Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@13:44:58 GMT

توصیه پلیس: مراقب «جرایم تابستانی» باشید!

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۰۹۰۴

گرچه نمی‌توان به طور قطع وقوع و ارتکاب بسیاری از جرائم را محدود به زمانی خاص کرد، اما احتمال وقوع برخی از جرائم در زمان هایی خاص بیشتر است، مانند جرائمی که در فصل تابستان رخ می‌دهد.

سرگرد وحید سلطانی، معاون اجتماعی پلیس پیشگیری تهران بزرگ در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فرارسیدن فصل تابستان اظهارکرد: برای وقوع جرائم همواره باید بستری وجود داشته باشد که این بستر می‌تواند زمان یا مکانی خاص باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فصل تابستان هم جزو فصولی است که احتمال وقوع یکسری جرائم و اتفاقات در آن بیشتر است و علت آن هم گرمای هوا، تعطیلی مدارس، طولانی بودن روز و ... است.

وی ادامه داد: اغلب این جرائم نیز جزو مواردی است که بسیار ساده به نظر می رسد و صحبت با قربانیان یا مالباختگان نیز حاکی از آن است که عمدتا هیچکدام فکرش را هم نمی کردند که چنین اتفاقی برایشان رخ دهد. بنابراین می توان با راهکارهایی ساده از وقوع آن جلوگیری کرد.

معاون اجتماعی پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اشاره به برخی از جرائمی که احتمال رخ دادن آنها در فصل تابستان بیشتر است، گفت: به طورکلی سرقت از کودکان و نوجوانان در فصل تابستان احتمال وقوع بیشتری دارد، چرا که با توجه به تعطیلی مدارس و طولانی بودن روز، بسیاری از کودکان و نوجوانان اوقات فراغت خود را در بیرون از محیط خانه سپری می‌کنند و همین موضوع نیز سبب می‌شود که افراد فرصت طلب و سودجو به دنبال راهکارهایی برای سرقت از آنان باشند.

سلطانی ادامه داد: یکی از این جرائم، سرقت‌های خردی مانند سرقت دوچرخه، اسکیت و ... است. سرقت هایی که ممکن است ارزش مالی چندان هم نداشته باشد اما می‌تواند منجر به خاطره ای تلخ از تابستان و تعطیلات آن برای کودکان و نوجوانان شود. به همین دلیل نیز لازم است والدین به فرزندان خود تاکید کنند که دوچرخه، اسکیت، اسکوتر و ... را در پارک، کوچه و رها نکنند.

وی افزود: سرقت طلا و جواهرات از کودکان هم همواره باید مورد توجه قرار بگیرد و به همین دلیل نیز والدین باید توجه داشته باشند که گوشواره، النگو، گردنبند و ... را از کودکان خود بگیرند و پس از آن اجازه بازی در کوچه یا پارک را به آنان بدهند. گاهی اوقات دیده شده که والدین جواهرات بدلی برای فرزندان خود خریده و با این تصور که قیمت چندانی ندارد آن را از فرزندان خود نگرفته اند که این موضوع سبب شده تا سارقان با این احتمال که جواهرات مذکور از جنس طلاست به بدن کودک آسیب برسانند.

معاون پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اشاره به فراگیری استفاده از تبلت و موبایل در میان کودکان و نوجوانان نیز گفت: متأسفانه بسیاری از کودکان امروز وابستگی زیادی به موبایل و تبلت پیدا کرده‌اند و ممکن است این وسایل را هم با خود به بیرون از خانه و در جمع همسالانشان ببرند. توصیه می‌شود که والدین علاوه بر اینکه بر فعالیت فرزندان خود در فضای مجازی نظارت دارند، اجازه بیرون بردن چنین وسایلی از خانه را هم به آنان ندهند.

وی از خانواده‌ها خواست که مراقب بازی کودکان خود در کوچه و خیابان هم باشند تا خدایی نکرده با وسایل نقلیه و موتورسیکلت‌ها تصادف نکنند.

سلطانی تصریح کرد: توصیه پلیس به خانواده کودکان و نوجوانان این است که تا حد امکان بر بازی و حضور خارج از منزل فرزندان خود نظارت داشته باشند. اگر کودکشان برای بازی از خانه خارج می شود تاکید کنند که حتما در نزدیکی خانه و طوری که از پنجره و در بتوان بر او نظارت کرد باشند و در صورت امکان در پارک‌ها و بوستان‌ها فرزندان خود را همراهی کنند.

وی با اشاره به نوع دیگری از جرائم گفت: گرمای هوا سبب می شود تا بسیاری از افراد شیشه های خودروی خود را پایین بکشند. در این شرایط ممکن است سرقت از داخل خودرو افزایش یابد. به همین دلیل نیز توصیه ما به رانندگان و سرنشینان خودروها این است که از قراردادن کیف و گوشی تلفن همراهشان در قسمت های قابل دسترس خودرو مانند بالای داشبورد و ... خودداری کنند. همچنین رانندگان به دلیل حفظ امنیت ترافیکی خود از صحبت با تلفن پرهیز کنند و دیگر سرنشینان نیز حین صحبت با موبایل دست خود را سمت شیشه پنجره باز، نگیرند.

معاون اجتماعی پلیس پیشگیری تهران بزرگ افزود: همچنین افرادی که ممکن است در این ایام به تفرجگاه‌ها و اماکن تفریحی بروند، باید توجه داشته باشند که کیف و دیگر اقلام و اشیاء خود را داخل خودرو قرار ندهند.

سلطانی به سرقت از خانه هم اشاره کرد و افزود: در فصل تابستان گاهی به دلیل حضور کودکان در خارج ازخانه در ورودی ساختمان باز می ماند که لازم است شهروندان حتما توجه داشته باشند که در خانه خود را ببندند. همچنین هنگام ترک منزل نیز لازم است در بالکن ها و پنجره‌ها کاملا بسته شود، مخصوصا خانه هایی که در طبقات پایینی قرار دارند.

وی اضافه کرد: گاهی دیده شده که برخی از شهروندان برای گردش هوا در خانه، اقدام به بازکردن در ورودی آپارتمان می‌کنند و بعد با توجه به مشغول شدن به امور خانه از آن غافل می شوند، از این رو توصیه ما این است که شهروندان از بازگذاشتن در آپارتمان و نیز در ورودی خانه خودداری کنند. چرا که سارقان در کمین چنین فرصت هایی هستند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اکبر طبری سید محمود موسوی بندر کنگ بازار گل امام رضا دیوان کیفری بین المللی سیاتل تابستان پلیس اکبر طبری سید محمود موسوی بندر کنگ بازار گل امام رضا دیوان کیفری بین المللی سیاتل پلیس پیشگیری تهران بزرگ کودکان و نوجوانان فصل تابستان داشته باشند فرزندان خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۰۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار پلیس فتا از جرایم غیراخلاقی در اینستاگرام

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای این طرح گفت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و مابقی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد؛ کماکان بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

مجید تصریح کرد: اجرای طرح های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرائم که .باعث نگرانی خانواده های ولایت مدار ایرانی شده قطعا در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتای فراجا از هموطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • 5 تفریح جذاب برای اینکه گرمای هوا در تور دبی تابستان 1403 را احساس نکنید!
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • خانه معلم، مدرسه کودکان کار
  • آمار پلیس فتا از جرایم غیراخلاقی در اینستاگرام
  • سارق طلاجات کودکان اصفهانی دستگیر شد
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران