Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایمنا، نصیر ملت امروز (یکشنبه) در یکصد و بیست و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان، با انتقاد از نبود آینده‌نگری در اجرای پروژه‌های شهری، اظهار کرد: خیابان صاحب روضات یکی از جدیدترین خیابان‌های اصفهان است اما ایستگاه مترو و پارکینگ در آن پیش‌بینی نشده و شهرداری اکنون برای تملک آن ناچار است با چند برابری قیمت در این خصوص هزینه کند یا نمونه دیگر اینکه خیابان میرداماد بدون پیش‌بینی مسیر اتوبوس ساخته شده و اتوبوس نمی‌تواند به این خیابان ورود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه نباید بدون مطالعه و در نظر گرفتن الزامات پروژه آن را اجرا کنیم، افزود: در تملک رینگ چهارم باید ایجاد خط ریلی که در آینده در مجاورت این پروژه احداث می‌شود مورد توجه باشد زیرا بی‌توجهی به این امر باعث می‌شود تملک آن در آینده با ارزش افزوده چند برابری که املاک پیدا می‌کنند هزینه بیشتری را به شهرداری تحمیل کند که این امر قابل دفاع نیست.

رئیس کمیسیون اقتصادی، حقوقی و گردشگری با بیان اینکه منطقه مرق که حدفاصل اصفهان و بهارستان قرار گرفته گنجینه‌ای ارزشمند است، تصریح کرد: مرق خارج محدوده حریم هردو شهر اصفهان و بهارستان است و به دلیل آنکه نظارتی از سوی این دو شهر وجود ندارد، آینده این منطقه ناخوشایند جلوه می‌کند.

وی با تاکید بر لزوم تصمیم‌گیری برای تعیین محدوده مرق، این منطقه را بهترین گزینه الحاق به اصفهان دانست.

‌رئیس کمیسیون بهداشت، سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در این جلسه گفت: بر اساس مصوبه شورای شهر در بهمن‌ماه سال ۹۵ مقرر شده ۱۰ درصد عوارض زیربنا هنگام صدور پروانه ساختمانی به حساب بانکی جداگانه واریز و صرفاً برای حفظ، نگهداری و اقدامات زیربنایی مرتبط با فضای سبز تخصیص یافته و هزینه شود.

عباسعلی جوادی افزود: این مصوبه از سال ۹۵ اجرایی نشده و مصوبه دیگری در خصوص کمک هفت میلیارد تومانی به سازمان پارک‌ها نیز باعث تداخل در تخصیص اعتبار به سازمان پارک‌ها شده که به سبب آن مشکلات عدیده‌ای برای سازمان پارک‌ها به وجود آمده است.

وی خاطرنشان کرد: با وجود آنکه معاون مالی شهردار برای این امر دستور داده اما در مرحله اجرا، این اعتبارات اختصاص پیدا نمی‌کند که برای ارزش گذاشتن به مصوبات شورا، نیاز است نسبت به اجرای آن اقدام شود.

عضو دیگر شورای اسلامی شهر اصفهان نیز با اشاره به پخش موسیقی غیرمرتبط با فرهنگ ایرانی اسلامی در فضای برخی پارک‌های شهر، اظهار کرد: مصداق این اتفاق توسط مردم گزارش شده است به‌طور مثال پخش موسیقی در ایستگاه صبحگاهی پارک سعدی موجب آزار و اذیت شده و وجهه خوبی برای شهر ندارد.

رضا امینی با بیان اینکه نیاز است مناطق شهرداری نسبت به بازگشایی گلوگاه‌ها در بافت‌های فرسوده توجه ویژه‌ای داشته باشند، تصریح کرد: این موضوع بارها در جلسات کمیسیون‌ها و صحن علنی گفته شده و با توجه به اینکه باعث تسهیل در رفت‌وآمد و ایجاد ارزش افزوده برای املاک مجاور می‌شود، در خصوص آن اقدامات لازم انجام شود.

کد خبر 428702

منبع: ایمنا

کلیدواژه: رضا امینی شورای شهر اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهر اصفهان پارک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۹۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به برنامه‌های آینده و نیازمندی‌های نمایشگاه حمل‌ونقل گفت: نیاز به شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد برای رصد دائم شرکت‌ها، بررسی نیازهای باقی‌مانده و ارائه آن‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان و برنامه‌ریزی مناسب برای برای برگزاری رویداد وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حق‌شناس امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری‌های کشور و پلیس راهور اظهار کرد: دومین رویداد ملی حمل‌ونقل دانشگاه را با حمایت قسمت‌های مختلف از جمله دانشگاه صنعتی اصفهان، شهرداری اصفهان، مجمع کلان‌شهرها و به‌طور ویژه مشهد، پلیس‌راهور، شهرک علمی و تحقیاتی و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برگزار می‌کنیم.

وی افزود: این رویداد در ابتدای این دوره مدیریت شهری با تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان وزارت کشور، معاونت ریاست جمهوری و شهرداری اصفهان منعقد شد که در آنجا با معرفی شهرداری اصفهان به‌عنوان پایلوت حوزه حمل‌ونقل آغاز شد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان اینکه محورهای همکاری مشخص شده بود که در آن شهرداری نیازهای فناورانه را مطرح می‌کرد، ادامه داد: وزارت کشور نیازها را با نیازهای ملی و شهرهای دیگر تطبیق می‌داد، معاونت ریاست جمهوری نیز شرکت‌های دانش‌بنیان را معرفی و حمایت مالی و مشترک با شهرداری انجام می‌دادند تا طرح‌ها به نیازهای شهر کمک کند.

حق‌شناس با بیان اینکه نخستین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان سال گذشته با هدف اینکه محصولاتی که خروجی این تفاهم‌نامه بود را به سایر شهرها ارائه دهیم، گفت: محل برگزاری را دانشگاه صنعتی در نظر گرفتیم به دلیل وسعتی که در محل شهرک علمی تحقیقاتی وجود دارد و همکاری که دانشگاه در برگزاری این رویداد داشت.

وی با اشاره به ویژگی‌های خاص این رویداد تصریح کرد: ویژگی نخستین رویداد بازدیدکنندگان متخصص آن بودند و نحوه اطلاع‌رسانی بیشتر از طریق سازمان ها انجام گرفت.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به دستاوردهای نخستین رویداد حمل‌ونقل خاطرنشان کرد: ارتباط‌گیری با مسئولان دولتی، انعقاد تفاهم‌نامه، ارتباط موثر با مشتریان و مسئولان و تجربه برای شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله این دستاوردها بود که بر اساس آن دومین رویداد را با ویژگی‌های متفاوتی برگزار می‌کنیم.

حق‌شناس با اشاره به ویژگی‌های دومین رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان افزود: در این دوره به حضور معاونان شهرداری‌ها اکتفا نکردیم، مدیران سازمان‌های مرتبط و متخصصان را دعوت کردیم، حضور موثر سازمان راهداری، مشارکت کلان‌شهرها، حضور شرکت‌های بزرگ و تخصصی حمل‌ونقل، مشارکت شهرک علمی تحقیقاتی، برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل که ۱۴ شرکت به رقابت می‌پردازند، همچنین تشکیل کمیته‌های تخصصی حمل‌ونقل مسافر، حمل‌ونقل با و حمل‌ونقل ریلی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی از جمله ویژگی‌های این نمایشگاه است.

وی با اشاره به شرکت های حاضر در نمایشگاه، گفت: حوزه‌های مربوط به حمل‌ونقل بار شهرداری، قسمت تولید محصول شرکت مترو، شهرداری مشهد در قسمتی به عنوان مهندسی معکوس قطعات مترو، شرکت ترابر انرژی که زیرمجموعه حمل‌ونقل سنگین پالایشگاه است، شرکت هسا، شرکت‌های زیرمجموعه شهرک علمی تحقیقاتی، شرکت دیده‌بان آسمان، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، شرکت‌های فعال در زمینه دوچرخه و متروی برقی و ویلچر برقی، مپنا، شرکت فرودگاه‌ها و شرکت دکا در زمینه مدیریت بار از جمله این شرکت‌ها هستند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به برنامه‌های آینده و نیازمندی‌های نمایشگاه حمل‌ونقل تصریح کرد: نیاز به شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد برای رصد دائم شرکت‌ها، بررسی نیازهای باقی‌مانده و ارائه آن‌ها به شرکت‌های دانش‌بنیان و برنامه‌ریزی مناسب برای برای برگزاری رویداد وجود دارد.

حق‌شناس با اشاره به همکاری‌های فناورانه مشترک شهرداری‌ها و پلیس راهور خاطرنشان کرد: فرایند ثبت تخلفات هوشمند و ارسال جریمه، سامانه‌های ثبت تخلف هوشمند و ازسال جریمه، تحلیل داده‌های تصادفات و دسترسی به کروکی‌های هوشمند، سامانه مرصاد برای تحلیل مکانی و زمانی داده‌های تصادف و نقاط حادثه‌خیز، مجوز تردد و تحلیل تصادفات وسایل جدید مانند اسکوتر و پاکرو، صدور ملاک ناوگان حمل‌و نقل همگانی دیزلی و برقی، آموزش موثر رانندگان پایه ۱ و پایه ۲ با شبیه‌سازی، آموزش فرهنگ ترافیک، ایمن‌سازی تردد موتور سیکلت و عابران پیاده و روشنایی معابر و اطلاع‌رسانی از جمله این همکاری‌ها است.

کد خبر 749652

دیگر خبرها

  • آماده‌سازی ۲۵ پارکینگ در اطراف بازار اصفهان برای پارک موتورسیکلت‌ها + لیست پارکینگ‌ها
  • لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری
  • بارش شدید باران در راه است / لزوم توجه شهروندان به هشدارها
  • اجرای عملیات عمرانی پارک ۲۲ هکتاری مشاهیر در اصفهان
  • امضای قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در اصفهان
  • لزوم شکل‌گیری دبیرخانه دائمی رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان/ برگزاری ره‌آورد فناورانه
  • لزوم مردمی شدن کنگره ملی ۲۴ هزار شهید استان اصفهان
  • ضرورت همراهی اوقاف برای بازگشایی دروازه ری در قم
  • پیگیری روند تکمیل جاده دیباج به گلوگاه
  • ضرورت اصلاح نقاط حادثه خیز شهر مراغه