Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی از اعطای فرصت دوماهه به سازمان همیاری شهرداریهای استان برای شروع عملیات ساخت شهرک تخصصی مدیریت پسماند خبر داد.

 به گزارش قدس آنلاین، احمد یزدان‌پناه روز یکشنبه در نشست اعضای کارگروه مدیریت پسماند استان خراسان رضوی گفت: سازمان همیاری شهرداریهای استان باید شرایط و زیرساختهای لازم برای حضور و فعالیت واحدهای بخش مدیریت پسماند در شهرک تخصصی مربوطه را فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان رضوی نیز موظف است با سازمان همیاری شهرداریهای استان برای سوق دادن طرح و برنامه های واحدهای اجرایی مدیریت پسماند به منظور استقرار در این شهرک تخصصی همکاری لازم را بکند.              معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: استانداری برای انعقاد تفاهم‌نامه انجام مطالعات مدیریت پسماند روستایی با شهرداری مشهد پیگیری لازم را انجام خواهد داد و لازم است پس از آن، سازمان مدیریت پسماند اقدام لازم را برای انجام مطالعات پسماند روستایی محقق کند. یزدان پناه افزود: سازمان همیاری‌های شهرداری استان موظف است ظرف مدت یک ماه برای انجام وظایف واگذار شده در راستای عملیاتی شدن ساخت شهرک تخصصی پسماند اقدام کند و در غیر این صورت طبق تصمیم این کارگروه، موضوع به سرمایه گذاران دیگر محول خواهد شد.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی هم در این نشست با اشاره به فرصت داده شده برای انجام مطالعات ساخت شهرک تخصصی مدیریت پسماند به سازمان همیاری شهرداری های استان برای بهره‌گیری از شرکت های مشاور ذیصلاح جهت تهیه  مطالعات و ارائه به شرکت شهرک های صنعتی استان گفت: در مطالعات یاد شده نحوه تامین زیر ساخت‌های لازم اعم از برق، گاز ، آب و راه های دسترسی نیز باید مورد بررسی قرار گیرد.
تورج همتی افزود: از آنجا که طبق اعلام شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی صدور موافقت اصولی از وزارت کشور برای صدور پروانه شهرک تخصصی پسماند ضروری نیست با توافق اعضاء مصوب شد شرکت شهرک های صنعتی پس از دریافت مستندات لازم از سازمان همیاری شهرداریهای استان، ظرف مدت یک ماه نسبت به صدور پروانه شهرک تخصصی پسماند اقدام کند. وی ادامه داد: دستگاههای متولی وظیفه دارند ظرف مدت یک هفته، برنامه‌ها و طرح‌های خود را در خصوص مدیریت پسماند به اداره حفاظت محیط زیست استان خراسان رضوی ارائه دهند تا پس از جمع بندی، راهبرد نهایی استان در خصوص تامین اعتبار مربوطه از سوی ارگان های متولی پیگیری شود. دبیر کارگروه مدیریت پسماند استان خراسان رضوی گفت: طرح موضوع مدیریت پسماند روستاها در جلسه کمیته فنی پسماند با حضور ارگان‌های متولی و بخشداری ها به منظور تسریع در برنامه ریزی مدیریت پسماند در روستاها از دیگر مصوبات این نشست بود که از سوی دبیرخانه کارگروه پیگیری خواهد شد. منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پسماند مشهد خراسان رضوی سازمان همیاری شهرداریهای استان شهرک تخصصی پسماند استان خراسان رضوی ساخت شهرک تخصصی مدیریت پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۹۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به ۵ هزار نفر

رییس سازمان امدادونجات با اشاره به عملیات سیل و آبگرفتگی در ۲۳ استان، از امدادرسانی به بیش از ۵ هزار نفر خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات به تشریح خدمات ارائه شده در سیل و آبگرفتگی از ١٢ تا ۱۶ اردیبهشت تا ساعت ٠٥: ٠٠ پرداخت و گفت: در این مدت زمان، ۲۳ استان (آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، سمنان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد) نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه در این مدت زمان ۱۳۴ مورد عملیات امدادی انجام شده، ادامه داد: امدادگران به ۵۰۲۲ نفر امدادرسانی کردند، ۱۵۳ نفر را اسکان اضطراری دادند، ۲۲۳ نفر را به مناطق امن منتقل کردند و با دستگاه پمپاژ، آب ۱۸۶ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

وی افزود: ۲۱۹ تیم عملیاتی شامل ۷۷۷ نفر امدادگر در عملیات سیل و آبگرفتگی شرکت کردند.

محمودی گفت: ۳۷ دستگاه چادر، ۱۲۹۳ تخته پتو، ۶۲۷ تخته موکت، ۲۳۰۲ کیلوگرم نایلون، ۴۷۱ بسته غذایی، ۴۶۹۹ قوطی کنسروجات، ۲۰۰ قرص نان، ۲۸۳۲ کیلوگرم برنج، ۴۲۰ کیلوگرم روغن، ۵۴۸ کیلوگرم حبوبات، ۳۲۰ ست شست‌وشو و ۷۶ ست بهداشتی بین افراد متأثر توزیع شد.

دیگر خبرها

  • شروع باران و گرد و خاک در جاده‌های خراسان رضوی
  • واکنش شهرداری به ادعای «قطع درختان و ساخت و ساز در سرخه حصار»
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • آمادگی حداکثری برای محافظت از گندم‌های خریداری شده در کشور
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی شرکت کردند
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • ۲۳ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به ۵ هزار نفر