Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به اولویت‌های سازمان امور اجتماعی کشور برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی، گفت: رسیدگی به معضلات و مشکلات اجتماعی و فرهنگی سکونت‌گاه های غیررسمی استان و تقویت سطح مشارکت اجتماعی این مناطق از جمله اقداماتی است که از ابتدای دولت تدبیر و امید در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، بدر شکوهی در جلسه بررسی روند اجرایی هسته کلیدی توانمندسازی و مشارکت اجتماعی سند تدبیر توسعه استان، با اشاره به راه‌اندازی 4 دفتر تسهیل‌گری در 6 محله حاشیه‌نشین تبریز با پوشش جمعیتی 80 هزار نفر، این دفاتر را دیده‌بان و قرارگاه دستگاه‌های اجرایی جهت افزایش سطح خدمت‌رسانی به اقشار کم‌برخوردار توصیف کرد.

وی، جمع آوری اطلاعات کالبدی، جمعیتی و اقتصادی محلات هدف و شناسایی نیازها و اولویت‌های اهالی این مناطق را از وظایف دفاتر تسهیل‌گری دانست و افزود: دستگاه های اجرایی استان لازم است این دفاتر را به عنوان مجرایی جهت شناسایی نیازها و مطالبات محلات هدف دانسته و همکاری و تعامل سازنده ای جهت رفع مشکلات مردم با این دفاتر نشان دهند.

شکوهی همچنین از همکاری استانداری با سمن‌ها و موسسات خیریه و تخصیص اعتباری بالغ بر 3 میلیارد ریال برای مهارت‌آموزی و توانمندسازی افراد نیازمند در شهرستان‌های مراغه و بستان‌آباد در سال جاری خبر داد.

وی اظهار داشت: سازمان امور اجتماعی کشور نیز در سال 98 اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال و در سال جاری 16 میلیارد ریال برای فعالیت دفاتر تسهیل‌گری اختصاص داده است.

در این جلسه که با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه آذربایجان شرقی برگزار شد، سمیرا پورکریم، نماینده مدیران دفاتر تسهیل‌گری تبریز هم گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های این دفاتر در سال 98 و سه ماهه امسال ارائه کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز تسهیل گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۷۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی نظارت مالی ذی حسابی‌ها، فضای کسب و کار، مولدسازی و تبصره ۱۸ را از اولویت‌های وزارت اقتصاد بیان کرد و گفت: مهم‌ترین سرفصل مولدسازی است که راه خروج از رکود تورمی معرفی می‌شود زیرا بدون ایجاد تورم و افزایش نقدینگی در اقتصاد تحرک ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رضا خواجه نائینی پیش از ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در آئین تکریم علیرضا عرب‌ها و معارفه ناصر یار محمدیان مدیر کل امور اقتصاد و دارایی استان اصفهان اظهار کرد: مراسم تکریم و معارفه در نظام جمهوری اسلامی فرصتی برای ارائه ایده‌های جدید و تکریم از زحمات گذشته است. و امیدوارم مدیر کل جدید با حمایت استاندار اصفهان در حوزه‌های اقتصادی موفق باشد.

وی با اشاره به سابقه فعالیت مدیر کل جدید امور مالیاتی استان در دانشگاه هنر اصفهان، مرکز پژوهش‌های مجلس و صندوق بیمه حوادث طبیعی یادآور شد: این سابقه نشان‌دهنده دانش و تجربه مدیر کل جدید در زمینه اقتصادی است بت این حال پیشنهاد می‌کنم هر دو ماه یک بار سرفصل اولویت‌های مورد نظر وزیر در حکم معارفه را مرور کنید.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی، نظارت مالی ذی‌حسابی‌ها، فضای کسب و کار، مولدسازی و تبصره ۱۸ را از اولویت‌های وزارت اقتصاد بیان کرد و گفت: مهم‌ترین سرفصل مولدسازی است که راه خروج از رکود تورمی معرفی می‌شود زیرا بدون ایجاد تورم و افزایش نقدینگی می‌تواند تحرکی در اقتصاد کشور ایجاد کند.

خواجه نائینی همچنین افزایش سرعت و روال کار در حوزه غیرنقدی را از دیگر اولویت‌های در دستور کار اعلام کرد و ادامه داد: یکی دیگر از برنامه‌ها، توجه به نیروی انسانی در اداره کل اقتصاد دارایی است که تعداد آن‌ها در هر اداره کل به حدود ۱۵۰ نفر می‌رسد بنابراین حرکات مدیران کل بیشتر مورد دید و رصد همکاران قرار دارد.

وی تصریح کرد: در هیچ دوره‌ای بخاطر ندارم بیش از ۵ درصد نیروهای وزارت اقتصاد از بیرون آن آمده جذب شده باشند بر این اساس، توجه به نیروها زمینه را برای ارتقا جایگاه اقتصادی استان فراهم می‌کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت امور اقتصادی و دارایی با اشاره به عضویت ۴۰ نفر در شورای معاونان وزارت اقتصاد گفت: بسیاری از این اعضا در استان‌ها نماینده ندارند و اگر موضوع استانی مطرح شود، نماینده وزیر و مدیر کل استان باید آنها را نیز پوشش دهد از جمله مولدسازی، شرکت‌های بیمه و بانک و غیره که این باعث می‌شود بهره‌وری نیرو در اداره کل‌ها بسیار بالا باشد و مدیران کل نیز وظیفه دارند تعاملات خوبی با دستگاه‌های استانی و نمایندگان در تهران داشته باشند.

کد خبر 747757

دیگر خبرها

  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • راه خروج از رکود تورمی، مولدسازی است
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • سد سازی در جنوب سیستان و بلوچستان در اولویت کاری منطقه
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • سدسازی در جنوب سیستان وبلوچستان در اولویت کاری منطقه
  • تسهیل امور مردم در پنجره واحد زمین با استفاده از هوش مصنوعی
  • نقش هوش مصنوعی در تسهیل امور مردم در پنجره واحد مدیریت زمین
  • خبرهای خوب مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده