Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-06@22:55:15 GMT

وزیر بهداشت باید در خوزستان مستقر شود

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۷۹۰۷۹

صراط:

سید کریم حسینی در شورای اداری باوی با بیان اینکه حاصل این نشست ها باید در مسیر حل مشکلات باشد، اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا نتوانستیم آنگونه که شایسته است در جمع مردم حضور یابیم ولی حرکت ما به سمت خدمت برای مردم است.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مجلس یازدهم باید امید را به مردم برگرداند، افزود: قطعا همه ما اذعان داریم که اعتماد مردم به مسئولان آسیب دیده است و ما برای ترمیم این آسیب لازم است تلاش و کار زیادی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران برای رفع مشکلات مردم بیشتر تلاش کنند

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی ضمن ابراز امیدواری به منظور شروعی خوب برای حل مشکلات بیان کرد: با وجود اینکه مردم مشکلات زیادی دارند ولی همواره نجیبانه و بسیار شرافتمندانه رفتار می کنند؛ مسئولان باید برای رفع مشکلات در زمینه نیازهای اولیه مردم تلاش بیشتری داشته باشند.

 وی در ادامه جلسه گفت: صحبتم را با الگو گیری از سیره نبوی ادامه می دهم، اولین کاری که خادمان مردم در برابر همشهریان باید انجام دهند، تکریم آنها است. مردم همیشه میگویند اگر نتوانستید کار من را انجام بدهید حداقل با حترام و برخورد خوب با ما رفتار و ما را تکریم کنید. 

حسینی در ادامه همین موضوع خطاب به مدیران عنوان کرد: اینها چیزی نیست که از عهده شما مدیران بر نیاید. مردم به معنای واقعی ولی نعمت ما هستند و اگر مدیران اجرایی به این سمت رسیده اند به دلیل مشروعیتی است که مردم به ما دادند بنابراین این امر را باید نصب العین قرار دهیم و وعده‌های ما باید وعده‌هایی محقق شدنی باشد.

نمره کم مدیران در انجام وظایف

وی افزود: وقتی مقام معظم رهبری می‌گویند نمره ما در گسترش عدالت خوب نیست به این معنا است که نمره ما(مدیران) نیز در زمینه انجام وظایف و کارها کم بوده است و باید این کمبودها را جبران کنیم و لازم است این نمره کم را با کار درست و بیشتر بالا ببریم.

این نماینده مجلس ضمن تاکید مجدد بر این امر که احترام و تکریم مردم وظیفه اولیه ما است و ما به عنوان نماینده مردم این را مطالبه می‌کنیم، خاطرنشان کرد: فساد در سیستم اداری وجود دارد این موضوع را باید گفت و درباره آن باید با صراحت نیز با مردم حرف بزنیم، مجلس یازدهم این امید را زنده کرده است.

وی تاکید کرد: ما تا زمانی که دولت در مسیر خدمت به مردم حرکت کند پشتیبانش خواهیم بود و اگر بر خلاف خدمت به مردم قدم بردارد به‌ عنوان نماینده مردم با این کار برخورد خواهیم کرد. ما منکر خدمات دولت به مردم نیستیم ولی با بی عدالتی و اجحاف در حق مردم مواجه هستیم که در این زمینه تعارف نباید داشته باشیم؛ مردم نیز بدانند این خط مشی ما در ۴ سال آینده خواهد بود.

شهرستان هایی که فقط تابلوی شهرستان دارند و دیگر هیچ

*حسینی با اشاره به مشکلات شهرستان های حوزه انتخابیه بیان کرد: از 4 شهرستان حوزه انتخابیه 3 شهرستان فقط تابلوی شهرستان را دارند ولی از کوچکترین امتیازها محروم هستند بنابراین این شهرستان ها باید همانند دیگر شهرستان‌ها ادارات مستقر و با چارت کامل داشته باشند و ما احقاق این موضوع را از مدیران می خواهیم.*

وی ضمن آرزوی نابودی هر چه زودتر ویروس کرونا با بیان اینکه ماهانه یکبار از همه شهرستان های تابعه بازدید می کنیم و در جمع‌های مردمی و اداری حاضر می‌شویم، گفت: استقرار ادارات با اولویت ادارات خدماتی خواسته اول مردم است و یکی از مطالبات ما برای ۳ شهرستان اهواز خواهد بود.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون عنوان کرد: از مدیران جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی و نیز آب و فاضلاب به دلیل مشکلات موجود در باوی دعوت کردیم تا پیرامون مباحث موجود به صحبت بپردازیم؛ از جهاد کشاورزی استقرار این اداره در باوی را خواستاریم و درخواست بعدی رسیدگی ویژه به کشاورزی باوی است.

جهاد کشاورزی مطالبه گر آب کشاورزان باشد

وی ادامه داد: در بحث کشت شلتوک و تابستانه باید برای کشاورزی مردم تمهیدات ویژه ای اندیشیده شود و امرار معاش و چرخه اقتصادی مردم باید بچرخد لازم است جهاد کشاورزی مطالبه گر آب کشاورزان باشد و الگوی کشت به گونه ای تنظیم شود که محصول روی دست کشاورز نماند. در مدیریت گذشته یک مدیریت به روز ندیدیم و فقط مدیریت آمار دهنده مشاهده کردیم؛ مردم از آمارها خسته شده اند و می خواهند این خدمات را در زمین خود لمس کنند.

حسینی بیان کرد: آنچه که از مدیران می خواهم این است که برنامه زمان بندی ای شده ارائه دهند؛ درست است که مشکلات بودجه ای داریم ولی ما نمایندگان همانگونه که توقع کارهای معجزه آسا از مدیران نداریم از آنها بیلان کاری هم نمی خواهیم؛ مدیران به‌صورت زمان بندی شده مشکلات را حل کنند، مشکل آبی که با ۴ کیلومتر لوله گذاری حل میشود را نباید بگذاریم سالیان سال طول بکشد.

برخورد تند با وزیر نیرو

وی با اشاره به مشکلات غیزانیه گفت: غیزانیه مشکلات زیادی دارد ولی در خوزستان ده‌ها غیزانیه داریم و باید همه آنها دیده شوند؛ ما ‌نمایندگان پیگیری‌های لازم را در سطوح بالا انجام می دهیم و همه مدیران نیز باید پیگیری‌ها محوله و در حیطه وظایف خود را نیز انجام دهند.

این نماینده دور یازدهم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با وزیر نیرو برخورد تندی داشتیم و در این راه از همه ابزارهای قانونی استفاده میکنیم، عنوان کرد: ایرادی که به پروژه آبرسانی غیزانیه وارد میدانیم این است که برنامه زمانی اش صادقانه نیست.

وی افزود: ممکن است مدیران در برابر وزیران معذوراتی داشته باشند اما از مدیران می خواهیم که با واقعیت بیشتری گزارش بدهند؛ وعده‌های واهی تاثیر بدتری می گذارد، بدانیم که اگر با صداقت با مردم حرف بزنیم مردم بهتر و بیشتر می‌پذیرند.

حسینی خطاب به مدیران توضیح داد: اگر بودجه‌ای نیاز دارید، به نمایندگان بگویید تا ما پیگیری کنیم پروژه هایی که از سال ۸۳ کلنگ زنی شدند ولی فقط ۶ درصد پبشرفت داشته اند باید هر چه زودتر به سرانجام برسند.

راه اندازی پل عنافچه

وی درباره مشکلات روشنایی مسیر، پل عنافچه و پل شناور گفت: پیگیر حل این مشکل هستیم اما تا زمان حل کامل مشکل فعلا باید پل شناور به صورت موقت راه اندازی شود تا پل ثابت احداث شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خطاب به مدیران گفت: درباره موضوعات مختلف اگر موضوعی مبهم است به ما بگویید که با تحقیق و تفحص آن را پیگیری کنیم. مدیران در خصوص کشت تابستانه هدف گذاری کنند همچنین در کنار تمهیداتی که برای اصلاح شبکه آب دارید باید در بحث شبکه فاضلاب و لایروبی جوی‌ها برنامه داشته باشید.

وی درباره ویروس کرونا خاطرنشان کرد: یک سوم بیماران کرونا خوزستانی هستند، وزیر بهداشت باید در خوزستان مستقر شود چرا که اکنون در این استان بحران هست؛ تلفات ما کمتر از سیل و زلزله نیست و وزیر موظف به حضور در استان است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: وزیر بهداشت سید کریم حسینی کرونا در خوزستان صراط نماینده مردم جهاد کشاورزی شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۹۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند

 

به گزارش تابناک ، اخبار خودکشی پزشکان این روزها بیش از هر زمان دیگری رسانه‌ای می‌شود. فاصله زمانی بین این خودکشی‌ها از ابتدای امسال تاکنون به ۱۰ روز رسیده و اگر این روند ادامه پیدا کند، تا پایان سال آمار تکان‌دهنده‌ای به جا خواهد ماند.

تجارت نیوز نوشت:تنها ۴۷ روز از آغاز سال گذشته و طبق آمارهای رسمی پنج پزشک خودکشی کرده‌اند. سوال اساسی اینجاست که عوامل پیدایش چنین اتفاقات تلخی آن هم در حوزه‌ای که با جان انسان‌ها سروکار دارد چطور باید بررسی شود.

بی‌توجهی وزارت بهداشت و درمان به این اخبار و واکنش نشان ندادن وزیر بهداشت و دیگر مسئولان این حوزه چه پیغامی به همراه دارد؟ چرا نباید این مساله به صورت اورژانسی بررسی شود؟ چرا در تمام این مدت هیچ‌کدام از مسئولان حوزه بهداشت و درمان هیچ واکنشی به انتشار این اخبار نشان نداده‌اند؟

نکته مهم دیگر رخ دادن این اتفاق در بین پزشکانی است که عموماً مشغول گذران طرح خود در مناطق دورافتاده هستند. از طرف دیگر مسائل مالی به خدمت گرفتن این پزشکان با مبالغ ناچیز در بیمارستان‌های دولتی و فشار کاری که به دلیل حضور نداشتن پزشکان متخصص به این قشر وارد می‌شود همه و همه دست به دست هم می‌دهند تا این پزشکان جوان را به جای اینکه در مسیر ترقی و پیشرفت قرار دهند به مرگ خودخواسته تشویق کنند.

سکوت وزارت بهداشت مایه‌ شرمساری است
سیدحسن هاشمی، وزیر پیشین بهداشت و درمان، سکوت وزارت بهداشت دراین‌باره را مایه شرمساری خواند و در گفت‌وگویی اعلام کرد: «وظیفه وزیر بهداشت و سایر همکاران اوست که این مسائل را با کمک جامعه‌شناسان، روانشناسان و دیگر صاحب‌نظران بررسی کنند و هرچه سریع‌تر راهکاری برای جلوگیری از این اتفاق شوک‌آور پیدا کنند.»

خودکشی هر انسانی مایه تاسف است
در این شرایط حتی نمایندگان مجلس هم از اظهارنظر مستقیم دراین‌باره اجتناب می‌کنند. همایون سامه‌یح نجف‌آبادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان، دراین‌باره به تجارت‌نیوز می‌گوید: «متاسفانه این دست مشکلات در بین قشرهای مختلف وجود دارد و خودکشی هر انسانی مایه تاسف و تاثر است.»

او در پاسخ به این سوال که چرا مجلس دراین‌باره توضیحی از وزیر بهداشت و درمان نمی‌خواهد می‌گوید: «مجلس در حال رصد کردن این موضوعات است. متاسفانه هر اظهارنظری که شتابزده باشد موجب بروز حاشیه می‌شود و به همین خاطر شخصاً نمی‌توانم دراین‌باره نظری بدهم.»

سامه‌یح ادامه می‌دهد: «مسائلی از این دست باید ریشه‌یابی و بررسی شوند. متاسفانه آمار این اتفاقات رو به افزایش است و باید برای رفع آن چاره‌ای اندیشیده شود. مساله اینجاست که سیاست‌های کلی باید به سمتی برود که از بروز چنین اتفاقاتی جلوگیری کند.»

این نماینده مجلس درباره این موضوع که چرا وزیر بهداشت در سخنرانی‌های خود هیچ اشاره‌ای به مشکلات و کمبودهای این حوزه نمی‌کند توضیح می‌دهد: «متاسفانه این مساله در بین اکثر وزرا باب شده و همه بیشتر از آنکه به قبول مشکلات موجود و رفع آن بپردازند در حال ارائه دستاوردهایی هستند که شاید خیلی هم درست و دقیق نباشند.»

هیچ آمار رسمی‌ای درباره خودکشی پزشکان وجود ندارد
محمد شریفی‌مقدم، دبیرکل خانه پرستار، به تجارت‌نیوز می‌گوید: «متاسفانه هیچ آمار رسمی‌ای در مورد خودکشی پزشکان منتشر نمی‌شود. این اتفاق در سال‌های گذشته هم رخ می‌داده اما حالا به مدد فضای مجازی خبرها خیلی زود دست به دست می‌شوند؛ اما مساله اینجاست که بعضی از این اتفاقات اصلاً در فضای مجازی هم منتشر نمی‌شوند و به همین دلیل نمی‌توانیم با اطمینان خاطر درباره آمارهای موجود اظهارنظر کنیم.»

او اضافه می‌کند: «بی‌توجهی وزارت بهداشت به وضعیت پزشکان جوان و رزیدنت‌ها به یک رویه تبدیل شده و در این بین اعتراض این قشر هم کاری از پیش نبرده و حالا دیگر برخی از این افراد با اینکه سال‌ها تلاش و تحصیل کرده‌اند به نقطه‌ای می رسند که مرگ را بر ادامه زندگی ترجیح می‌دهند.»

مشکلات معیشتی و بی‌حرمتی، عامل اصلی خودکشی پزشکان است
شریفی‌مقدم ادامه می‌دهد: «دو عامل مهم در بروز چنین اتفاقات تلخی دخیل است: یکی مشکلات و مسائل معیشتی و دیگری بی‌حرمتی به این پزشکان از سوی رؤسای بیمارستان‌ها، همراه بیماران و... فشار کاری به اندازه‌ای زیاد هست که این افراد را از پا دربیاورد اما وقتی عوامل بیرونی هم به فرد فشار می‌آورند چنین اقدامات شوک‌آوری نیز رخ می‌دهد.»

عوامل بروز خودکشی در پزشکان از زبان خودشان
طی روزهای گذشته بسیاری از پزشکان نیز دراین‌باره دست‌به‌قلم شدند و مساله حذف دوره طرح پزشکان و پیراپزشکان، اصلاح نظام آموزش پزشکی و به‌کارگیری ارزان پزشکان در دوران دانشجویی، رزیدنتی و دوره طرح به علت تعهداتی که از آنان هنگام قبولی گرفته می‌شود، مطرح شد، مساله‌ای که تقریباً برای همه دانش‌آموختگان دانشگاه‌های علوم پزشکی از جمله پرستاران و پیراپزشکان هم مطرح است.

دوری از خانواده، جدایی زوجین برای متاهل‌ها، در این دوران سخت و پراسترس،‌ مشکلات مالی، نداشتن حق کار در جای دیگر و برخوردهای نه‌چندان محترمانه کادر آموزشی و درمانی در برخی بیمارستان‌ها و... نشان‌دهنده ابعاد گسترده این مساله است که کار را به افسردگی و خودکشی جوانان نخبه کشور رسانده است.

دیگر خبرها

  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند
  • مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌های دز و کارون اجتناب کنند
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت الکلی پزشکان واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز
  • ایتالیا: نیروهای ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد