Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاروغی با بیان اینکه فرش بافی می تواند یکی از محورهای مهم اشتغال و درآمدزایی خانوارها در مناطق روستایی استان باشد، گفت: سال گذشته ۴۸۰ متر مربع فرش در سطح کارگاه های استان ایلام بافته شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، مدیرعامل شرکت فرش ایران نمایندگی استان ایلام صبح امروز(25 خرداد) در دیدار مدیر و کارکنان ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام، اظهار کرد: کارگاه فرش بافی در مناطق مختلف استان ایلام در چندماهه اخیر با شیوع ویروس کرونا با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی به فعالیت خود ادامه می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«خدیجه فاروغی» با اشاره به اینکه  شیوع کرونا در ابتدا به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا با مصوبه ستاد مبارزه با کرونا تعطیل شد و یا به صورت تک نفره به بافت فرش مشغول بودند، افزود: تعطیلی و کاهش فعالیت های کارگاه های فرش بافی به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی، بافتن فرش در استان را در ابتدای سال جاری با رکود مواجه کرد.

 

وی تصریح کرد: تلاش شد که با کاهش تعداد افراد فعال و بافنده در کارگاه ها و همچنین محدود کردن کارگاه های فرش بافی، هم در زمینه جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و هم در زمینه اشتغال و جلوگیری از رکود بیشتر  این هنر صنعت در استان فعالیت شود.

 

مدیرعامل شرکت فرش ایران نمایندگی استان ایلام با بیان اینکه سال گذشته ۴۸۰ متر مربع فرش در سطح کارگاه های استان ایلام بافته شده است، ابراز کرد:  تلاش می شود که با حضور کارشناسان فرش بافی، اهالی روستاهای دورافتاده و محروم استان به ویژه بانوان را به سمت فرش بافی سوق داده شود و در این راستا با اجرای برنامه های آموزشی و تامین مواد اولیه و تجهیزات لازم فرش بافی، زمینه های لازم برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی فراهم می شود.

فاروغی با اشاره به اینکه 2 شهرستان بدره و ملکشاهی در بحث بافت فرش و تلاش بافندگان فرش در استان مطرح هستند، افزود: بی شک  تولید فرش و اشتغال به فرش بافی برای بانوان یک فرصت بسیار خوب است که کانون های فرهنگی و هنری نقش مهمی در راستای فرهنگ سازی در این زمینه دارند.

 

وی با اشاره به فعالیت خوب کانون های فرهنگی و هنری در مناطق روستایی شهرستان بدره به ویژه در روستای گچ کوبان در زمینه فرهنگ سازی برای بافت فرش و جذب بانوان به این هنر صنعت، گفت: کانون های فرهنگی و هنری بسیار در زمینه فرهنگ سازی و ترغیب نسل جوان به بافت فرش تأثیرگذار هستند  و در زمینه فرش بافی و تشویق و ترغیب زنان در مناطق روستایی بسیار نقش مهمی داشته اند.

 

مدیرعامل شرکت فرش ایران نمایندگی استان ایلام با بیان اینکه میزان دستمزد بافندگان فرش نسبت به میزان تورم در جامعه بسیار پایین است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نزدیک به 300 بافنده فرش در مناطق مختلف روستایی استان فعالیت دارند که بسیاری از این عزیزان با مشکل بیمه تامین اجتماعی مواجه بوده و نیازمند همراهی و همکاری مسئولان برای پوشش بیمه ای این عزیزان هستیم.

 

فاروغی در پایان با تقدیر از ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام در راستای توسعه فرهنگ کارآفرینی در مناطق روستایی استان، خاطرنشان کرد: در سال جهش تولید انتظار می رود که مسئولان حمایت ویژه ای در بحث سرمایه در گردش، خرید محصولات بانوان بافنده فرش و بیمه بافندگان فرش داشته باشند.

 

گفتنی است بر اساس اعلام مدیرعامل شرکت فرش ایران نمایندگی استان ایلام ظرفیت بافت فرش در  سال جاری در این استان حدود 75 متر مربع است.

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: بافت شرکت فرش ایلام کانون های فرهنگی و هنری مناطق روستایی استان ایلام فرش بافی بافت فرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۴۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با حضور گروه‌های نمایشی چهار شهرستان آغاز به کار کرد و طی روز‌های ۸ و ۹ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

زهرا آبسوران، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان آذربایجان غربی در حاشیه این مراسم به خبرنگار شبستان در ارومیه گفت: نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با هدف نشان دادن عمومی سازی و مردم سازی نمایش در جامعه و فضا سازی و ارتقای ظرفیت نمایش به عنوان یک رویکرد فراگیر تربیتی و نشان دادن توانمندی‌های این قشر در حال برگزاری است. 

وی با بیان اینکه رقابت سالم از محور‌های این جشنواره است، افزود: ۲۰ اثر به دبیرخانه جشنواره استانی هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان ارسال شده که پس از پایش، ۱۰ گروه نمایش منتخب که از این تعداد ۷ اثر مربوط به مراکز کانون و ۳ اثر نیز آزاد در روز‌های ۸ و ۹ اردیبهشت در سالن آمفی تئاتر مجتمع شهید فرخی ارومیه به رقابت خواهند پرداخت.

آب سوران با بیان اینکه «این صحنه خانه ماست» شعار این جشنواره است، گفت: توجه به نامداران، امید آفرینی، آئین‌های بومی، سنتی و مذهبی، طنز، محیط زیست و آزاد موضوعاتی هستند که در نمایش‌های جشنواره نوزدهم رعایت شده اند.

مدیر کل کانون پرورش فکری استان از برگزاری نمایشگاه با عروسک‌های نمایشی، پویش عکاسی و نشست آموزشی با هدف انتقال تجربه از برنامه‌های جنبی مرحله استانی این جشنواره خبر داد.

وی افزود: عباس پویان، فاطمه برمال، سمیه حسین نژاد داوران نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان استان هستند. 

گفتنی است؛ عباس پویان بازیگر، نمایشنامه نویس و کارگردان است که دارای لیسانس ادبیات نمایشی و فوق لیسانس زبان و ادبیات فارسی است، وی از سال ۷۰ و در استان فارس فعالیت هنری خود را آغاز کرده و بیش از ۴۰ اثر هنری در حوزه‌ی کودک و نوجوان کار کرده است و در سال‌ها فعالیت مقام‌های متعددی را در جشنواره‌های کشوری و استانی به دست آورده است. 

فاطمه برمال کارگردان، بازیگر و عروسک گردان دیگر داور این جشنواره از استان اردبیل است، فاطمه برمال در طی سال‌ها فعالیت خود عناوین متعددی را در جشنواره‌های مختلف عروسکی و نمایشی به دست آورده، آخرین نمایش وی نمایش «آی تک» بود در تیر ماه ۱۴۰۲ در مرکز تئاتر کانون به روی صحنه رفت.

سمیه حسین نژاد کارشناس سابق کانون استان عروسک ساز، عروسک گردان، کارگردان و طراح صحنه و دکور دارای لیسانس نقاشی با سابقه‌ی بیش از ۲۰ سال فعالیت و مدرس شاخه‌های مختلف هنری است که طی سال‌ها فعالیت موفق به کسب رتبه‌های برتر در هنر‌های نمایشی، چون جشنواره رضوی شده و بار‌ها آثار وی به رویداد‌های کشوری صعود کرده اند.

دیگر خبرها

  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • مساجد به عنوان محور همه برنامه‌ها قرار داده شود
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم