Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

امروز یکشنبه (۲۵ خرداد) محمد ساتکین معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان ساتبا در نشست خبری که در وزارت نیرو برگزار شد گفت: اصل اصلاح الگوی مصرف انرژی به‌عنوان یکی از شاخص‌های مهم اقتصادی در هر جامعه موجب ارتقای شاخص‌های زندگی و زیست‌محیطی شده و الزام به رعایت آن علاوه بر خودشکوفایی علمی ناشی از ارتقای فن‌آوری بهبود کارایی تجهیزات و بهینه‌سازی فرآیند‌های انرژی‌بر، فرصت توزیع مناسب منابع را برای گسترش عدالت فراهم می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اقتصادی- او ادامه داد: ظرفیت  نیروگاه‌های تجدیدپذیر  ایران در حال حاضر به ۸۲۴ مگاوات رسیده است و با توجه به تحریم‌های موجود و جهش قیمت ارز تا سال ۹۹ حدود ۳۲۰ مگاوات به ظرفیت نیروگاهی کشور اضافه می‌شود که با این روش از مرز ۱۰۰۰ مگاواتی گذر می‌کنیم.

معاون وزیر نیرو در ادامه در پاسخ به پرسشی در خصوص این که آیا تحریم شامل انرژی‌های تجدید پذیر می‌شود یا خیر تصریح کرد: در حال حاضر تحریم‌ها بیشتر اقتصاد کشور را در بر می‌گیرد و این تحریم‌ها تمامی زمینه‌های اقتصادی را درگیر می‌کند.

ساتکین گفت: به طور کلی خرید برخی از وسایل مربوطه با ارز انجام می‌شود این خود یک معضل است و این تحریم‌ها دامن تمامی ارگان‌ها را گرفته است و در این زمینه انرژی‌های تجدید پذیر هم جدا از این بحث تحریم نیست.

معاون وزیر نیرو در خصوص صادرات انرژی‌های تجدید پذیر گفت: قرار است در سال ۹۹ اولین پروژه صادرات انرژی‌های تجدید پذیر صورت بگیرد.

او در ادامه در خصوص طرح ملی تولید انرژی از انبوه زباله‌های استان‌های مازندران و گیلان اضافه کرد: در حال حاضر این طرح به شخص وزیر نیرو ارائه شده تا در صورت تائید شدن به وضعیت استفاده از انبوه زباله‌های استان مازندران و گیلان ساماندهی شود.

معاون وزیر نیرو گفت: بر اساس این طرح گاز تولیدی از این حجم زباله به نیروگاه‌های سیکل ترکیبی تحویل خواهد شد.

ساتکین با تاکید بر اینکه موضوع استفاده از انرژی‌های زیست توده در دوران مدیریت جدید ساتبا به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته است بیان کرد: طرح‌های مختلفی برای توسعه نیروگاه‌های زیست توده مد نظر قرار گرفته که بر اساس آن تشویق‌هایی کاملا متفاوت برای بخش خصوصی فعال در این حوزه در نظر گرفته شده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: وزیر نیرو نیروگاه های تجدیدپذیر زباله اصلاح الگوی مصرف انرژی تجدیدپذیر زباله وزیر نیرو نیروگاه های تجدیدپذیر انرژی های تجدید پذیر معاون وزیر نیرو تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۵۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد

مصطفی رجبی مشهدی گفت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا ۶۰۰ مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

به گفته وی، در این خصوص پروتکل و توافقنامه‌ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه‌ای امضا شده که بر اساس آن پروتکل‌های فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشور‌های اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه‌های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشور‌ها تا ۵ هزار مگاوات قابل افزایش است. تبادل برق با کشور‌های همجوار حتی می‌تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند.

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می‌کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره‌هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می‌تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیر‌های انتقال برق موجود تا سقف ٣٠٠ مگاوات (۵٠ مگاوات به افغانستان، ٥٠ مگاوات به پاکستان، ١٠٠ مگاوات به عراق و ١٠٠ مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می‌توانند ٨ ماه برقشان را به این کشور‌ها صادر و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت