Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@09:52:04 GMT

قرنطینه کرونا به ۱۳۰۰ نقطه در پاکستان بازگشت

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۳۰۹۷

قرنطینه کرونا به ۱۳۰۰ نقطه در پاکستان بازگشت

ممنوعیت‌های تازه کرونایی و دستور صریح دولت پاکستان به قرنطینه مردم در ۱۳۰۰ نقطه از این کشور که به تعبیر مقام های "محدودیت‌های هوشمند" است، نگرانی‌ها از شیوع موج دوم ویروس کووید-۱۹ در پاکستان را افزایش داده است. 

شدت گسترش این ویروس در شهرهای مختلف پاکستان از جمله در ایالت پنجاب، "عمران‌خان" نخست وزیر این کشور را مجبور به سفر به "لاهور" مرکز این ایالت کرد جایی که وی نسبت به شیوع غیرقابل کنترل کرونا در کشورش به شدت ابراز نگرانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ثبت موارد جدید ابتلا به کرونا در پاکستان و تعداد جان‌باختگان ناشی از این بیماری هر روز رکورد می‌زند و تنها طی ۲۴ ساعت گذشته ابتلای بیش از ۶۶۰۰ نفر به کووید-۱۹ تایید شد و طی یک روز ۱۰۱ بیمار کرونایی نیز جان خود را از دست دادند. 

نخست وزیر پاکستان که از بی‌اعتنایی مردمش نسبت به تهدید کرونا و نقض تمهیدات بهداشتی خشمگین به نظر می‌رسد، در تازه‌ترین واکنش خود به وضعیت فعلی شیوع این ویروس در پاکستان هشدار داد: دولت شدیدترین برخورد را با متخلفان فاصله گذاری اجتماعی خواهد داشت. 

وی تاکید کرد: در این مرحله تعطیلی و یا اعمال محدودیت‌های سراسری در دستور کار نیست بلکه ما برخورد با متخلفان را تشدید می‌کنیم و هر کجا که شیوع کرونا در آن نقطه افزایش داشته یا طرح فاصله گذاری اجتماعی نقض شود، محدودیت‌های هوشمند اعمال شده و منطقه مورد نظر قرنطینه می‌شود. 

ستاد ملی عملیات و مدیریت مبارزه کرونا در پاکستان امروز (یکشنبه) اعلام کرد: شیوع کرونا در "اسلام‌آباد" پایتخت این کشور نیز سرعت گرفته و این وضعیت باعث شد تا ۱۰ منطقه در این شهر قرنطینه شود. 

گزارش رسانه‌های پاکستانی نیز حاکی است که نیروهای امنیتی از جمله پلیس و نظامیان ارتش ۱۰ نقطه از شهر اسلام‌آباد را محاصره کرده و رفت و آمد به این مناطق از همه جهات ممنوع شده است. 

هشدار سازمان جهانی بهداشت 

سازمان جهانی بهداشت هفته گذشته در واکنش به سرعت شیوع کرونا در پاکستان توصیه کرد: برای مهار موج دوم کرونا در این کشور شیوه قرنطینه متناوب شامل دو هفته باز و دو هفته بسته بودن به اجرا گذاشته شود. 

مقام های پاکستانی در عین حال اعمال قرنطینه سراسری در این کشور را به ضرر چرخه اقتصاد و آسیب شدیدتر به قشر ضعیف پاکستان تعبیر می‌کنند،  اما آنان تاکید کردند که محدودیت‌های هوشمند در کنار فعالیت‌های اقتصادی مطابق تمهیدات بهداشتی می‌تواند جلوی شیوع کرونا را بگیرد. 

تازه‌ترین آمار رسمی دولت پاکستان، عبور تعداد مبتلایان به این ویروس از مرز ۱۳۹ هزار نفر و جان باختن بیش از ۲ هزار و ۶۳۰ نفر را نشان می‌دهد. 

ابتلا به کووید-۱۹ هفتم اسفندماه گذشته توسط وزارت بهداشت پاکستان با شناسایی نخستین مورد در شهر «کراچی» اعلام شد. 

براساس داده‌های ستاد عملیات و مدیریت مبارزه کرونا در پاکستان، این ویروس هر یک ساعت جان ۴ بیمار را در این کشور می‌گیرد، درحالی که نرخ مرگ و میر ناشی از کرونا به ازای هر یک میلیون نفر در پاکستان نیز بالا ارزیابی می‌شود. 

عمران‌خان، ماه آینده میلادی (ژوئیه) را درخصوص شیوع کرونا برای پاکستانی‌ها بسیار حساس و مهم دانست و تاکید کرد: استفاده از ماسک و اتخاذ رویکرد مسئولانه مردم در این وضعیت اجتناب ناپذیر است. 

برچسب‌ها ویروس کرونا پاکستان قرنطینه پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پاکستان قرنطینه ویروس کرونا پاکستان قرنطینه کرونا در پاکستان شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزیده‌های نفتی هفته

خبرهای مربوط به سفر وزیر نفت به همراه رئیس‌جمهوری به پاکستان و سریلانکا، معرفی ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری و استفاده از فناوری هسته‌ای برای کمک به صنعت نفت را در گزیده‌های نفتی این هفته بخوانید.

سفر وزیر نفت به پاکستان و سریلانکا: جواد اوجی، وزیر نفت روز دوشنبه این هفته (سوم اردیبهشت) به همراه رئیس‌جمهوری و برخی دیگر از وزیران کابینه عازم اسلام‌آباد پاکستان و پس از پایان این سفر، بامداد روز چهارشنبه (پنجم اردیبهشت) عازم کشور سریلانکا شد.

وزیر نفت در جریان سفر به اسلام‌آباد با مصدق مسعود ملک، وزیر نفت پاکستان، دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار، هر دو طرف بر تحکیم روابط دو کشور، به‌ویژه در بخش انرژی و نفت و گاز تأکید کردند.

توسعه همکاری‌های دوجانبه در حوزه انرژی و صدور خدمات فنی و مهندسی از مهم‌ترین محورهای مذاکرات وزیران نفت ایران و پاکستان بود. اوجی همچنین در حاشیه اعلام کرد که طرف پاکستانی مشتاق است هرچه زودتر تزریق گاز به خط لوله آی‌پی انجام شود و با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد آغاز صادرات گاز به پاکستان باشیم.

هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری برای حجم مبادلات اقتصادی ایران و پاکستان: سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری نیز در جریان سفر به پاکستان، در نشست مطبوعاتی مشترک با شهباز شریف، نخست‌وزیر این کشور بیان کرد: افزایش تبادلات اقتصادی و تجاری ایران و پاکستان در گام نخست ۱۰ میلیارد دلار هدف‌گذاری شده است. وی همچنین در نشست مشترک هیئت‌های عالی‌رتبه دو کشور، با تشریح برخی زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری‌ها و روابط ایران و پاکستان از جمله در حوزه انرژی، به اهمیت امنیت به‌ویژه در مرزهای مشترک دو کشور برای رونق تبادلات مرزی اشاره کرد.

سیدابراهیم رئیسی همچنین روز پنجشنبه (ششم اردیبهشت) پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفت‌وگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر تصریح کرد: در سفر به پاکستان درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیم‌هایی گرفته و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه یابد.

استفاده از فناوری هسته‌ای برای کمک به صنعت نفت: تفاهم‌نامه همکاری وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران این هفته بین محمد قنادی‌مراغه، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران، و وحیدرضا زیدی‌فر، معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری امضا شد.

معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری در آیین امضای این تفاهم‌نامه با بیان اینکه با آغازبه‌کار دولت سیزدهم بحث افزایش همکاری میان این وزارتخانه و سازمان انرژی اتمی ایران بیشتر مورد تأکید قرار گرفت، گفت: تلاش می‌کنیم از سرریز فناوری‌های به‌دست‌آمده در صنعت هسته‌ای کشور برای افزایش کیفیت محصولات نفتی بهره ببریم.

معرفی ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری: نشست متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار، این هفته با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد که طی آن پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز برای سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه جهش تولید در صنعت پتروشیمی: مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی روز یکشنبه این هفته (دوم اردیبهشت) در نشست‌های تخصصی جداگانه با مدیریت‌های صنایع پایین‌دستی، کنترل تولید و طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گلوگاه راهبرد جهش تولید در صنعت پتروشیمی را تکمیل زنجیره ارزش محصولات دانست.

وی همچنین در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه تأکید کرد که شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند.

وی در سفر عملیاتی خود به عسلویه با اشاره به شتاب‌گیری روند جمع‌آوری گازهای همراه و مشعل در سال ۱۴۰۳ هم گفت: تا پایان امسال مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند.

تداوم تنش‌ها در خاورمیانه و افزایش قیمت نفت: ادامه ارزیابی خطرهای ژئوپلیتیک در منطقه خاورمیانه از سوی سرمایه‌گذاران، سبب شد قیمت‌ نفت این هفته و در روز سه‌شنبه (چهارم اردیبهشت) پس از کاهش در معامله‌های روز پیش افزایش یابد؛ قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال در این روز تا ساعت ۶ و ۳۴ دقیقه به‌وقت گرینویچ با ۱۸ سنت افزایش به ۸۷ دلار و ۱۸ سنت برای هر بشکه رسید. در همین حال، نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا نیز در این روز با ۱۶ سنت افزایش، ۸۲ دلار و ۶ سنت برای هر بشکه معامله شد.

دیگر اخبار: برگزاری نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت، تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز و بهره‌برداری از ۱۴ جایگاه سوخت مایع در منطقه فارس از دیگر خبرهای صنعت نفت در هفته جاری بودند.

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مرگ ۱۷۸ نفر در حوادث هفته گذشته در کشور/ بیش از ۱۳۰۰ تن مصدوم شدند
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • گزیده‌های نفتی هفته