز برای Atlas 900 تا ۷۹ درصد نسبت به رک‌های ۸ کیلوواتی که با استفاده از هوا خنک می‌شوند، کمتر است. این خاصیت باعث می‌شود که هزینه مالکیت برای مشتری (TCO)، به طور چشمگیری کاهش پیدا کند.

نوآوری‌های بدون توقف هوآوی به منظور برآورده‌کردن نیاز روزافزون به توان محاسباتی
اما این تمام ماجرا نیست و فعالیت‌های هوآوی در زمینه هوش مصنوعی با قدرت ادامه دارد. «جیانگ تائو» (Jiang Tao)، معاون بخش Huawei Computing جدیدترین دستاوردهای هوآوی در زمینه نوآوری محاسباتی را در رویداد Huawei Analyst Summit 2020 (HAS 2020) معرفی کرد تا محصولات ارائه‌شده با نیازهای متنوع محاسباتی هم‌خوانی داشته باشند.

صنایع تولیدی از مدت‌ها پیش به بازدید و بررسی دستی، به ویژه برای محصولات ترکیبی متکی بود. هوآوی موفق شده با به کارگیری Atlas 300 در کامپیوترهای تجاری، قدرت مشاهده و بررسی محصولات در این سیستم‌ها را افزایش بدهد که به کمک این سیستم می‌توان به بازبینی هوشمندانه محصولات پرداخت. در یک خط تولید که از قابلیت‌های Atlas استفاده می‌کند، با شناسایی عیوب برچسب‌ها و اتصالات، بهره‌وری در زمینه بازبینی از ۹۰ درصد به ۱۰۰ درصد می‌رسد.


هوآوی همکاری جدیدی را نیز با شرکت AGS ایتالیا در دستورکار قرار داده تا سیستم عیب‌یابی مبتنی بر هوش‌مصنوعی را برای تصاویر پزشکی نیز ایجاد کند. این سیستم از سرور Atlas 800 و رابط کاربری Atlas 300 استفاده می‌کند تا گزارش‌های دقیقی را برای عیب‌یابی و تحلیل تصاویر ایجاد کند. زمان تحلیل و عیب‌یابی به کمک استفاده از این راهکار، از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به ۱۰ تا ۲۰ ثانیه تقلیل پیدا کرده است. تشخیص زودهنگام، مزیتی کاملاً مهم در زمینه پزشکی به ویژه در موارد اورژانسی محسوب می‌شود.


هوآوی با ارائه راهکارهای مختلف در زمینه هوش‌مصنوعی، به دنبال حل مشکلات جاری صنایع مختلف است؛ جایی که محاسبات سنگین و زمان‌بر، با استفاده از هوش مصنوعی هوآوی در زمانی بسیار کوتاه‌تر حل می‌شود و این می‌تواند شتاب پیشرفت صنعت، پزشکی و علم‌های مختلف را دوچندان کند.

لینک کوتاه: asriran.com/0034hs

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: هوآوی توان محاسباتی هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۶۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت به لطف حجاب و ۳ فرزند

قصه امروز از آن قصه‌هایی است که پای دل در میان است و فرمول همیشگی، سر سوزن ذوق و خرده‌‍‌هوش و یک عالمه ایمان. قصه‌ای که در هیاهوی «نمی‌شود و نشد و نکن» درست دیوار به دیوار هجمه فرهنگ منحط غرب و شلوغی‌های امروز و فردا و پسین فردا؛ درخشیده و باب همدلی و همراهی شده و گوش به گوش تا آن سر فلک رسیده.

قصه درخشان لیلا بانو، قصه مادرانگی توام با شکوه است و موفقیت؛ قصه خدمت‌رسانی همزمان با تحصیل و تخصص و فرزندآوری، او مرزهای نشد و نمی‌شود و کاش و ای کاش را درنوردیده و جایگاهی والا در اجتماع ترسیم کرده است.

جایگاهی که با الگوبرداری از ریحانه‌النبی به منصه ظهور رسیده و چندین و چند بُعد را در مقام عمل به مرحله اجرا درآورده است. لیلا بانو تا دلت بخواهد رخ در رخ موفقیت و پیشرفت گام برداشته و پزشک متخصص شده و سه فرزند صالح به ایرانِ جان هدیه کرده است. او باز هم دست از تلاش برنداشته و تصورات موهم آن‌ور آبی‌ها را برملا ساخته، او اشتغالزایی و خدمت به محرومان را در کارنامه دارد و به گمانم روز به روز نعمتش افزون می‌شود آخر نگاهش به سیره‌ای اصیل و الگویی تمام عیار چون خانم فاطمه زهرا(س) گره خورده است.

  ازدواج نخبگانی

لیلا رمضانی، متخصص رادیولوژی، دهان فک و صورت سیر تا پیاز قصه امروزش را نقل می‌کند و می‌گوید: «اهل لرستان هستم و بزرگ شده تهران؛ بیشتر از شهر اهل درس و کتاب و مطالعه هم هستم، از همین بابت در سال ۸۱ با کسب رتبه ۵۲ در دانشگاه آزاد تهران در رشته دندانپزشکی عمومی مشغول به تحصیل شدم.

شب و روز توام با درس و کسب علم را در سال ۸۷ به اتمام رساندم و ظرف یک سال با همسری نخبه و هم رشته خودم ازدواج کردم؛ همسری با رتبه ۱۷ کنکور رشته دندانپزشکی.

پایان تحصیلم مصادف شد با آغاز کار اما با قید خدمت در مناطق کم‌برخوردار، هدفی که سبب شد، از سال ۸۸ تا ۹۴ در شهرستان فامنین همدان مشغول به خدمت دندانپزشکی عمومی شوم.

البته نه تنها شهرستان، طی این مدت روستاگردی داشتم، از روستاهای شیرین‌سو و گل‌تپه تا روستاهای فامنین را زیر پا گذاشتم و اقدام جهادی کردم.

خدمت به مردم در مناطق کمتربرخوردار، جزو علاقه شخصی یا هدفی متعالی من است، با این کار حس نوعدوستی در من غلیان می‌کند، گاهی درمان و وقت دیگر اصول پیشگیری را به خانواده‌های روستایی می‌آموزم و خدمتی از سر ذوق ارائه می‌دهم.»

یک قصه واقعی از پیشرفت

لیلا بانو سکان ادامه کلام را به دست می‌گیرد تا افزون بر شرح قصه کوچک اما موفقش، پرده از رازی بردارد که یحتمل پاسخ خیلی از بانوان این سرزمین است، او ادامه می‌دهد: «مابین مشغولیت‌های دندانپزشکی، کانون گرم خانواده دو نفره‌مان گرم‌تر شد و خداوند در سال ۹۰ دو فرزند پسر و دختر دوقلو به ما هدیه کرد. خب هماهنگ کردن کار و بچه‌داری و خانه‌داری مشکل بود بالاخص که محل زندگی و کارم از اقوام و خانواده دور بود و باید یک تنه از عهده این برهه از زندگی برمی‌آمدم.

البته همین شد که انتظار داشتم، بر سختی اداره امور فائق آمدم و دل به ادامه تحصیل دادم، در کنار فرزندان دوقلو، در سال ۹۴ تصمیم گرفتم تحصیلاتم را ادامه دهم.

یک دست کتاب و یک دست خانه‌داری و بچه‌داری طی طریق کردم و در آزمون تخصصی رشته رادیولوژی دهان، فک و صورت همدان شرکت و پذیرفته شدم.

دور از غلو و صحبت‌های شعاری، سخت بود اما غیرممکن نه! حتی لذت‌بخش هم بود، طنین تلاش در کنار زندگی خانوادگی و رشد فرزندانم طنین خاصی بود و هر صبح این آهنگ زیبا شنیدنی‌تر هم می‌شد.

پذیرش در دانشگاه برهه جدیدی شد در روزمرگی‌های ما، به این ترتیب که از سال ۹۴ تا سال ۹۷ مشغول تحصیل شدم و در همین سه سال موفق به کسب رتبه برتر و اتمام تحصیل شدم.

علاوه کنم، بیشتر از دانشجوی برتر دوره تخصص، چاپ مقالات مختلف داخلی و خارجی هم داشتم و این یعنی آهنگ زندگی بر وفق مرادم بود.

در این میان تحول دیگری بر زندگی چهار نفره ما حادث شد و آن خوش‌قدمی فرزند سومم در دوره تخصص بود؛ درس و بحث و تحصیل جای خود و فرزندآوری هم جای خود، اصلا منافاتی نداشت.

به گمانم فرزند سومم، نوزاد بود که در آزمون دانشنامه تخصصی شرکت کردم و با رتبه عالی این مرحله را گذراندم و به‌ عنوان هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان در رشته رادیولوژی انتخاب شدم.»

الگویی برای بانوان

خانم دکتر، موفقیت یک زن، نام‌آشناترین واژه در ایران اسلامی را پیوند می‌دهد به باقی قصه‌اش، به اهدای یک الگوی تمام‌عیار به بانوان این دیار و می‌گوید: «پایان تحصیلات در دوره تخصص هم باز مصادف شد با ارائه خدمت، آن هم خدمت‌رسانی در مناطق کم‌برخودار؛ قرعه فال این بار به شهرستان ملایر افتاد به ویژه که ملایر، مرکز تخصصی رادیولوژی دهان، فک و صورت نداشت.

نبود مرکز تخصصی سبب شد، یک مرکز در ملایر راه‌اندازی کنم و از عضویت هیأت علمی خارج شوم؛ اولین مرکز در ملایر برای هشت نفر مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی به دنبال داشت و چندجانبه خدمت‌رسانی صورت گرفت، خدمتی از صمیم قلب.»

خانم دکتر سه‌فرزندی

سطر به سطر زندگی خانم دکتر، پرطمطراق است و پر از تلاش؛ آنقدری پر تلاش که سه فرزند کوچک، خانه و کاشانه و مرکز رادیولوژی را با نمره بیست اداره کرده، زین پس باز هم کلام را می‌سپاریم به لیلا بانو تا بیشتر از قبل راز باز کند، او اضافه می‌کند: «فرزند هدیه خداست و با آمدنش خیر و برکت در زندگی جریان پیدا می‌کند، حالا اگر صاحب سه یا چهار فرزند شوی که گویی لطف خداوند جانانه نصیب حالت شده؛ من مادری هستم که لطف خداوند جانانه قسمتم شده.

حتی بی‌اغراق، سه فرزند کوچکم را موثر در پیشرفتم می‌دانم نه مانع، مراحل کار و زندگی را در کنار مشکلاتش توامان با عشق و انگیزه کودکانم پشت سر گذاشتم و کوچکترین لحظه‌ای دلم نلرزید یا گلایه نکردم، فرزندانم مسیر موفقیتم را تضمین کردند و چه حسی از این زیباتر.

نعمت خداوند، همیشه راهگشا و چاره است، فرزندان من هم انگیزه‌سازم شدند خصوصا با انتقال حس زیبایی به نام مادر شدن و آرامشی که به شیره جانم نشست.

تولد فرزند برکت با خود دارد و به نظرم برخلاف نظر خیلی‌ها همین برکت خودش موفقیت و پیشرفت در زندگی است نه مانع برای رسیدن. حتی خداوند هم در قرآن می‌فرماید «اِنّ مَعَ العُسْرِ یسْراً» همراه هر سختی آسانی است، به هر حال هر برهه از زندگی با سختی‌هایی مواجه است که نباید به خاطر فرار از سختی و مصائب از نعمت فرزند داشتن محروم شد.

کار و مشغله سر جایش، نشاطی که فرزندان‌ با خود دارند و رنگ و بوی متفاوتی که به زندگی می‌دهند سرجای خودش، ناگفته نگذرم شلوغ کاری و هیاهوی بچه‌ها مثل بمب انرژی است برای من، پیش‌تر گفتم از بچه‌ها انرژی می‌گیرم و یک لبخند آنها روزم را کامل می‌سازد.

صدالبته که همراه و همسر در کسب موفقیت‌ها بی‌تاثیر نیست، آرامش خانه و برقراری کانون گرم خانواده‌ام را مدیون همراه و همسرم هستم؛ تا جایی که دکتر فلاحی طی ۱۲ سال گذشته زندگی مشترکمان در بسیاری از امور پشتیبان من بوده است.»

حجاب، عامل موفقیت یک دکتر

قصه خانم دکتر، قهرمان خانوادگی زیاد دارد، اما او به عنوان یک زن مسلمان آهنگی از زیستن را تجربه کرده که گویی تا حد امکان بی‌نقص است؛ ادامه این قصه را او نقل می‌کند: «و قصه حجابم که از سال‌های دور اولویت اولم بود، خودمانی‌تر بگویم حجابم را دوست دارم آن هم تمام و کمال، در محیط کار و تحصیل و دانشگاه هم توفیری نداشته و ندارد.

حجاب کامل، زیبنده زن مسلمان و ایرانی است، یا بهتر بگویم حجابِ زن معرف شخصیت اوست، منم زن هستم و حجاب را پوششی می‌دانم برای یک زن، خیلی هم به محدویت حجاب و سخت نگیرید و این حرف‌ها اعتقاد ندارم. من نمونه یک زن شاغل و درس خوانده هستم که در هیچ زمانی حجاب برایم محدویت نبوده، انگار می‌کنم که شناسنامه زنان باحجاب معنا پیدا می‌کند و غرورآفرین است، چه چیزی بهتر از حجاب که حافظ یک زن مومنه است، خلاصه که اعتقادم در این زمینه راسخ است و از محجبه بودنم لذت می‌برم.

و اینکه هر زنی حس خوب حجاب را درک کند هرگز از محجبه بودن دست نمی‌کشد، به گمانم لذت پوشش و حجاب در سرشت زنانه نهادینه شده.

در این مقوله اقتدا به الگوها هم کم تاثیرگذار نیست، شخصیت حضرت زهرا(س) در ابعاد مختلف گویای حجاب فاطمی است و این کرور کرور غرور و ارزش است، چیزی بیشتر از حجاب؛ ایمان و اخلاص، فرزندداری، همسرداری و ازدواج و هر بعدی که نظاره‌گر باشید، الگویی تمام‌عیار است.

امیدوارم به تاسی از خانم فاطمه(س) ما هم در این زمینه حرف برای گفتن داشته باشم.»

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • مقام نخست طرح عهد خدمت از آن گروه‌های جهادی خوزستان
  • موفقیت به لطف حجاب و ۳ فرزند
  • استفاده از توان جهاد دانشگاهی زنجان برای خدمت به جوانان ضروری است
  • نصب ۳۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۴ اصفهان
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • (تصاویر) دست و پای مصنوعی برای مردم غزه
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران است
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی و طلا و جواهر در یزد
  • نذر خدمت هلال احمری ها در کالپوش