Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه انگلیسی گاردین در یادداشتی به قلم دیوید اسمیت نوشت:

1- دونالد ترامپ حالا بیش از هر زمانی دیگری چه از طرف مردم و چه از طرف حزب اش منزوی شده و شانسش برای پیروزی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، رفته رفته منزوی می شود. در دو سه هفته ی گذشته، رئیس جمهور با افکار عمومی، با تاریخ و با هر چیزی که به اصلاحات پلیس مربوط باشد، جنگیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

2- روسای جمهور گذشته در مواجه با اعتراضات در نهایت صدای جنبش را می شنیدند. با این حال، ترامپ نه تنها با معترضان همدردی نمی کند، بلکه با حزب سیاسی اش، برخی متحدان جمهوری خواهش و حتی رهبران نظامی اش نیز هم رای نیست.

3- اعتراضات بر سر مرگ فلوید و بیش از چهار قرن برده داری، تبعیض و بی عدالتی تنها نیازمند زمان و مکانی برای تسکین ناراحتی و نه صرف زمان برای جنگیدن است. مشاور اقتصادی ترامپ می گوید: "نژادپرستی سیستمی در آمریکا وجود ندارد. بی عدالتی هایی وجود دارند اما نژاد پرستی سیستمی نه. وقتی نوبت به جبران بی عدالتی ها می رسد، رئیس جمهور فعلی کارهای بیشتری نسبت به دموکرات ها انجام داده است."

4- با این حال، حال و هوای امروز آمریکا حاکی از نمایشی از اعتراض به یک نژادپرستی سیستمی است. جمعیتی که بیش از دو هفته در 750 شهر ایالات متحده به خیابان ها آمده اند، کاملا چندنژادی بوده اند. پس از مرگ فلوید دانشگاه مونموث نشان داده که 57 درصد از آمریکایی ها( 49 درصد از سفید پوستان)معتقدند که پلیس احتمالا در برخورد با آمریکایی -آفریقایی تبارها خشونت بیشتری به خرج می دهد، در مقایسه با 33 درصد از آمریکایی ها که در سال 2014 و پس از مرگ اریک گارنر چنین باوری داشتند. 

5- فرانک لانتر، یک مشاور جمهوری خواه، در توییترش پیرامون این نظر سنجی می نویسد: در سی و پنج سالی که نظرسنجی ها را دنبال کرده ام، هرگز ندیده ام که اظهار نظرها با این سرعت دگرگون شوند. ما امروز نسبت به سی سال گذشته کشور متفاوتی هستیم. پیامدهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی چنین دگرگونی فراتر از یک توییت است. 

6- میچ مک کانل، رهبر اکثریت جمهوریخواه در سنای آمریکا، می گوید که ما هنوز با جرم و گناه اصلی امریکا دست به گریبان هستیم. این یعنی حتی جمهوری خواهان نیز از ترس از دست دادن اکثریت سنا در ماه نوامبر، احساس خطر کرده اند. ترامپ اما همچنان کله شقی می کند. 

7- ترامپ اعلام کرد که طرح حذف نمادهای کنفدراسیون از پایگاه های نظامی و سایر دارایی های پنتاگون را وتو خواهد کرد. نانسی پلوسی که خواستار جمع آوری مجسمه های کنفدراسیون از ساختمان کاپیتول هیل است، می گوید: به نظر می رسد ترامپ تنها فردی باشد که هنوز این مسئله را متوجه نشده است. حتی نسکار هم قرار است استفاده از پرچم کنفدراسیون در مسابقات خود را ممنوع کند.

8- تارا ستمایر، مفسر سیاسی و مدیر اسبق روابط عمومی جمهوری خواهان در کاپیتول هیل می گوید: هر آنکه با تاریخ ایالات متحده آشنایی دارد باید تصدیق کند که نژادپرستی سیستمی، جرم و گناه اصلی آمریکاست. در نوع رویکرد و نگرش دونالد ترامپ می توان به خوبی رگه هایی از این رفتارهای قدیمی و منسوخ نسبت به اقلیت ها را مشاهده کرد. او تمام مبارزات انتخاباتی اش را با اتهامات بی اساسِ نژادپرستانه و تئوری های توطئه علیه باراک اوباما آغاز کرد و سپس مکزیکی ها را متجاوز و جنایتکار خطاب کرد. اینکه نژاد پرستان و برتری طلبان این کشور از ترامپ حمایت می کنند، خود موید این مطلب است.

https://www.theguardian.com/us-news/2020/jun/12/he-just-doesnt-get-it-has-trump-been-left-behind-by-americas-awakening-on-racism

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۵۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل

ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

 

به گزارش فارس، وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس اقدام تروریستی واشنگتن در ترور سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده پیشین سپاه قدس را به میان کشید و گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • رئیس دیوان عالی کشور: منشأ موج بیداری دانشجویان آمریکایی، انقلاب اسلامی است
  • گلرو: طوفان‌الاقصی باعث بیداری دانشجویان آمریکایی شد
  • بیداری جهانی و باتلاقی که اسرائیل برای آمریکا ساخت
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند