Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ایزولاسیون یا راهبرد در منزل ماندن را نمی‌توانیم برای همه آحاد اجتماعی شهروندی اعمال کنیم، حداقل در مورد افراد پرخطر مثل بیماران سرطانی، مثل افراد مسن اعمال کنیم که طبیعتاً می‌تواند میزان مرگ و میر را کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و رئیس ستاد مقابله با ویروس کرونای استان تهران در حاشیه بازدید از نمایشگاه ۳۰‌ طرح و دستاورد دانشگاه امیرکبیر برای پیشگیری و تشخیص کرونا اظهار کرد: متأسفانه در مجموع استان تهران طی 10 روز گذشته، شاخص رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی از 62 درصد به 11 درصد کاهش پیدا کرده که می‌تواند منجر به افزایش ابتلا در شهر تهران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو نقاطی که اصطلاحاً نقاط داغ از نظر گسترش ویروس کرونا را شناسایی کرده‌ایم. 

وی افزود:  بخشی از تمهیدات در حوزه پیشگیری معطوف به کاهش خطر و مخاطرات است. طبیعتاً ایمن‌سازی فضاهایی که افراد در آن حضور دارند و با توجه به اینکه در بسیاری از موارد در شهر تهران معمولاً امکان اجرای فاصله‌گذاری اجتماعی محقق نیست، تنها راهبرد، استفاده از ماسک است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: در چنین شرایطی که نمی‌توانیم از فاصله‌گذاری اجتماعی بهره لازم را ببریم، استفاده بهینه از ماسک می‌تواند به صورت قابل توجهی میزان سرایت را کم کند. دو فردی که در یک فضای مسقف هر دوی آنها از ماسک استفاده کنند، شانس انتقال بیماری اگر یکی از آنها واجد ویروس باشد، به کمتر از پنج درصد کاهش پیدا می‌کند؛ اما اگر یکی از آنها حامل بیماری باشد و هر دو طرف از ماسک استفاده نکنند، این شانس به بالای 90 درصد افزایش پیدا می‌کند.

زالی با اشاره به اعلام اخیر سازمان بهداشت جهانی گفت:  برای ایمن‌سازی، در فضاهایی که مسقف هستند، تهویه کمتری وجود دارد؛ استفاده از ماسک، تنها راه‌حل است.

 وی ادامه داد: برای ایمن‌سازی فضاهایی که افراد مجبور هستند به آنجا مراجعه کنند مثل اداره‌ها و مکان‌های پر رفت و آمد، شرکت‌های دانش‌بنیان باید پیشقدم شوند و دانشگاه امیرکبیر در این عرصه پیشگام است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه راهبرد بسیار مهمی که در تهران وجود دارد این است که برای افراد مُسن و افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند، سازوکارهایی طراحی شود که از خانه خارج نشوند، بیان کرد: یکی از کارهایی که در عرصه جهانی هم موفق بود، این است که ما ایزولاسیون یا راهبرد در منزل ماندن را اگر برای همه آحاد اجتماعی شهروندی نمی‌توانیم اعمال کنیم، حداقل در مورد افراد پرخطر مثل بیماران سرطانی و افراد مُسن اعمال کنیم که طبیعتاً می‌تواند میزان مرگ و میر را کاهش دهد.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: علیرضا زالی دانشگاه امیرکبیر ماسک رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعمال کنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۷۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله مسلحانه به خودروی پزشکان در کرخه

به گزارش صدای ایران از ایسنا،علیرضا نجفی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، با اشاره به انتشار خبر حمله مسلحانه به خودروی پزشکان در کرخه اظهار کرد: ساعت ۱۳:۳۰ روز گذشته (۱۱ اردیبهشت‌ماه) خودروی پزشکان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کرخه که پس از پایان وقت کاری و در راه بازگشت به اهواز بودند، مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت. وی با بیان اینکه در این حادثه شلیکی رخ نداد، افزود: در این حادثه افراد ناشناسی با متوقف کردن خودروی پزشکان، با سلاح سرد برای آنها مزاحمت ایجاد کردند و اکنون موضوع از طریق مراجع قضایی در حال پیگیری است. 


وی با بیان اینکه در این حادثه شلیکی رخ نداد، افزود: در این حادثه افراد ناشناسی با متوقف کردن خودروی پزشکان، با سلاح سرد برای آنها مزاحمت ایجاد کردند و اکنون موضوع از طریق مراجع قضایی در حال پیگیری است.

این دانشگاه اعلام کرد خودروی پزشکان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کرخه، پس از پایان وقت کاری و در راه بازگشت به اهواز، مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت. به دنبال این اتفاق، دکتر محمدحسین سرمست رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، دستور ویژه‌ای برای پیگیری مشکل پیش آمده برای پزشکان صادر کرد.

با توجه به ایجاد مزاحمت و بروز برخی مشکلات برای بعضی از پزشکان و اماکن بهداشتی درمانی کرخه، این موضوع به صورت ویژه توسط مدیریت شهرستان در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • حمله مسلحانه به خودروی پزشکان در کرخه
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد