Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان آران و بیدگل از اجرای سیستم آبیاری نوین در سطح ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان در سال ۹۸ خبر داد.

«اسماعیل بایبوردی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در آران و بیدگل با تبریک هفته جهاد کشاورزی، کشاورزان را سرمایه‌های انسانی کشور توصیف کرد و گفت: با تقویت دانش و ظرفیت ‌های فناوری بخش کشاورزی می‌توان به جهش تولیدات کشاورزی در شهرستان آران و بیدگل دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرماندار شهرستان آران و بیدگل افزود: مدیریت تغییر و اصلاح الگوهای کشت می‌تواند شهرستان آران و بیدگل را به قطب تولید پسته، زعفران، گل ‌محمدی و گیاهان دارویی در کشور تبدیل کند، چنان که گام ‌های مهمی در تحقق اجرای این مهم همزمان با رونق و جهش تولید در این شهرستان برداشته شده است.

 

بایبوردی به اجرای سیستم آبیاری نوین در سطح ۶۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان آران‌ و بیدگل در سال گذشته اشاره و تشریح کرد: برنامه‌ریزی ما در حوزه کشاورزی این شهرستان، ترویج کشت گلخانه ‌ای است که تنها راه مقابله با کم‌آبی و افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی به شمار می‌رود.

 

وی بر ضرورت دانش‌بنیان کردن فعالیت‌های بخش کشاورزی در شهرستان آران و بیدگل تأکید کرد و گفت: نباید از نقش مؤثر استارت‌آپ‌های کشاورزی و دامداری و نیز شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش کشاورزی غافل شویم چرا که با حضور هوشمندانه این واحد‌ها، شاهد دستیابی هرچه سریع‌تر به توسعه پایدار کشاورزی در شهرستان آران و بیدگل و کشور می‌شویم.

 

گفتنی است ۲۱ الی ۲۷ خرداد ماه به عنوان هفته جهاد کشاورزی نامگذاری شده است.

پایان پیام/513

منبع: شبستان

کلیدواژه: سیستم آبیاری نوین فرماندار آران و بیدگل شهرستان آران و بیدگل آران و بیدگل اصفهان شهرستان آران و بیدگل بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۲۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: یکپارچه سازی اراضی استان ضروری است چرا که کشاورزی علمی بر روی اراضی خرد امکان پذیر نیست.

سید عماد شاهرخی ششم اردیبهشت در همایش روز مزرعه شهرستان سلسله و معرفی این شهرستان به عنوان قطب تولید دانه‌های روغنی، اظهار کرد: همه ما تکلیف قانونی در بحث امنیت غذایی داریم که راه رسیدن به آن تناوب است تا جهش تولید ایجاد شود و باید اصول علمی و فنی را به مزارع و بخش کشاورزی منتقل کنیم و روز مزرعه ها همین فلسفه را دارند.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود تناوب را در تولیدات خود بکار گیریم، عنوان کرد: امروز شهرستان سلسله به عنوان قطب تولید کلزا معرفی شده و از سه هزار و ۵۰۰ هکتار کشت کلزای استان حدود یکهزار و ۷۰۰ هکتار متعلق به سلسله است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه سالانه چهار میلیون دلار ارز برای واردات روغن هزینه می‌کنیم، بیان کرد: باید کشور را از واردات روغن بی نیاز کنیم و در این راستا بحث یکپارچه سازی اراضی بسیار مهم است و هرکس که می تواند باید در این زمینه فرهنگ سازی کند.

شاهرخی یادآور شد: میانگین تولید گندم آبی در اراضی کشور چهار و نیم تن است در حالی که در استان پنج و نیم تن در هکتار است و یکهزار کیلوگرم بالاتر از میانگین کشوری هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • فعالیت ۴۱۶سفیر دانش‌آموز رضوی در آران و بیدگل
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی