Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس، صبح یکشنبه ۲۵ خرداد به منظور بررسی عملکرد کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان گنبدکاووس، استان گلستان در حوزه رسیدگی به امور بانوان به ویژه بانوان سرپرست خانوار جلسه‌ای در فرمانداری ویژه گنبدکاووس برگزار شد تا ضمن بررسی اقدامات انجام شده در یک سال گذشته مسائل و موانع ارائه خدمات بهتر به این قشر کم‌برخوردار مورد توجه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آشنایی با کمیته امداد امام خمینی(ره) راه‌اندازی بازارچه موقت برای بانوان سرپرست خانوار گرگان

پوشش معیشتی به ۴۰۰۰ زن سرپرست خانوار در بخش داشلی‌برون

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) داشلی‌برون در این جلسه اظهار کرد: جامعه هدف ما در این بخش بالغ بر ۶ هزار خانوار مددجو هستند، از این میان، تعداد ۳ هزار و ۹۹۸ نفر زن سرپرست خانواده هستند که تقریبا ۶۰ درصد کل آمار خانوارهای تحت پوشش ما را تشکیل می‌دهند.

تیموری افزود: ۴۸۶ نفر از زنان سرپرست خانوار در دوره‌های آموزشی فرهنگی کمیته امداد خمینی(ره) داشلی‌برون شرکت کرده‌اند، این آموزش‌ها در سرفصل‌هایی از جمله احکام، سبک زندگی، اخلاق، آسیب‌های اجتماعی، فرزندپروری و مهارت‌های زندگی برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: تعداد ۱۹۴ نفر از این افراد را نیز به اردوهای زیارتی کربلای معلی، مشهد مقدس و قم اعزام شده‌اند، به تمامی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش نیز خدمات متفاوتی از جمله پرداخت مستمری، شهریه فرزندان دانش‌آموز و دانشجو و خدمات مشاوره‌ای ارائه کرده‌ایم.

اعطای ۱۷۲ کمک هزینه جهیزیه به دختران نیازمند

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) داشلی‌برون از پرداخت ۱۷۲ فقره کم‌هزینه جهیزیه به فرزندان دختر افراد تحت پوشش این نهاد خبر داد و گفت: علاوه بر این تعداد ۳۹۶ فقره وام کارگشایی ۵ میلیون تا ۱۰ میلیون به زنان سرپرست خانوار اعطا شده است.

تیموری ادامه داد: ۶ واحد مسکن برای زنان سرپرست خانوار در سال گذشته احداث کرده‌ایم، همچنین تعداد ۱۵۳ منزل را نیز تعمیر و ۵۶ واحد مسکن روستایی را نیز مورد ساخت و تعمیر و ۲۰ باب از منازل زنان سرپرست خانوار را لوله‌کشی گاز قرار دادیم.

وی تصریح کرد: به ۱۵۰ نفر از زنان سرپرست خانوار آموزش فنی و حرفه‌ای و اشتغالزایی اعطا شده است، در کنار این آموزش‌ها در راستای ایجاد کودکفایی و اشتغال ۴۸ فقره وام اشتغال نیز به این افراد پرداخت شده است.

۸۰۴ خانواده گنبدی در فقر مطلق

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گنبدکاووس اظهار کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) گنبدکاووس به غیر از افراد تحت پوشش اداره داشلی‌برون بالغ بر ۶ هزار و ۹۵۷ نفر را تحت پوشش قرار داده است، از این میان تعداد ۴ هزار و ۶۲۰ زن سرپرست خانوار در میان افراد تحت پوشش ما قرار دارند که تقریبا ۶۶ درصد جامعه هدف ما را تشکیل می‌دهند.

محمد باقرپور افزود: از میان زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) تعداد ۸۰۴ خانواده دچار فقر مطلق هستند، زنان بدون همسر، افراد مطلقه، افراد متارکه شده، خانواده‌های سربازان و خانواده‌های فوت شده همسر از جمله این افراد هستند.

وی از توزیع پک‌های بهداشتی میان یک هزار خانواده ی سرپرست خبر داد و گفت: ۵۹۹ نفر از زنان سرپرست خانوار در دوره‌های فرهنگی و آموزشی ما در سال گذشته شرکت کرده و تعداد ۳۲۳ نفر نیز به اردوهای زیاتی کریلای معلی، مشهد مقدس و قم اعزام شده‌اند.

اعطای ۱۲۴ وام اشتغالزایی به زنان سرپرست خانوار

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) گنبدکاووس ادامه داد: ۵۸۸ باب منزل مسکونی از منازل زنان سرپرست خانوار در سال گذشته تعمیر و یا از نو ساخته شده است، ۲۳۰ نفر از این افراد از آموزش‌های اشتغال بهره‌مند شده و ۱۲۴ مورد وام اشتغالزایی نیز به آنها پرداخت شده است.

وی از تحت پوشش قرار گرفتن ۱۰۵ زن سرپرست خانواده از مزایای بیمه تامین اجتماعی خبر داد و تصریح کرد: تعداد یک هزار و ۵۰ نفر از زنان سرپرست خانوار از مشاوره‌های فردی و ۵۱۱ نفر از این افراد در قالب ۹ گروه از مشاوره‌های عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) استفاده کرده‌اند.

کد خبر 521517 برچسب‌ها استان گلستان زنان سرپرست خانوار

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان گلستان زنان سرپرست خانوار رئیس کمیته امداد امام خمینی ره نفر از زنان سرپرست خانوار زنان سرپرست خانوار داشلی برون زن سرپرست سال گذشته تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۵۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • بازدید رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) از آسایشگاه کهریزک
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • حمایت ۵۱۴۰ معلم لرستانی از ایتام
  •  رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز 
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی