Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-28@10:00:51 GMT

کرونا حوزه‌های امتحانی را افزایش داد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۳۵۴۰

کرونا حوزه‌های امتحانی را افزایش داد

خبرگزاری میزان- رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش وپرورش گفت: به منظور رعایت پروتکل‌های بهداشتی امتحانات هر گروه در یک روز مجزا برگزار می‌شود و امسال تعداد حوزه‌های امتحانی ۵۹ درصد افزایش یافت. تاریخ انتشار: 11:06 - 25 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۸۸۷۷

خبرگزاری میزان - ایرنا نوشت: خسرو ساکی درباره شیوه برگزاری امتحانات حضوری پایه نهم و دوازدهم اظهار داشت: امتحانات نهایی پایه دوازدهم از ۱۷ خرداد ماه برای ۶۶۰ هزار دانش آموز در ۶ هزار و ۷۸۰ حـوزه اجـرا آغـاز شده و ۱۶ تیرماه پایان می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: به منظور رعایت فاصله گذاری اجتماعی و جلوگیری از ازدحام دانش آموزان در هنگـام ورود و خـروج بـه سالن امتحانات آن‌ها را به دو گروه علوم تجربی و ریاضی فیزیک (روزانه و بزرگسالان) و گـروه ادبیـات و علـوم انسانی، علوم و معارف اسلامی و تمامی رشته‌های سوم متوسطه و پیش دانشگاهی و فنـی و حرفـه‌ای نظـام قدیم تقسیم کرده تا امتحانات هرگروه در یک روز مجزا برگزار شود و در واقع با توجه به شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی امسال تعداد حوزه‌های امتحانی ۵۹ درصد افزایش یافت. 

ساکی در ادامه با بیان این که فاصله بین صندلی هـای امتحـانی ۱/۸ تـا ۲ متـر تعیـین تعیین شده است، گفت: علاوه بر رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی تمامی سطوح، تجهیزات و صندلی‌های دانش آموزان طبق برنامه و بصورت روزانه گندزدایی و ضد عفـونی می‌شوند.

وی ادامه داد: همچنین برای غربالگری و اطمینان از سلامت دانش آموزان مراقبین بهداشت و سلامت آموزش و پـرورش و سـایر ارگان‌ها در مبادی ورودی حوزه‌های امتحانات با اسـتفاده از تـب سـنج و سـایر تکنیـک هـای غربـالگری، دانش آموزانی که مشکوک به بیماری کرونا یا دارای سایر بیماری‌های زمینـه‌ای هسـتند را تفکیک و آنهـا را بـه اتاق‌های پیش‌بینی شده برای این منظور هدایت می‌کنند. از سوی دیگر این دانش‌آموزان ملـزم مـی‌شوند که در روزهـای بعدی بطور حتم به پزشک مراجعه و گواهی سلامت دریافت کنند.

رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش و پرورش با تاکید براین که مواد ضد عفونی کننده برای استفاده دانش آموزان در ورودی سالن، دست شویی و آبخوری‌ها در دسـترس دانش آموزان قرار دارد، خاطرنشان کرد: پوستر‌های آموزشی نیز برای اطلاع رسانی در مورد رعایت نکات بهداشـتی در قسـمت هـای مختلـف حـوزه نصب شده است.

ساکی همچنین استفاده از ماسک برای دانش‌آموزان و عوامل اجرایی را الزامی دانست و گفت: برای حدود ۱۰ درصد دانـش آمـوزان شرکت کننده که به هردلیل ماسک همراه ندارند، مدارس ماسک را تهیه و در اختیار آن‌ها می‌گذارد.

وی یادآور شد: همچنین جهت جلوگیری از دست به دست شدن فهرست حضور و غیاب در زمان امتحانات، فرم‌های فردی تنظیم شده اسـت کـه هـر دانش آموز آن را تکمیل و تحویل منشی حوزه می‌کند.

بیشتر بخوانید: ابلاغ دستورالعمل بهداشتی برگزاری امتحانات حضوری دانشگاه آزاد اسلامی

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا مدارس دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۳۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند

ایسنا/کردستان مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش از بازگشت ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش طی سال گذشته خبر داد.

 نادر کریمی بیرانوند، امروز شنبه(۸ اردیبهشت) در نشست خبری در سنندج با اشاره به اجرای طرح شهید محمودوند در راستای بازگشت دانش آموزان به چرخه تحصیل، اظهار کرد: یکی از بحث های جدی در حوزه متوسطه نظری، پوشش تحصیلی است که با توجه به ردیف سنی در این دوره، تعدادی جذب بازار کار شده و ترک تحصیل می کنند.

وی، با اشاره به اینکه بازگشت حتی یک دانش آموز به چرخه آموزش، کار بسیار مشکلی است،‌ بیان کرد: سال گذشته در قالب این طرح و بر اساس کد ملی، دانش آموزانی که در سامانه سیدا ثبت نام نکرده بودند شناسایی و بر مبنای آن به استان‌ها اعلام شد تا علت ترک تحصیل آنان بررسی و برای بازگشت به آموزش تلاش شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یکی از راهکارهای مهم در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، را مهارت‌آموزی دانش‌آموزان ذکر کرد و ادامه داد: براساس این امر، هر دانش‌آموز تا پایان تحصیل خود باید یک مهارت منتج به یک شغل را فرا گیرد.

کریمی با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان باید وارد بازار کار شوند، گفت: با وجود مخالفت‌های فراوان، مهارت آموزی دانش‌آموزان در هیات دولت تصویب شد و براساس قانون باید ردیف اعتباری نیز برای آن در نظر گرفته شود.

به گفته وی، یکی از مشکلات موجود در حوزه مهارت، ساعات درسی است که در آموزش و پرورش وجود دارد که این مساله یک مانع است براین اساس قرار شد تغییر ساختار آموزشی در متوسطه انجام شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: با این تغییر ساختار جایی برای مهارت‌آموزی در برنامه ساعتی دانش‌آموزان مشخص می شود و براساس آن دانش آموزان دوره متوسطه در طول سه سال باید ۳۰۰ ساعت(هر سال ۱۰ ساعت) مهارت بیاموزند، البته مهارتی که به یک شغل در پایان تحصیل تبدیل شود.

مدارس شبانه روزی ظرفیت مهمی برای مهارت آموزی دانش آموزان است

کریمی بیرانوند، مدارس شبانه روزی را یکی از فرصت‌ها و ظرفیت‌های مهم برای مهارت آموزی به ذکر کرد و افزود که در این مدارس فضا و زمان کافی برای این مهم وجود داد، براین اساس دوره توانمندسازی مدیران این مدارس برگزار می شود و هم اکنون استان کردستان میزبان این دوره در غرب کشور است.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در ادامه به موضوع کمبود نیروی انسانی به عنوان یکی از مشکلات آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جاری تلاش شده است که این کمبودها از راههای مختلف جبران شود.

کریمی بیرانوند با بیان اینکه این کمبود نیرو فقط مختص استان خاصی نیست و تمام استان‌های کشور را در بر می گیرد، اضافه کرد: سال گذشته استان کردستان در حوزه متوسطه ۹ هزار ساعت بصورت غیرموظف از بازنشستگان، نیروهای شاغل و دانشجو معلمان ترم هفت به بالا برای جبران این کمبود بهره برد و در سایر استان‌ها نیز از این روش استفاده شده است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن