Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، شرکت پتروشیمی اصفهان گزارش صورت مالی حسابرسی نشده سال مالی منتهی به 29 اسفند 98 را در کدال منتشر کرد.

نکته قابل توجه گزارش، افت 85 درصدی سود هر سهم این شرکت نسبت به سال مالی 97 است. «شصفها» در سال مالی منتهی به اسفند 98 مجموعا 1229 میلیارد تومان درآمد عملیاتی داشته که 12 درصد بیشتر از سال 97 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما به نظر می رسد عامل اصلی کاهنده سود خالص شرکت، افزایش 50 درصدی بهای تمام شده عملیاتی باشد که از رقم 730 میلیارد تومان در سال 97 به 1097 میلیارد تومان در سال 98 افزایش یافته است. البته شرکت در سال گذشته 36 میلیارد تومان هم سود غیرعملیاتی کسب کرده که رقم قابل توجهی در صورت مالی نیست.

در کل شرکت برای یکسال مالی تنها 126 تومان به ازای هر سهم سودآوری داشته که این رقم برای سال 97 برابر با 866 تومان بوده است.

از سوی دیگر آمارهای تولید وفروش شرکت نیز بیانگر افت نسبی فعالیت های عملیاتی در این مجموعه است. «شصفها» در سال گذشته مجموعا بالغ بر 169 میلیون تن محصول تولید کرده که 12 درصد کمتر از مجموع سال 97 است.

همچنین شرکت در سال گذشته160 میلیون و 934 هزار تن محصول فروخته که 15 درصد پایین تر از سال 97 است که البته بیشترین افت فروش مربوط به ارتوزایلین است.

اما در نهایت شرکت پتروشیمی اصفهان در سال قبل 1229 میلیارد تومان انواع محصول فروخته که 12 درصد بیشتر از مبلغ فروش سال 97 است. در نتیجه به رغم افزایش مبلغ فروش شرکت، شاهد افت شدید سود در پتروشیمی اصفهان هستیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پتروشیمی پتروشیمی اصفهان پتروشیمی اصفهان میلیارد تومان سال مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۲۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرسپولیس و استقلال به صورت رسمی به بخش خصوصی واگذار شد

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، مراسم واگذاری باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی امروز (چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان و احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: توضیحات بانک شهر درباره خرید سهام پرسپولیس

در این مراسم علاوه بر رضا درویش و علی خطیر مدیران دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، مسئولان فدراسیون فوتبال حضور داشتند.

به گزارش تسنیم، بر این اساس ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر(۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵ درصد) انتقال پیدا کرد.

۱۰ درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است ۵ درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی به پیشکسوتان واگذار شود.

مالکیت مشترک سرخابی‌ها که در اختیار وزارت ورزش بود مشکل اصلی دو باشگاه برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا به شمار می‌رفت.

کد خبر: 1228308 برچسب‌ها پرسپولیس تهران

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ ۵ درصد
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • خداحافظی همیشگی پرسپولیس و استقلال با پدر!
  • پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند؛ سهم پیشکسوتان؛ ۵ درصد
  • پرسپولیس و استقلال به صورت رسمی به بخش خصوصی واگذار شد
  • گردش مالی عجیب و غریب فیلترشکن‌ فروش‌ها | پول‌های مردم کجا می‌روند؟
  • پرسپولیس و استقلال رسماً به بخش خصوصی واگذار شدند