Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@18:10:09 GMT

کرونا به اشتغال ۶ میلیون نفر در کشور خسارت زد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۹۴۴۹

کرونا به اشتغال ۶ میلیون نفر در کشور خسارت زد

عیسی منصوری روز یکشنبه در شورای اشتغال استان تهران گفت: برای جبران بخشی از این خسارت ها دولت بحث پرداخت تسهیلات متناسب با تعداد نیروهای کار باقی مانده در کارگاه‌های اقتصادی را مد نظر قرار داده است.

وی یادآور شد: بر این اساس به آن دسته از کارگاه‌هایی که در این شرایط نیمه فعال مانده اند به ازای هر نیروی کاری که حفظ کرده اند ۱۲ میلیون تومان و برای آن دسته از واحدهایی که به اجبار تعطیل شده‌اند ۱۶ میلیون تومان تسهیلات با سود ۱۲ درصد و مدت تنفس سه ماهه پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصوری اظهار داشت: با وجود استفاده از همه ابزارهای اطلاع رسانی برای ورود کارگاه های آسیب دیده از کرونا به منظور دریافت این تسهیلات، به نظر می رسد که هنوز بخشی از گروه های هدف از این موضوع مطلع نیستند که مدیران مربوطه تا حد امکان باید به اطلاع رسانی این موضوع بپردازند.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی معطل کردن کار در زمینه حمایت از واحدهای تولیدی خسارت دیده را غیر قابل پذیرش برشمرد و گفت: در پرداخت تسهیلات، اولویت نخست برای حمایت از واحدها، زنجیره تولید و پس از آن واحدهایی که فقط در حوزه توزیع هستند، مد نظر قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در جریان بهبود شرایط اقتصادی پس از کرونا، بخش کشاورزی سریعتر از تولید به وضعیت قبلی باز می گردد، خاطرنشان کرد: پس از آن باید منتظر بهبود شرایط تولید و در نهایت بخش خدمات بود، چون حوزه خدمات بیشترین خسارت را از شرایط اقتصادی متاثر از شیوع کرونا دیده است.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر روز ۲۵ خرداد، ۱۸۷ هزار و ۴۲۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۰۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۸۸۳۷ نفر رسید.

همچنین  ۱۴۸ هزار و ۶۷۴ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند و  ۲ هزار و ۷۸۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا استانداری تهران شهر تهران اشتغال زایی پروندهٔ خبری کرونا و کسب‌وکارها: از دورکاری تا رونق آنلاین‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استانداری تهران شهر تهران اشتغال زایی ویروس کرونا استانداری تهران شهر تهران اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۹۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • قالیباف: اندیشه شهید مطهری همچنان راهگشاست
  • اندیشه شهید مطهری همچنان راهگشا و درس‌آموز است
  • جوانان و نوجوانان اندیشه شهید مطهری را چراغ راه خود قرار دهند
  • تعهد اشتغال برای هزار و ۵۵۸ نفر در سمیرم
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری