Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتحانات حضوری در 2 پایه تحصیلی در کردستان در شرایطی در حال برگزاری است که وضعیت ابتلا به کرونا در این استان قرمز و حتی به قول برخی مسئولان و نمایندگان مجلس از بحران گذر کرده است.

 به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، هر ساله با از راه رسیدن خردادماه دانش‌آموزان خود را مهیای شرکت در امتحانات می‌کنند و تمام تلاششان را برای طی این مرحله و رفتن به پایه بالاتر بکار می‌بندند روزهایی که به قول برخی از دانش‌آموزان کم استرس نیست اما شیرینی خاص خود را دارد!

حکایت خردادماه امسال و برگزاری امتحانات به واسطه شیوع کرونا متفاوت از سال‌های گذشته است، کرونا بر برگزاری امتحانات پایه‌های مختلف هم تاثیر خود را گذاشت تا جایکه بیشتر امتحانات با وجود تمام نقاط ضعف و قوت و انتقادهایی که شد در بستر فضای مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امتحانات خردادماه امسال برای دانش آموزان در دو مقطع نهم و دوازدهم که به صورت حضوری برگزار شد با دلهره کرونا آمیخته شده است.

براساس اعلام وزارت آموزش و پرورش امتحانات دانش‌آموزان پایه‌های نهم و دوازدهم به صورت حضوری برگزاری می‌شود، دانش‌آموزان این دو پایه حالا باید آنچه را که طی چند ماه گذشته آن هم از طریق فضای مجازی یادگرفته‌اند در فضای حقیقی بر ورقه سفید امتحانات مشق کنند.

امتحانات این ۲ پایه در حالی به صورت حضوری در کردستان برگزاری می‌شود که وضعیت ابتلای کرونا قرمز و حتی به قول برخی مسئولان و نمایندگان مجلس از بحران گذر کرده است...

خانواده دانش‌آموزان نگران از این وضعیت هستند و می‌گویند وضعیت آموزشی در این مدت اصلا جالب نبوده فضای کلاس و درس وقتی حقیقی نباشد و پرسش و سوالی از سوی معلم و تمرین و استمرار دانش‌آموز حذف شود دیگر امیدی نیست که چیز زیادی یاد بگیرند.

دانش‌آموزان درگیر دو استرس امتحانات و کرونا 

سودابه خانم یکی از شهروندان سنندجی می‌گوید: دخترم در پایه نهم تحصیل می‌کند، آموزش‌های شبکه آموزش و حتی فضای مجازی در اینترنت را هم دنبال می‌کرد ولی بازدهی که قبلا در کلاس درس می‌گرفت را ندارد.

فضای مجازی و آموزش‌های آن برای دانش‌آموزی که خودش به لحاظ هوش و توانایی درک در سطح بالایی باشد خوب است نه برای دانش‌آموزان با هر سطح یادگیری!

الان هم با شرایط بحرانی که در زمینه شیوع کرونا ویروس در استان به ویژه شهر سنندج داریم بچه‌ها مجبور هستند به صورت حضوری در امتحانات شرکت کنند، نگرانیمون از خراب کردن امتحاناتشان کم نیست دلهره ابتلا به کرونا هم مزید بر علت شده است.

موافق برگزاری امتحانات به صورت آنلاین نیستم

مبین دانش‌آموز پایه دوازدهم است می‌گوید؛ شیوع کرونا امسال کلا نحوه آموزش و درس خواندن دانش‌آموزان را با چالش مواجه کرد.

آموزش‌ها به صورت آنلاین و امتحانات حضوری کمی سردرگممان کرده، تمام تلاشمان را کردیم که بتوانیم از این مقطع هم گذر کنیم.

سعی کردیم نکات بهداشتی را رعایت کنیم دستکش و ماسک و ضدعفونی مرتب دست‌ها نکاتی بوده که از سوی خانواده و مربیان مدام یادآوری می‌شود و تا جایکه توانسته‌ایم کوتاهی نمی‌کنیم.

امتحانات استرس خاص خود را دارد آن هم امتحانات نهایی که مستقیما با آینده ما ارتباط دارد، ولی استرس ابتلا به ویروس کرونا بیشتر از امتحانات است خیلی از بچه‌ها دچار وسواس کرده است.

امتحانات سایر مقاطع به صورت آنلاین برگزار می‌شود و این موضوع استرس را از دانش‌آموزان کمتر می‌کند موافق برگزاری آنلاین نیستم چرا که در این صورت احساس می‌کنم در حق کسانی که واقعا تلاش می‌کنند و درس می‌خواند ظلم می‌شود.

رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی در روند برگزاری امتحانات

رشید قربانی مدیرکل آموزش و پرورش کردستان امروز در حاشیه بازدید استاندار از یکی از حوزه‌های امتحانی در سنندج اظهار کرد:  امتحانات حضوری دانش‌آموزان پایه‌های نهم و دوازدهم با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی همزمان با سراسر کشور در سطح استان در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از امتحانات نوبت دوم دانش‌آموزان به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود، می‌گوید: در برگزاری امتحانات دانش‌آموزان پایه‌های نهم و دوازدهم که به صورت حضوری برگزار می‌شود تمام ساز و کارها برای مقابله با شیوع کرونا در نظر گرفته شده است.

 

در برگزاری امتحانات حضوری تمام ساز و کارها برای مقابله با شیوع کرونا در نظر گرفته شده است

 

 امتحانات دانش‌آموزان پایه نهم و دوازدهم  از 17 خردادماه آغاز و تا 16 تیرماه ادامه دارد و به دانش‌آموزان و اولیای و عوامل اجرایی امتحانات تاکید شده که پروتکل‌های بهداشتی را به صورت جد مورد توجه قرار دهند.

قربانی خاطرنشان کرد: فاصله‌گذاری  ۱.۸ تا ۲ متر بین صندلی‌های محل برگزاری امتحانات مد نظر قرار گرفته و کمتر از ۱۰ نفر در کلاس‌های محل امتحانات حضور دارند.

افزایش ۳۰ درصدی تایم امتحانات

وی از افزایش ۳۰ درصدی مدت زمان برگزاری امتحان هم خبر داد و اضافه کرد: در برخی حوزه‌ها امتحانی در استان امتحانات در فضای باز برگزار می‌شود.

استاندار کردستان هم در روند این بازدید با اشاره به نگرانی مردم از شیوع کرونا و درخواست در زمینه قرنطینه سنندج، اظهار کرد: محدودیت‌ها در استان را از سه روز قبل شروع کرده‌ایم.

اعمال محدودیت به جای قرنطینه!

بهمن مرادنیا اضافه کرد: ممنوعیت برگزاری مراسم جشن و ختم و تعطیل شدن بازارهای پرتجمع برخی از شهرستان‌ها در استان انجام شده یا از امروز شروع می‌شود امیدواریم این اقدامات بتواند در عبور از این وضعیت کمک کند.

وی با بیان اینکه خانواده‌ها در این شرایط از نحوه برگزاری امتحانات حضوری نگرانی‌های داشتند، گفت: تمهیدات لازم با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی در حوزه‌های امتحانی اندیشیده شده است.

تمهیدات لازم با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی در حوزه‌های امتحانی اندیشیده شده است.

 

وی گفت: سلامت دانش‌آموزان مهم‌ترین اولویت است و به همین منظور دانشگاه علوم پزشکی و آموزش و پرورش کردستان بر نحوه اعمال پروتکل‌های بهداشتی در حوزه امتحانی مدارس نظارت می‌کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم می‌گوید: قدرت شیوع این ویروس بسیار زیاد است و قطع این زنجیره نیازمند همکاری جدی مردم و همراهی همه بخش‌هاست.

دانشگاه علوم پزشکی در حال حاضر در اوج بحران قرار دارد

فرزین رضاعی اضافه کرد: وضعیت استان کردستان در حال حاضر در زمینه شیوع کرونا ویروس اصلا مطلوب نیست و با افزایش قابل توجه اشغال تخت‌های بیمارستانی هستیم متاسفانه با وجود تمام هشدارها بی‌توجهی مردم ما را به سمت بحران کشانده است.

وی در مورد اقدامات انجام گرفته در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در روند برگزاری امتحانات نهایی در سطح استان هم گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان در حال حاضر در اوج بحران قرار دارد و تمام امکانات خود را به کار برده است برای کمک به مدارس توانی ندارد.

وی اضافه کرد: همکاران در آموزش و پرورش با توجه به حساسیت و اهمیت موضوع از منابع شخصی هم که شده امکانات بهداشتی لازم را برای دانش‌آموزان فراهم کرده‌اند امیدواریم با رعایت تمام اصول بهداشتی از سوی دانش‌آموزان بتوانیم زمینه را برای تثبیت وضعیت استان و خروج آن از وضعیت قرمز فراهم سازیم.

وی به خانواده‌ها هم توصیه کرد: توصیه‌های لازم را در زمینه رعایت نکات بهداشتی به فرزندانشان را مدنظر قرار دهند و از آنها بخواهند از دست دادن با یکدیگر و تجمع قبل و پس از برگزاری امتحان خودداری کنند.

گفتنی است؛ استان کردستان به ویژه سه شهر سنندج، سقز و مریوان بعد از گذشت چهار ماه از شیوع ویروس کرونا در حال حاضر در وضعیت قرمز قرار دارند.

براساس آخرین اعلام متولیان امر در حال حاضر ۳۹۳ نفر در بیمارستان‌های استان بستری و ۶۷ هزار نفر هم قرنطینه خانگی هستند.  

تاکنون در مجموع ١۶ هزار و ۶٠٠ نمونه‌گیری در استان انجام شده که ١١ هزار و ۵۶۰ مورد منفی و پنج هزار و ۴۴ مورد مثبت بوده و میانگین درصد فوت نسبت به آمار مثبت در استان ٣.٨درصد است.

تا این لحظه 195 در استان بر اثر کرونا جان باخته که بیشترین آمار آن مربوط به دو شهر سنندج و سقز است. 

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان امتحانات کردستان فضای مجازی دانش آموزان امتحانات کردستان فضای مجازی کرونا وضعیت قرمز پروتکل های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی برگزاری امتحانات دانش آموزان پایه امتحانات حضوری حال حاضر آموزش و پرورش نهم و دوازدهم برگزار می شود صورت حضوری حضوری برگزار رعایت تمام فضای مجازی شیوع کرونا برای دانش حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۵۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • استخدام بیش از هزار و ۵۰۰ معلم در چهارمحال و بختیاری
  • برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ چیست؟
  • ضرورت برگزاری امتحانات نهایی در محیطی مناسب و آرام
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود