Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی شهرداری تهران گفت: از آنجا که قصد داشتیم تا با مردم حرف زده و نظر آن‌ها را جویا شویم دست به اجرای پروژه‌های کوچک مقیاس محله‌ای زدیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جوادی یگانه معاون امور اجتماعی شهرداری تهران عصر امروز در مراسم انتخاب مدیران ارتباطی شهر تهران گفت: آنچه مدیریت شهری را متمایز می‌کند، مردم و نظر مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهرداری تهران نوعی کنش‌گر مرزی است بین مردم و نظام و سیستم و این موضوع از چند منظر دارای اهمیت است.

جوادی یگانه تصریح کرد: شهرداری تهران پیشانی ارتباط با مردم است و این موضوع را می‌توان از میزان ارتباط مردم با شهرداری در روز سنجید.

معاون اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: گفتمانی که قرار است شکل بگیرد که حول شعار تهران شهری برای همه می‌توان به آن پرداخت بخش‌های است که کمتر دیده شده و مورد توجه نبوده است.

وی ادامه داد: ارتباط با مردم و گفتگو با مردم همه هدف این همایش و مراسم بوده است و بخشی از این با شفافیت عملکرد‌ها محقق می‌شود.

جوادی یگانه گفت: بخش دیگر این مهم با حرف زدن با مردم محقق می‌شود؛ امروز با مردم صحبت کردن نکته مهمی است که کمتر در این سال‌ها به سراغ آن رفته‌ایم.

معاون اجتماعی شهردار تهران افزود: ما از مردم ایده می‌گیریم از آن‌ها نظرسنجی می‌کنیم، اما هنوز با مردم حرف نزده‌ایم. در زمان شیوع کرونا دیدیم که می‌شود ارتباطات را مجازی کرد و می‌توان بخشی از همین صحبت کردن با مردم را از همین طریق پیش برد.

وی خاطرنشان کرد: تأکید این همایش می‌تواند این باشد که مردم برای ما نقطه هدف باشد و گفتگو با آن‌ها برنامه ما می‌شود.

جوادی یگانه گفت: به اجرای برنامه‌ها و پروژه‌های کوچک مقیاس محلی در سال پیش رو اشاره کرد و گفت انتخاب این رویکرد از همین جنس بوده است.

معاون اجتماعی شهردار تهران افزود: در این حوزه قصد بر این داشتیم تا از مردم محله بپرسیم که اولویت آن‌ها چه بوده است تا براساس خواست و اولویت آن‌ها عمل کنیم.

وی ادامه داد: وجه تمایز این دوره از مدیریت شهری با دوره‌های گذشته این است که همگان یعنی همه ذی نفعان شهر در اجرای هر فرآیندی نقش داشته باشند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جوادی یگانه شهرداری تهران شهر تهران پروژه های محله ای مدیریت شهری ارتباط با مردم معاون اجتماعی شهرداری تهران جوادی یگانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۷۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد

مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اصفهان با بیان اینکه مجموع پروژه‌های فعال این کلان‌شهر در حال حاضر ۱۱۷۰ پروژه است، گفت: از این تعداد تاکنون زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه انجام شده، همچنین بازنگری مجدد زمان‌بندی (Replan) ۱۳۸ پروژه نیز صورت گرفته است، البته زمان‌بندی سایر پروژه‌ها در گذشته شده است.

سیدمصطفی اعتصامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت زمان‌بندی اجرای پروژه‌ها در شهر اصفهان اظهار کرد: بخشی از تأخیر در اجرای پروژه‌ها مربوط به الزامات پیش از اجرا از جمله طراحی، تملک و ابلاغ طرح است، با انجام این موارد طرح به مرحله تأمین اعتبار، مناقصه، انتخاب پیمانکار و اجرا می‌رسد.

وی با بیان اینکه دلیل زمان‌بندی پروژه‌ها، اولویت‌بندی آن‌ها با توجه به نقدینگی شهرداری است، افزود: در هفته جاری با حضور تمام عوامل تأثیرگذار در اجرای پروژه‌ها از جمله اداره کل طراحی، نمایندگان معاونت‌ها و مناطق شهرداری، زمان‌بندی پروژه‌های جدید و بازنگری زمان‌بندی پروژه‌های نیمه‌تمام دارای بودجه مصوب در ۱۴۰۳ مناطق ۶، ۳ شهرداری، همچنین معاونت‌های شهرسازی، برنامه‌ریزی، فرهنگی، عمران، ترافیک و خدمات شهری با حضور تمام عوامل تأثیرگذار در اجرای پروژه‌ها و در ادامه زمان‌بندی پروژه‌های مناطق ۵، ۱، ۱۰، ۱۱، ۱۴، ۲ و ۸، ۱۵، ۴، ۷، ۱۲، ۹، ۱۳ و مدیریت ناژوان بررسی شد.

مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اصفهان با بیان اینکه تمام پروژه‌های شهرداری را روی سامانه مدیریت و کنترل پروژه‌های شهرداری اصفهان «سیگما» تعریف کرده‌ایم، تصریح کرد: طبق این سامانه مقدمات، ساختار و زمان‌بندی هر پروژه انجام گرفت؛ بعضی پروژه‌ها تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد و اجرای بعضی پروژه‌های بزرگ تا سال آینده ادامه پیدا می‌کند.

اعتصامی گفت: زمان‌بندی پروژه‌ها منجر به تسریع در اجرای آن‌ها می‌شود و به ما در بهره‌برداری سریع‌تر از آن‌ها کمک کند.

وی ادامه داد: برگزاری جلسات متعددی برای تخصیص و تأمین اعتبار برگزار و طبق دستورالعمل‌های بالادستی عمل می‌کنیم، البته جلسات کنترل پروژه کمرنگ بود و به همین دلیل مقرر شده است با جدیت بیشتری برگزار شود تا فرصت‌های طلایی را از دست ندهیم.

اعتصامی با بیان اینکه مجموع پروژه‌های فعال در حال حاضر ۱۱۷۰ پروژه است، گفت: از این تعداد تاکنون بررسی زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه انجام شده، بازنگری مجدد زمان‌بندی (Replan) ۱۳۸ پروژه نیز صورت گرفته است، البته زمان‌بندی سایر پروژه‌ها در گذشته شده است.

کد خبر 747440

دیگر خبرها

  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌ءهای سلامت اجتماعی است
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • اصفهان موفق‌ترین استان در اجرای مأموریت ساماندهی اتباع خارجی است
  • احداث زیرگذر حصه شمالی در ۱۴۰۳
  • ارتباط نامعقول طرح سوال از شهردار کرج با جابجایی برخی مدیران
  • ضرورت تامین روشنایی محله های بی دفاع شهری
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد