Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-29@19:10:51 GMT

عالی‌ترین مقام ارتش آمریکا در فکر استعفا

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۱۰۲۹

عالی‌ترین مقام ارتش آمریکا در فکر استعفا

رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح آمریکا به دنبال حضورش در کنار رئیس‌جمهور برای گرفتن یک عکس یادگاری جنجالی همزمان با سرکوب معترضان در واشنگتن، به فکر استعفا افتاد.

طبق گزارش رسانه آمریکایی ژنرال «مارک میلی» عالی‌ترین مقام ارتش این کشور به دلیل ناخرسندی از حضورش در کنار دونالد ترامپ در جریان عکس یادگاری او در مقابل کلیسای «سنت جانز»، با معتمدانش درباره استعفا صحبت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ان‌بی‌سی نیوز» خبر داد، ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا به دنبال حضورش در  کنار دونالد ترامپ رئیس‌جمهور این کشور در جریان یک بازدید جنجالی از کلیسای «میدان لافایت» در واشنگتن، «درباره استعفا صحبت کرد».

سه مقام دفاعی آمریکایی  به این رسانه خبر دادند، عالی ترین مقام ارتش آمریکا به دلیل انتقادها درباره سرکوب معترضان در مقابل کاخ سفید به منظور پاکسازی منطقه برای ترامپ جهت گرفتن عکس یادگاری جنجالی او با یک انجیل مقابل کلیسا، با چندین نفر از معتمدان و نزدیکانش درباره استعفا دادن مشورت کرد.

پیش از این انتقادهای شدیدی از عکس یادگاری جنجالی ترامپ در مقابل کلیسای سنت جانز واشنگتن دی سی شده و از حضور رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در این بازدید هم انتقاد شده بود. برخی از چهره‌های ارشد سابق ارتش این کشور شامل روسای پیشین ستاد مشترک نیروهای مسلح هم از سرکوب معترضان و استفاده از قوای نظامی علیه معترضان و مواضع ترامپ به شدت انتقاد کرده بودند.

ژنرال «مارک میلی» اخیرا در یک سخنرانی از حضورش در کنار ترامپ به منظور بازدید جنجالی رئیس‌جمهور از و گرفتن عکس یادگاری عذرخواهی کرد.


حضور مارک میلی در بازدید ترامپ از کلیسای سنت جانز

 

او خطاب به اعضای ارتش آمریکا گفت: «بسیاری از شما نتایج حضور هفته گذشته من در میدان لافیت را مشاهده کردید. (حضور من) سبب ایجاد یک بحث ملی درباره نقش ارتش در جامعه مدنی شد. من نباید آنجا حضور می‌یافتم. حضور من در آن لحظه و در آن موقعیت، باعث ایجاد یک درک از دخالت ارتش در سیاست داخلی شد. ... این موضوع اشتباهی بود که من از آن درس گرفتم و خالصانه امیدوارم که همه ما بتوانیم از آن درس بگیریم».

بنا بر گزارش ان بی سی نیوز، عذرخواهی میلی بعد از چندین روز پر تلاطم برای او به دنبال نشست جنجالی اول ژوئن در کاخ سفید بر سر استفاده از نظامیان ارتش برای سرکوب معترضان در آمریکا مطرح شد.

به گفته یک مقام ارشد آمریکایی، در این نشست که با حضور رئیس‌جمهور، معاون رئیس‌جمهور، وزیر دفاع، وزیر دادگستری و رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا برگزار شد، ترامپ از اینکه گارد ملی در واشنگتن مستقر نشده‌اند، عصبانی بود.

به گفته این مقام که نخواست نامش فاش شود، پیام رئیس‌جمهور این بود که «ما باید پایتخت را تحت کنترل در بیاوریم. (برای حصول به این هدف) چه کار می‌توانیم بکنیم؟ برای من مهم نیست اگر شما 10 هزار نیروی گارد ملی را اینجا بیاورید».

این مقام از طرح ایده استفاده از نیروهای ارتش آمریکا برای سرکوب کردن معترضان آمریکایی در این نشست خبر داد و گفت، «مارک اسپر» وزیر دفاع، «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح و «ویلیام بار» وزیر دادگستری مخالفتشان را با این ایده اعلام کردند.


عکس یادگاری جنجالی ترامپ با انجیل

 

پیشتر روزنامه وال استریت ژورنال خبر داده بود، مخالفت اسپر با پیشنهاد ترامپ برای استفاده از نیروهای ارتش به منظور سرکوب معترضان، به حدی رئیس‌جمهور را خشمگین کرد که قصد داشت وزیر دفاعش را عزل کند (جزئیات بیشتر).

به گفته سه مقام پنتاگون، میلی به شدت از این ایده برآشفت و توسل به نظامیان ارتش برای مابله با معترضان را «خطرناک» خواند و مشت خود را به نشانه تهدید تکان داد.

در گزارش ان‌بی‌سی نیوز جزئیات جالبی از حضور جنجالی وزیر دفاع و رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در جریان بازدید ترامپ از کلیسای سنت جانز پایتخت و گرفتن عکس یادگاری او با در دست داشتن انجیل اشاره شده است.

در گزارش آمده است: «میلی نمی‌دانست که قرار است او برای گرفتن یک عکس یادگاری به کلیسا برود و وقتی متوجه شد که این اتفاق دارد می‌افتد، او سعی کرد که  در تصاویر و عکس‌ها نباشد اما بعدا فیلمی از قدم زدن او در خیابان‌های واشنگتن (به همراه ترامپ) منتشر شد».

سه مقام پنتاگون که نخواستند نامشان فاش شود به این رسانه خبر دادند، غروب همان روز میلی ساعت‌ها به مطالب شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها نگاه کرد و دید که ده‌ها نفر از او به خاطر همراه شدن در این عکس یادگاری و قدم زدن او با یونیفرم جنگی در واشنگتن انتقاد کردند.

به گفته آنها، «او حتی تا پاسی از شب مطالب شبکه‌های اجتماعی را خواند و همچنین با معتمدانش صحبت کرد و از آنها مشورت خواست و درباره اینکه آیا باید استعفا بدهد یا نه، رایزنی کرد».

انتشار گزارش «ان‌بی‌سی نیوز» درباره صحبت‌های میلی با معتمدان و نزدیکانش درباره احتمال بررسی استعفا، واکنش سخنگوی ریاست ستاد مشترک نیروهای مسلح  آمریکا را در پی داشت.

او به این رسانه گفت، «صحبت‌ها بین رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح با معتمدان و مشاورانش، صحبت‌های خصوصی هستند و ما قرار نیست درباره آنها اظهارنظری کنیم».

ان‌بی‌سی نیوز به دنبال جنجال‌ها درباره احتمال استعفای رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا از کاخ سفید درباره این صحت و یا عدم صحت آن سوال کرد اما «کاخ سفید به درخواست برای اظهارنظر پاسخی نداد».

فارس/

برچسب ها: ارتش آمریکا ، ترامپ ، تظاهرات در آمریکا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000IdV

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: ارتش آمریکا ترامپ تظاهرات در آمریکا رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا عکس یادگاری جنجالی مسلح آمریکا سرکوب معترضان ان بی سی نیوز ارتش آمریکا رئیس جمهور مارک میلی کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۱۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد.

در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکرد‌های داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده‌ها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقای سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه‌بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتوا‌ها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • استقرار بالگرد نیروهای مسلح در استان ایلام ضروری است
  • استقرار تیپ مستقل ارتش در ایلام از مطالبات دیرینه مردم است
  • لحظه اصابت و سرنگونی جنگنده پیشرفته آمریکا توسط انصارالله یمن+ ویدئو/ اعلام سفر رئیس موساد به عربستان/ طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر/  حمله عناصر «پ.ک.ک» به نیروهای ارتش ترکیه
  • احتمال اعزام نیروهای انگلیسی به غزه
  • استعفاهای سریالی سران نظامی صهیونیست/کابوس «وعده صادق» ادامه دارد
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • احتمال استعفای زودهنگام رئیس ستاد ارتش اسرائیل
  • دومینوی استعفاها در اسرائیل
  • دومینوی استعفاها در رژیم صهیونیستی/ نوبت به روسای شاباک و ستاد مشترک ارتش رسید