Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@11:26:30 GMT

شبیه‌سازی حمله موشکی روسیه، پاسخ به رزمایش ناتو

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۹۶۶۳

شبیه‌سازی حمله موشکی روسیه، پاسخ به رزمایش ناتو

به گزارش افکارنیوز،

نیروهای دفاع ساحلی متعلق به ناوگان «بالتیک» نیروی دریایی روسیه امروز یکشنبه با استفاده از موشک‌های «اسکندر»، حمله‌ای موشکی را شبیه‌سازی کردند.

اخبار بین الملل- به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، ناوگان بالتیک در بیانیه‌ای نوشت، شبیه‌سازی حمله موشکی متعارفی با استفاده از واحدهای تاکتیکی عملیاتی اسکندر انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه آمده است: «فعالیت‌های تمرینی ناوگان بالتیک در مقابل رزمایش دریایی "بالتاپ ۲۰ ناتو" در دریای بالتیک صورت گرفت. به تقویت هماهنگی خدمه و یگان‌ها، مهارت‌های حرفه‌ای کارکنان هنگام حرکت در مناطق تعیین شده و استتار خودروهای نظامی توجه ویژه‌ای شد».

در این رزمایش، نیروی دریایی روسیه اهدافی فرضی نظیر پایگاه‌های پرتاب موشک ، پایگاه‌های هوایی نظامی، اهداف محافظت‌شده و مقرهای فرماندهی دشمن را نابود کردند.

علاوه بر این، یگان‌های رزمی، اجرای عملیات در شرایط شبیه سازی آلودگی شیمیایی و رادیواکتیو را نیز تمرین کردند.

این اقدام در پاسخ به رزمایش مشترک نیروهای «پیمان آتلانتیک شمالی» (ناتو) در دریای بالتیک که از ۷ ژوئن (۱۸ خرداد) آغاز شده و تا ۱۶ ژوئن (۲۷ خرداد) نیز ادامه خواهد داشت، ترتیب داده شد.

از سوی دیگر آمریکا و لهستان نیز در حال انجام رزمایش مشترک جداگانه‌ای با حضور ۴ هزار نیروی آمریکایی و ۲ هزار نیروی لهستانی هستند که از ۵ ژوئن آغاز شده و تا ۱۹ ژوئن ادامه خواهد داشت.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: روسیه پرتاب موشک روسیه ناتو پرتاب موشک رزمایش ناتو حمله موشکی روسیه شبیه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۹۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • زاخارووا: در دام ناتو برای محدودکردن توان رزمی روسیه نمی‌افتیم
  • کدام تیم قهرمان یورو 2024 می شود؟ نتیجه 10 هزار شبیه سازی با کامپیوتر!
  • (ویدئو) نابودی سیستم موشکی ۱۰۰ میلیون دلاری روسیه در حمله اوکراین
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ