Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@19:46:00 GMT

محمودزاده: بیشتر مدارس در مناطق محروم تخریبی هستند

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۳۴۰۰

محمودزاده: بیشتر مدارس در مناطق محروم تخریبی هستند

نماینده محمودآباد در مجلس شورای اسلامی از وضعیت مدارس در مناطق محروم انتقاد کردو گفت که وزارت آموزش و پرورش برای بهبود وضعیت فضاهای آموزشی در مدارس کانکسی، کپری و خشت و گلی چه کرده است.

به گزارش ایسنا، جلال محمودزاده در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی مشکلات مربوط به حوزه آموزش و پرورش گفت: متاسفانه بیشتر مدارس مناطق محروم تخریبی است و دانش آموزان در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند سال قبل وقوع زلزله تلفات انسانی داشت یا این که حادثه روستای شین آباد پیرانشهر را شاهد بودیم که چطور دختران دانش آموز بی گناه دچار آسیب شدند؛ چرا باید مدارس دارای چنین سیستم گرمایشی غیر استانداری باشند.

وی با انتقاد از عدم رسیدگی به نیروهای خدمات و اداری آموزش و پرورش، گفت: آنها کمترین حقوق را دریافت می‌کنند و کاری برای استخدامشان نمی‌شود. بیشتر مدارس فاقد نیروهای خدماتی هستند و حتی اکثر هنرستان‌ها هم امکانات کارگاهی ندارند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با انتقاد از وضعیت حقوق معلمان بازنشسته گفت: معلمان بلافاصله بعد از بازنشستگی با کاهش حداقل  3 میلیون تومانی حقوق مواجه می‌شوند و نمی‌توانند اموارات زندگی‌شان را بگذارند. از طرف دیگر هنوز تکلیف تبدیل وضعیت معلمان حق التدریسی، نهضت سوادآموزی و سواد معلم مشخص نشده و اقدامی نمی‌شود.

وی در پایان با تاکید بر توجه ویژه به دانشگاه فرهنگیان و نبود تبعیض در استفاده از نیروهای این دانشگاه انتقاد کرد.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مناطق محروم آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۳۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند

به گزارش تابناک، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری پیرامون سلامت روان معلمان اظهار داشت: در حال حاضر تنبیه بدنی دانش آموزان بسیار اندک است. در پذیرش معلمان جدید به صورت کانون‌های ارزیابی، معلمان را بررسی کردیم و مهارت گفتاری، رفتاری، روحیات مورد نیازبرای معلمان و شخصیت و... بررسی می‌شود.

وی افزود: ۶۰ درصد نمره آزمون استخدامی به مبحث سلامت روان تعلق گرفته است تا با ضریب دادن به آن معلم با شخصیتی وارسته، آرام و صبور وارد آموزش و پرورش شود.

وی بیان داشت: معلمان شاغل در نظام تعلیم تربیت شور ما، به حق جزو بهترین‌ها هستند و ما کمترین مسائل نامطلوب را داریم.

فرهادی تصریح کرد: در گروه کیفیت بخشی، ۱۹ هزار نفر جذب خواهد شد که بیش از ۲ هزار نفر آن‌ها مشاور مراکز مشاوره هستند.

گفتنی است هنوز ما در کلاس‌های درس شاهد رفتار خشن و بعضا کتک زدن دانش آموزان توسط معلمان و آموزگاران هستیم. همچنین قرار است در قانون استخدامی آموزش و پرورش سلامت روان معلمان را لحاظ کند.

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • قدردانی از معلمان و مدیران نمونه شهرستان فامنین
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • از «سید محمد مولوی» چه می‌دانیم/از آموزش و پرورش تا بهارستان
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند
  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش