Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضایی گفت: رویداد ملی «فهما» باعث هویت بخشی و رقابت سازنده بین کانون های مساجد شده، و شور و نشاط خاصی به اعضای کانون ها بخشیده است.

​​«سید محمود مرتضایی»، امروز شنبه ( ۲۴ خرداد) در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در گچساران، گفت: «رویداد ملی فهما» باعث هویت بخشی و رقابت سازنده بین کانون های فرهنگی، هنری مساجد شده و شور و نشاط خاصی برای شرکت درپویش ها و فعالیت های متنوع به اعضای کانون ها بخشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جماعت مسجد امام سجاد(ع) گچساران، با بیان اینکه مسجد تنها مکانی است که مسلمانان بدون هیچ امتیازی از هر نژاد و زبان و ملیتی در کنار هم  قرار می گیرند، افزود: مساجد و کانون های فرهنگی، هنری مساجد، مرکز بندگی خداوند، نشر فرهنگ اسلامی، آشنا شدن با همفکران و مرکز رشد دینی، اجتماعی، سیاسی مردم هستند.

وی تصریح کرد: کانون های مساجد از دیرباز مکانی امن و مناسب برای فعالیت های هنری، ورزشی، علمی نوجوانان و جوانان بوده که باعث شکوفایی استعدادهای نهفته آنان شده و بستر مناسبی برای رشد شان فراهم کرده است.

مرتضایی تشکیل کلاس های علمی، قرآنی، ورزشی، کتاب خوانی، روان شناسی و آموزشی را از پربارترین کلاس ها در ایام قبل از کرونا دانست و گفت: در ایام شیوع بیماری کرونا، فضای مجازی بستر مناسبی برای ارتباط برقرار کردن با نوجوانان و جوانان در زمینه مباحث اعتقادی، دینی و همچنین پرسش و پاسخ احکام اسلامی بوده است.

وی افزود: جوانان پرشور«کانون های فرهنگی، هنری مساجد» شهرستان گچساران، با پویش های «مقابله با کرونا» و«کمک های مومنانه» صحنه های زیبایی ازهمدردی و کمک های انسان دوستانه به همشهریان خود خلق کردند.

مرتضایی در پایان با اشاره به لزوم آموزش و تربیت سالم نسل جوان خاطر نشان کرد: موثرترین نوع آموزش به ویژه در امور دینی این است که خود گوینده آنچه را بیان می کند، در عمل نیز به آن پای بند بوده تا صداقت گفتارش در عمل آشکار شود، و گرنه تنها گفتار کارساز نیست، بلکه اثر منفی و تخریبی هم دارد؛ پس والدین و دست اندرکاران فرهنگی ابتدا باید دیدگاه اهل بیت (ع) و اهتمام آنان را به حضور در مسجد و خواندن نماز جماعت برای نوجوانان بیان کنند، سپس خود نیز همت به حضور در مسجد داشته باشند تا نسل جوان علاوه بر یادگیری رفتاری، اثرات خوب این عملکرد را درک کنند.

 

پایان پیام/630

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های مساجد گچساران کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۷۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است

به گزارش خبرنگار مهر، سید جلیل میر عظیمی بعد از ظهر یک شنبه در نشست با فرماندار رشت به تشریح اهداف و برنامه‌های این مجموعه پرداخت و اظهار کرد: خدمات رسانی کانون پرورش فکری در بستر بیش از ۶۰ عنوان فعالیت فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و پژوهشی انجام می‌شود.

میرعظیمی در ادامه به نیروهای انسانی کانون اشاره و با متعهد و توانمند توصیف‌کردن آنان افزود: موفقیت مربیان و اعضای مراکز فرهنگی هنری این نهاد در رقابت‌های بین المللی، کشوری و استانی، بیان‌گر این توانمندی‌ها است.

این مسئول فرهنگی با بیان اینکه که تربیت نسلی هنرمند، مؤمن و در تراز انقلاب، نیازمند تلاش هم زمان فعالان فرهنگی و توجه مسؤولان و تصمیم‌گیران است، اضافه کرد: برای پیشبرد اهداف، حمایت‌های بی‌دریغ معنوی و اختصاص منابع مالی مناسب ضرورت دارد.

وی با ناکافی خواندن منابع مالی تخصیص یافته به مراکز فرهنگی هنری ۶ گانه کانون رشت طی ۲ سال گذشته گفت: ابعاد فعالیت‌های کانون پرورش فکری بر لزوم حمایت هر چه بیشتر از این مجموعه تاکید دارد.

میرعظیمی در ادامه صحبت‌های خود به برخی فعالیت‌های کانون در مراکز فرهنگی هنری و در سطح شهرستان اشاره و از حضور مؤثر این مجموعه در نمایشگاه هفته دفاع‌مقدس و حضور مستمر همکاران کانون در نمایشگاه «شهر باران، شهر قرآن» در ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۳ سخن‌به‌میان‌آورد.

وی افزود: معرفی کانون استان گیلان به عنوان دبیر کمیته کودک و نوجوان کنگره سرداران، امیران و ۸ هزار شهید استان گیلان و گشایش دبیرخانه این این کمیته در مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ شهرستان رشت، بخشی از فعالیت‌های مؤثر کانون در عرصه فرهنگ به‌شمارمی رود.

میرعظیمی نقش کانون را در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مقابله با تهدیدهای فضای مجازی متوجه نسل کودک و نوجوان با اهمیت خواند و ضمن تشریح برنامه‌های این مجموعه برای همراه سازی خانواده‌ها با فعالیت‌های مربیان کانون ادامه‌داد: برای توفیق فرهنگی، ورود خانواده‌ها به این عرصه ضروری است.

مدیرکل کانون استان گیلان هم‌چنین، از برپایی کارگاه‌های فرزندپروری و مهارت‌آموزی در مراکز فرهنگی هنری کانون صحبت‌کرد و این فعالیت‌ها را بخشی از حرکت‌های تأثیرگذار کانون در توان‌مندسازی نسل کودک و نوجوان دانست.

وی بر لزوم حمایت مسؤولان از تکمیل ساختمان در حال احداث کانون شهرستان خمام و از راه‌اندازی مرکز فرهنگی هنری کانون در مسکن مهر شهرستان رشت اشاره کرد و گفت: در پایان از فرماندار برای بازدید از مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دعوت کرد.

کد خبر 6097391

دیگر خبرها

  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • پیکر آخرین خنیاگر خراسان در خاک آرام گرفت