Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@23:06:19 GMT

چه کسی غیر از من و شما باید مشکلات مردم را حل کند؟

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۲۲۹۴

چه کسی غیر از من و شما باید مشکلات مردم را حل کند؟

رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اظهارات رییس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: ما در تریبون حق انتقاد از خود را نداریم جایی که وظیفه ای به ما محول شده باید به درستی به‌آن عمل کنیم نکته ای که گفتید حق و بجاست اما چه کسی باید مشکلات را حل کند غیر از من و شما که مسئولیت داریم.
قالیباف اظهارداشت: مردم از ما انتظار دارند که مشکلات آنها را حل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه باید دست به دست هم داده مشکلات را حل کنیم اگر مردم از مسئولان هم نقد بشنوند چه کسی باید مشکلات را حل کند.
 حجت الاسلام محمد قمی روز یکشنبه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی در کشور مانند ۸۰ هزار مسجد، ۲۵ هزار کانون فرهنگی هنری مساجد، ۹۰ هزار هیات مذهبی و چهار هزار موسسه قرآنی گفت: در مظلومیت فرهنگ همین بس که بودجه اندک دستگاه‌های فرهنگی با شلختگی دستگاه‌ها و روشن نبودن شرح وظایف، بارهای آنها بر زمین مانده است.

وی خطاب به نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: شما نمایندگان مردم هستید و باز کردن بخشی از این گره‌ها مربوط به فرهنگ است ولی گره‌های بزرگ در عالم اقتصاد و امنیت با فرهنگ حل می‌شود و این همان مکتب امام خمینی (ره) است. ما گره گشایی فرهنگ را باور نکردیم در حالی که اگر می خواهیم از کالاهای داخلی حمایت کنیم، باید بدانیم که این موضوع یک مساله فرهنگی است.

قمی با اشاره به مظلومیت فرهنگ گفت: در شهریور سال ۸۶ در جلسه هیات دولت و بعد از گزارش احمدی نژاد رهبر انقلاب فرمود فرهنگ حقیقتا مظلوم است و ایشان شواهدی آوردند که یکی از آنها این است که در گزارش رئیس جمهوری مجال گزارش دادن در اولویت بندی‌ها برای فرهنگ نشد. 
وی ادامه داد: نه رهبر انقلاب که هر دلسوزی این استقبال پرشور نمایندگان مجلس را برای کمیسیون فرهنگی بیند، به یاد مظلومیت فرهنگ کشور می افتد. شورای عالی انقلاب فرهنگی چهار ماه است که تشکیل نشده و شورای عالی فضای مجازی تشکیل نمی‌شود. سند مهندسی فرهنگی به دستور رهبر انقلاب بیش از ۴۰ جلسه را به خود اختصاص می‌دهد، بعد از چند سال کش و قوس تصویب می‌شود و سند مصوب شورا که باید در سبد اولویت‌ها قرار می‌گرفت، بعد از پنج شش سال روی زمین می‌ماند و هیچ اتفاقی برای آن نمی‌افتد. 
رییس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: کل بودجه فرهنگ کشور زیر نیم درصد است یعنی تقریبا بودجه ساخت بیش از ۳۰۰ کیلومتر بزرگراه می‌باشد. از مظلومیت فرهنگ یک گام جلوتر این است که اندک بودجه دستگاه‌های فرهنگی با شختلگی و تشتت دستگاه‌های فرهنگی و روشن نبودن شرح وظایف با بارهای بزرگ بر زمین مانده روبرو است. 
وی یادآورشد: مسجد که سنگر است و قرار است گره‌ها را باز کند دارای ۱۱ یا ۱۲ دستگاه متولی است و باید دید  وضعیت ۸۰ هزار مسجد در کشور چگونه است؟
قمی ادامه داد: سال ۹۰ رهبر فرمود ۱۰ میلیون حافظ قرآن می‌خواهیم و بسیاری از کشورهای دنیا به بالاتر از این آمار دست پیدا کرده اند. حدود یک دهه از این موضوع گذشته است. چندین دستگاه همچون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی و بسیاری از دستگاه های دیگر بودجه قرآنی می گیرند، بفرمایید  چند درصد از این ۱۰ میلیون حافظ محقق شده است؟
 

ادامه دارد...

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی محمد قمی سازمان تبلیغات اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی محمد قمی سازمان تبلیغات اسلامی مجلس شورای اسلامی محمد قمی سازمان تبلیغات اسلامی سازمان تبلیغات اسلامی مجلس شورای اسلامی مظلومیت فرهنگ دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۲۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس درباره اعتبارات فرهنگی گفت: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نایب‌ رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در مورد بودجه فرهنگی اظهار داشت: براساس تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، یک درصد از کل اعتبارات شرکت‌های دولتی و بانک‌ها باید در حوزه فرهنگ و هنر و دین هزینه شود؛ پیش‌تر مشخص نبود که یک درصد از هزینه نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی که حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان یا ۲۵ همت است، کجا هزینه می‌شود؛ لذا این را در اختیار سازمان‌ها و نهاد‌های فرهنگی قرار دادیم و دیوان محاسبات را موظف به نظارت بر این دستگاه‌ها کردیم.

وی افزود: بر اساس شاخص‌های موجود، باید طی پنج سال حداقل ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی کشور اضافه شود. این افزایش اعتبار ممکن است بودجه فرهنگی را به شاخص سه درصد و حتی بیشتر، از بودجه عمومی کشور برساند.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: همه مشکلات، ناشی از کمبود بودجه نیست، بلکه در برنامه‌ریزی‌های فرهنگی، موازی‌کاری‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌ها دچار مشکل هستیم. هزینه‌کرد برخی دستگاه‌های فرهنگی، خصوصاً در شاخص‌های فرهنگی خارج از کشور که هزینه‌های بسیار زیادی در پی دارد، تأثیرات مثبتی ندارد و حتماً باید یک سازماندهی مجدد در برخی از دستگاه‌های فرهنگی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر جلوی موازی‌کاری گرفته شود و هرکس در زمینه خاص خودش کار کند، قطعاً می‌توانیم یک بخش مهمی از اسراف‌های هزینه‌کرد بودجه را مدیریت کنیم.

دیگر خبرها

  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • طرح «دختران حاج قاسم» نمونه یک کار فرهنگی موثر است
  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • بودجه و امکانات شوراها گرفتار مشکلات قانونی است
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند