Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر مسعود اخوان فرد معاون سابق سازمان انرژی اتمی کشور با اشاره به فشارها در آژانس و شورای حکام برای بازگشایی مجدد پرونده PMD و اعمال فشار بر ایران در راستای خواست دولت آمریکا تأکید کرد: هر معاهده‌ای یک در ورود دارد و یک در خروج، واکنش ایران در صورت بردن پرونده‌اش به شورای امنیت باید خروج از NPT باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدس آنلاین: شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی فردا صبح در نشست فصلی خود به وضوع پرونده ایران و گزارش پادمانی اخیر رافائل گروسی مدیرکل خود در مورد اجرای پرئتکل الحاقی از سوی ایران خواهد پرداخت.

نکته حائز اهمیت در این باره اینست که گروسی در گزارش اخیر خود که در میان برخی از اعضای محدود شورای حکام پیش از این توزیع شده عملاً درست به پرونده سازی در مورد کشورمان زده و تهران را به دلیل آنچه او خودداری از دادن دسترسی به آژانس در مورد سه محل خاص عنوان کرده، متهم به کارشکنی و پنهان‌کاری کرده است.

در گزارش اخیر مدیرکل ادعا شده که آژانس اسنادی بدست آورده که نشان می‌دهد بین سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۳ نشانه‌هایی از فعالیت‌های مرتبط با هسته‌ای از جمله وجود مواد هسته‌ای شامل اورانیوم طبیعی و باز فرآوری اورنیوم طبیعی  و ذخیره احتمالی مواد هسته‌ای صورت گرفته و البته مدعی شده است که جایی در مکانی باز آزمایش انفجاری متعارف توسط ایرنا صورت گرفته است.

آژانس بنابر این گزارش پیش از این خواستار دادن دسترسی به بازرسان خود برای بازدید و نمونه برداری از این مکانها شده است. نکته جالب انکه بنا بر گزارش آژانس دو مکان اصلی که این نهاد خواهان دسترسی به آنهاست در سال ۲۰۰۴ تخریب و تسطیح و تغییر کاربری پیدا کرده‌اند و دیگر وجود ندارند از این رو او ایران را به تلاش برای پاکسازی این مکانها متهم کرده است. حال آژانس با استناد به ماده ۵C پروتکل الحاقی خواهان دسترسی و بازرسی مکان‌های مجاور آن شده است.

اما نکته اصلی در کل این ماجرا این است که کل ادعاهای مطرح شده  که صراحتاً در گزارش گروسی آمده مربوط به سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۳ هستند در واقع پیش از این در پرونده موسوم به PMD یا همان مطالعات ادعایی در پی توافق ایران با ۱+۵ که منجر به برجام شد بین ایران و آژانس مورد یک بار برای همیشه مورد بررسی قرار گرفته و مختومه اعلام شد.

در بینایه یوکیو امانو مدیرکل وقت اژانس در این باره برای مختومه شدن پرونده PMD او اینگونه نوشت که بین سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۵ فعالیت‌های منظمی در ایران در زمینه برخی مطالعات و آزمایش‌های هسته‌ای وجود داشته که متوقف شده و از سال ۲۰۰۹ به بعد آژانس دیگر هیچ نشانه‌ای از انجام چنین فعالیت هایی در ایران ندارد.

حال رافائل گروسی با فشار آمریکایی‌ها این توافق پیوست برجام را نادیده گرفته و نقض کرده و عملاً بر مبنای ادعای رژیم صهیونیستی و اسنادی که سرویس جاسوسی این رژیم مدعی داشتن انهاست یک بار دیگر ادعاهایی را در مرود پرونده مختومه مطالعات ادعایی طرح کرده و با ارجاع آن به شورای حکام  و تهدید ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت به دنبال فشار بر ایران در راستای مطالبه واشنگتن است.

دکتر مسعود اخوان فرد معاون اسبق برنامه ریزی و امور بین‌الملل سازمان انرژی اتمی درباره این اتفاق و در پاسخ به این سؤال که آژانس می‌تواند پرونده بسته شده PMD را دوباره باز کند و در این صورت تبعات حقوقی آن چه خواهد بود؟ اظهار داشت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در راستای اقدامات غیرمتعارف خود متأسفانه و در مسیر راضی ساختن قدرتهای استکباری و مشخصاً دولت آمریکا به دنبال بهانه جویی در خصوص مسائل هسته‌ای ایران قدم بر می‌دارد.

وی تأکید کرد: این اتفاق برای هویت و استقلال یک سازمان بین‌المللی و وابسته به سازمان ملل نه تنها بد بلکه مضر است و کشورهای عضو را در مورد عدالت و بی‌طرفی و عملکرد مستقل آژانس دچار تردید می‌کند.

رئیس سابق بسیج حقوقدانان کشور خاطرنشان کرد: نکته دیگر اینکه موضوع مطالعات ادعایی و پرونده موسوم به «پی‌ام‌دی» علی رغم گزارش منفی که آن زمان در توسط مدیرکل وقت آقای آمانو در پی توافق ایران و ۱+۵ ارائه شد، مختومه گردید لذا استناد به تحرکات و اقدامات یا مستنداتی که در وهله نخست در صحت آنها شبهه جدی وجود دارد و ثانیاً مربوط به مسائلی است که قبلاً آژانس آنها را مختومه اعلام کرده، وجاهت حقوقی و سیاسی ندارد.

دکتر اخوان فرد با اشاره به اینکه اسنادی که آژانس بر مبنای آن مدعی فعالیت‌های هسته‌ای در برخی مناطق در ایران بین سالهای ۲۰۰۲و ۲۰۰۳ شده که اساساً اشاره شد مربوط به پی ام دی و پرونده‌ای مختومه هستند، بر مبنای اطلاعات جاسوسی و اسناد به سرقت رفته توسط منافقین و سرویس جاسوسی اسرائیل اقامه شده و هر دو از نظر صحت و راستی آزمایی  زیر سؤال است، تأکید کرد: طبق مقررات آژانس این نهاد حق ندارد بدون داشتن اسناد معتبر از منابع معتبر وتعریف شده در مقررات خود صرفاً بر مبنای ادعای کشورها از اسناد جاسوسی درخواست بازرسی و توضیح از کشورها را داشته و پرونده‌ای را باز کند.

وی افزود: این در حالی که آژانس در این مورد به جز ادعای اسرائیلی‌ها و آمریکایی‌ها، آنهم در مورد پرونده‌ای که قبلاً بررسی و مختومه اعلام شده هیچ سندی به ایران ارائه نداده‌اند و تهران نیز بر همین مبنا از دادن دسترسی به آژانس خودداری کرده است.

معاون پیشین سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: نکته دیگر اینکه این تحرکات در راستای نقشه کلانی که آمریکا داشت تا برجام‌های بی فرجام متعددی را بر جمهوری اسلامی ایران بار کند و بعد از برجام هسته‌ای به دنبالت توافق موشکی بود تعریف می‌شود که خوشبختانه با تدبیر و دور اندیشی مقام معظم رهبری این مسیر مسدود و عزت و حکمت و مصلحت جمهوری اسلامی در راستای منافع ملت تعریف شد.

وی با بیان اینکه ترامپ در زمان کوتاه باقی مانده تا انتخابات در این کشور به دنبال آن است تا با سیاست فشار حداکثری از همه ابزارها برای در تنگنا قرار دادن ایران استفاده کرده و تهران را وادار به مذاکره و امتیاز دادن کند، گفت: آژانس هم نشان داد که در نهایت تسلیم فشارهای آمریکا خواهد بود و روزی که آمریکایی‌ها تمام قدرت خود را برای نشاندن آقای گروسی بر کرسی مدیرکلی آژانس بکار گرفتند چنین اتفاقی قابل پیش‌بینی بود.

دکتر اخوان فرد با اشاره به اینکه هدف از دست گذاشتن بر موضوعاتی که ادعایی بیش نیست و منشأ و منبع آن هم جاسوسی و طبق مقررات آژانس فی نفسه غیر معتبر است، اظهار داشت: آژانس می‌داند این موضوع یک بخش از توافق بزرگتری بنام برجام است و باز می‌داند که مطالعات ادعایی سند معتبری نداشت و در همان زمان مطرح شدن هم آمریکایی ها هیچگاه اجازه ندادند، سندی به ایران در مورد آن ارائه شود. هدف از این اقدام ارسال پیام برای ایران است که بگویند همه توافقات می‌تواند به هم بخورد.

وی افزود: آنها می‌دانند ایران خارج از تعهدات بین‌المللی و برنامه صلح آمیز هسته‌ای گامی برنداشته و سالهاست این موضوع در گزارش‌های آژانس در دوران آقای آمانو نیز مورد تاکید قرار گرفت. پس این مسیر مسیر روشن و شفافی است که آنها می‌خواهند آن را آلوده کنند.

معاون سابق سازمان انرژی اتمی گفت: اما چرا اینگونه است؟ پاسخ این است که ترامپ در زمان باقی مانده تا انتخابات آمریکا به دنبال یک اقدام مؤثر و برجسته است تا با آن در انتخابات خودنمایی کند و هدف او شکستن  و از بین بردن پوسته باقی مانده از برجام و توافق هسته‌ای و قهرمان‌نمایی است.

وی خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد کشورهای اروپایی هم بدشان نمی‌آید که از این فرصت استفاده کنند و در این بازی فشار بتوانند امتیازهایی را از ایران در زمینه عقب نشینی از گام‌هایی که در کاهش تعهدات خود برداشته بگیرند.

دکتر اخوان فرد اضافه کرد: چیزی که من می‌خواهم اشاره و سوال کنم این است که آیا مجلس در این زمینه تکلیف و وظیفه‌ای تاریخی ندارد؟

وی تصریح کرد: با نوع نگاه انقلابی که مجلس جدید دارد و حرکت‌های رو به جلو و خوبی را برداشته انتظار می‌رود به عنوان مدعی اصلی منافع ملی وارد عمل شدن و وظیفه تاریخی و مهم خود را در این زمان حساس و تعیین کننده در قالب یک طرح دو فوریتی  یا اجرای مصوبات قبلی و الزام دولت به واکنش درست انجام دهد.

وی در پاسخ به این سؤال که باز کردن مجدد پرونده PMD چه تبعاتی دارد؟ با بیان اینکه این اقدام و رفتار و گزارش مدیرکل یادآور و شبیه رفتارهای ترامپ در خروج از تعهدات بین‌المللی آمریکا و تداعی کننده همان شیوه است، اظهار داشت: بحثی که مطرح است اینکه بیانیه مختومه اعلام شدن PMD نیز حاوی مطالب خلاف واقعی بود و در آن گزارش علی رغم مختومه شدن ماجرا در یک توافق سیاسی مدیرکل وقت پایش را برای بهانه جویی و باز کردن دوباره پرونده در آینده‌ای مثل امروز لای در گذاشت.

معاون پیشین برنامه ریزی و امور بین‌الملل سازمان انرژی اتمی گفت: آن زمان برخی در داخل یا با بی‌دقتی یا بر اثر ذوق‌زدگی گفتند این گزارش بسیار مثبت بود اما واقعیت آن گزارش دروغ پردازی و اتهام زنی علیه ایران و مبهم باقی گذاشتن مسئله درباره مسائلی بود که هیچ سندی نداشت و حالا می بینیم آقای گروسی همان گزارش را هم می خواهد زیر سؤال ببرد.

دکتر اخوان فرد گفت: این یک بدعت خطرناک است و یک سازمان بین‌المللی و بازوی سازمان ملل در امور هسته‌ای نباید هویت و حریت و استقلال خود را فدای خواسته های سیاسی آمریکا کند.

وی افزود: اگر این مسیر ادامه یابد و به گام‌های بالاتر برسد و بخواهند به این بهانه پرونده ایران را دوباره و به خواست آمریکا به شورای امنیت ارجاع دهند ایران باید واکنش متناسب نشان دهد.

وی خاطرنشان کرد: هر سازمان بین‌المللی و هر پیمان و کنوانسیونی یک در ورود دارد و یک در خروج. اگر کشورهای دارنده سلاح هسته‌ای که به هیچ یک از تعهدات خود پایبند نیستند مثل آمریکا یا کشورهایی که اساساً عضو این آژانس نیستند و خود صدها سلاح هسته‌ای دارند مثل اسرائیل بخواهند تمایلات و اغراض سیاسی خود را به آژانس دیکته کرده و آنرا ابزار رسیدن به اهداف خود قرار دهند ما هم باید اقدامی مقتدارانه در راستای مقابله با این رویه را انجام دهیم. همانگونه که ما عضو ان پی تی شدیم و تهداتی دادیم اگر در مقابل مزایای این کنوانسیون برای ما تأمین نشود و بر عکس از آن علیه ما استفاده شود و این ماجراجویی ادامه یابد می توانیم و باید از آن خارج شویم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گزارش مدیرکل آژانس نشست شورای حکام پرونده ایران مطالعات ادعایی پرونده PMD آمریکا بازرسی آژانس از ایران ان پی تی پروتکل الحاقی شورای امنیت خروج ایران از ان پی تی قدس آنلاین سازمان انرژی اتمی مطالعات ادعایی مختومه اعلام بین المللی آمریکایی ها شورای حکام پرونده ای بر مبنای هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۰۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟

زی‌سان: جواد کریمی قدوسی نماینده مشهد در روز‌های اخیر جنجال تازه‌ای به پا کرده که مورد انتقاد شدید در فضای رسانه‌ای قرار گرفته است.  

به گزارش زی‌سان، کریمی قدوسی روز سوم اردیبهشت ماه در توییتی تلویحا مدعی فاصله یک هفته‌ای ایران با آزمایش اتمی شد. او در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در صورت صدور اذن تا انجام اولین آزمایش یک هفته فاصله می‌باشد»

این اظهار تظر بازتاب وسیعی داشت بسیاری را به تعجب و شگفتی واداشت. ناظران سیاسی می‌گویند این اظهارات می‌تواند مورد سواستفاده دشمنان ایران قرار گیرد. حتی علی اکبر رائفی‌پور سخنران مشهور اصولگرایان مدعی شد که اکانت منتشر کننده توئیت جنجالی، جعلی است.

پیش از ادعای نماینده مشهد، احمد حق طلب، از فرماندهان ارشد سپاه و مسئول حفاظت و امنیت مراکز هسته‌ای در گفتگویی اعلام کرده بود که در صورت حمله اسرائیل به مراکز هسته‌ای کشورش، احتمال تجدیدنظر در دکترین و سیاست‌های هسته‌ای ایران و عدول از ملاحظات پیشین قابل تصور خواهد بود.

اما کریمی قدوسی اکنون و پس از حواشی متعددی که اظهارات او به وجود آورد، در فایلی ویدیویی که در همان اکانت منتشر شده بود، به توضیح در خصوص اظهارات خود پرداخته است.

 او در این فایل ویدیویی گفت: «بعد از انجام عملیلات وعده صادق، صحبت‌هایی که از سوی رژیم صهیونیستی و حامیانش می‌شد این بود که رژیم صهیونیستی به مراکز هسته‌ای جمهوری اسلامی حمله کند و سایت‌های فردو و نطنز را منهدم کند. اینجا فرمانده حفاظت از مراکز هسته‌ای موضعی گرفت که حمله به مراکز هسته‌ای یعنی عبور از خط قرمز‌های جمهوری اسلامی در تولید سلاح هسته‌ای و احتمال داد که اگر دشمن دست به چنین اقدامی بخواهد بزند، فتوا تغییر کند.»

کریمی قدوسی ادامه داد: «اما از نظر فنی آیا ایران قدرت تولید سلاح هسته‌ای را دارد؟ بنابر نقد کارشناسان حتی اطلاع فنی که آژانس دارد و قانون مجلس به نام لغو راهبردی تحریم‌ها که غنای اورانیوم تولیدی را به ۶۰ درصد رساند، کارشناسان به ما گفتند که ما نصف روز زمان لازم داریم که چند آبشار غنی سازی را سری کنیم و غنای اورانیوم تولیدی را از ۶۰ به ۹۰ درصد برسانیم. این چیز خاص و سری نیست و آژانس هم مطلع است. از نظر فنی هم یک امر شدنی و خیلی راحت است؛ بنابراین به لحاظ تولید اورانیوم ۹۰ درصد که سوخت اصلی کلاهک هسته‌ای است، جمهوری اسلامی یک نصف روز زمان لازم دارد، حالا بگوییم یک هفته.»

این سخنان نشان داد که او از اظهارات پیشین خود عقب نشینی نکرده است. اصولا کریمی قدوسی عادت به عقب نشینی ندارد و با وجود اینکه اغلب اوقات ادعاهایش تکذیب می‌شود، اما یا سکوت می‌کند و یا ادامه می‌دهد. 

او در ادامه جنجالی که ساخته است در توئیت دیگری نوشت: «در صورت اذن تا انجام اولین آزمایش ارتقاء برد موشکی به ۱۲ هزار کیلومتر یک هفته فاصله می‌باشد.» برد موشک‌های ایران تا ۲ هزار کیلومتر است و این ادعای او می‌تواند جنجال جدیدی به پا کند.

سخنان کریمی قدوسی صدای بسیاری را درآورده است، روزنامه ایران وابسته به دولت نوشت: «چه عاملی باعث می‌شود تا نماینده‌ای که از قضا عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس است و باید به دنبال تأمین منافع ملی باشد، با اظهارات نسنجیده و خارج از مسئولیت برای کشور هزینه تراشی می‌کند؟»

این اولین بار نیست کریمی قدوسی در بحث هسته‌ای چالش ایجاد می‌کند او در دولت حسن روحانی این کار را تبدیل به وظیفه اصلی خود کرده بود. 

اما کریمی قدوسی کیست؟  

جواد کریمی قدوسی متولد سال ۱۳۳۴ در مشهد است. آنگونه که در سایت شخصی او آمده است، کریمی قدوسی دوران نوجوانی و جوانی خود را در کنار پدرش و در حرفه خیاطی گذرانده است.

در سن ۲۳ سالگی از بنیانگذاران سپاه خراسان بود که  در دوران هشت سال دفاع مقدس نیز مسئولیت اعزام نیرو و فرماندهی سپاه استان سمنان با تشکیل تیپ ۱۲ قائم را برعهده داشت.

پس از هشت سال جنگ نیز در مدیریت عالی بسیج در استان‌های خراسان بزرگ، فارس، اصفهان و خراسان رضوی حضور داشته است.

سردار جواد کریمی قدوسی  از هفتم خرداد ۱۳۸۷ بعنوان نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس هشتم، نهم و دهم و یازدهم در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حضور دارد.

مدرک تحصیلی او فوق لیسانس حقوق خصوصی است.  

جنگ با دولت روحانی و همه ادعاهایی که تکذیب شد

جواد کریمی قدوسی پیش از آغاز دولت حسن روحانی به عنوان نماینده عضو جبهه پایداری مشهور شد. او با مواضع تند خود در رسانه‌ها به شهرت رسید. اما پس از روی کار آمدن دولت حسن روحانی، شهرت کریمی قدوسی به واسطه اظهار نظر‌های خاص و بعضا عجیبش  چند برابر شد.

 اوج گیری شهرت کریمی قدوسی به انتشار متن دست نویس یکی از طرح‌های این نماینده مجلس درباره پرونده هسته‌ای مربوط می‌شود.

کریمی قدوسی در پاییز سال ۹۲ درست چند ماه پس از پیروزی حسن روحانی طرحی را با ۱۱۰ امضا به مجلس ارائه کرد که انتشار تصویر این طرح به شدت خبر ساز شد.

در طرح دو فوریتی که توسط جواد کریمی قدوسی تهیه و به هیات رئیسه مجلس ارائه شده بود، دو بار به معاهده «ان پی تی» که مهترین مبحث حقوق بین الملل در بحث انرژی اتمی است، اشاره شده و عجیب آنکه هر دوبار هم به زبان انگلیسی و هم به زبان فارسی نام این معاهده «ام پی تی» درج شده است. یک بار در عنوان طرح ۵ صفحه‌ای و یک بار در متن آن به زبان انگلیسی.

این گاف کریمی قدوسی بازتاب گسترده‌ای پیدا کرد. حامیان دولت و تیم مذاکره کننده هسته‌ای کریمی قدوسی را به بی سوادی متهم کردند. موضوعی که در یکی از سخنرانی حسن روحانی نیز با کنایه مطرح شد.

کریمی قدوسی سال‌هاست که نشان داده تمایل دارد ایران به سمت ساخت بمب اتم برود. 

کریمی قدوسی چند ماه بعد در اظهار نظری عجیب علیه حسن روحانی او را متهم به افشای اطلاعات فقهی به انگلیسی‌ها کرد. کریمی قدوسی گفت: «آقای رییس جمهور می‌گوید اعتدال یک بینش و روش است آیا بنا ندارید براساس رساله دکترای خود در دانشگاه گلاسکو انگلیس که در موضوع تعطیلی احکام شریعت اسلامی ارائه دادید و اطلاعات مهمی در اختیار انگلیسی‌ها قرار دادید با شعار اعتدال فرقه‌گرایی جدیدی را پایه‌گذاری کنید و یکبار و برای همیشه بگویید زیر لحاف اعتدال چه می‌گذرد؟»

این سخن نماینده مشهد نیز دستمایه طنز پردازی در فضای مجازی شد. این اظهار نظر شباهت زیادی به سخنان حسن عباسی سخنران منتقد دولت که همیشه اظهاراتش جنجال آفرین می‌شود داشت.

کریمی قدوسی همچنین در تیر ماه سال ۹۳ در مهدیه مشهد دولت یازدهم را به براندازی متهم کرد و گفت: «رمزگشایی از شعار اعتدال امر مهمی است چرا که اعتدال پوششی برای براندازی نظام است.» و «اسرار پشت صحنه جریان اعتدال چیزی است که هم اکنون ما به چشم می‌بینیم و اگر جریان اسفناک فتنه اتفاق افتاده است، هم اکنون شعار اعتدال با هدف براندازی نظام، عناصر فتنه‌گر را به مناصب حکومتی گمارده‌اند.»

او بار‌ها و بار‌ها با محمد جواد ظریف وزیر خارجه دولت روحانی درگیر شد و اصلا به این موضوع شهرت داشت. از هر فرصتی برای احضار ظریف به مجلس استفاده می‌کرد. در جریان مذاکرات برجام در یک جلسه درگیری تندی میان ظریف و کریمی قدوسی رخ داد.

کریمی‌قدوسی به ظریف گفت: حضرت آقا به شما تذکر داده است؛ اما ظریف به کریمی‌قدوسی گفت: شما دروغ می‌گویید و با این گونه حرف‌ها به آقا تهمت می‌بندید و به آقا ظلم می‌کنید و در آن جلسه هرگز آقا به من تذکر ندادند. شما که در آن جلسه حضور نداشتید و چگونه وقتی در آن حاضر نبودید می‌توانید آنقدر راحت دروغ بگویید؟ که وی نیز در پاسخ به ظریف گفت من در آن جلسه نبودم، اما شنیده‌ام که در این جلسه چه گذشته است؛ و ظریف نهایتاً گفت: شما وقتی نمی‌دانید لطفاً حرفی نزنید و یا از کسی که در جلسه بود به صورت کامل جزئیات را سوال کنید و سپس اظهار نظر کنید، آقای لاریجانی رئیس مجلس در این جلسه بودند و می‌تواند در این مورد شهادت بدهند.

اما در ادامه مروری داریم به ادعاهای تکذیب شده کریمی قدوسی که از هر نماینده‌ای بیشتر است.

۱- تکذیب ادعا درباره دستگیری جاسوس در تیم مذاکره‌کننده از سوی وزارت امور خارجه.

۲- تکذیب ادعا مبنی بر «اعلام برائت انصاری از فتنه» از سوی محمدرضا خباز.

۳- تکذیب ادعای «سخنان هاشمی‌رفسنجانی علیه دولت» به نقل از قدرت‌الله علیخانی.

۴- تکذیب ادعا درباره تقلید صدای حسین فریدون و فریب معاون زنان و خانواده رئیس‌جمهور از سوی روابط‌عمومی معاونت زنان و خانواده.

۵- تکذیب ادعا درباره جعلی‌بودن طرح سه‌فوریتی توقف مذاکرات هسته‌ای از سوی نمایندگان مجلس.

۶- تکذیب ادعا درباره رأی دیوان محاسبات در انفصال از خدمت وزیر اقتصاد و سخنگوی دولت از سوی دادستان دیوان محاسبات.

۷- تکذیب ادعا درباره توافقات هفت‌گانه ایران و آمریکا از سوی وزارت خارجه در اسفند ۹۵ که در آن وزارت خارجه ادعای او را بی‌اساس، مضحک و نمونه دیگری از افترا‌های کذب همیشگی شخص ایشان خواند.

۸- تکذیب ادعا درباره نامه‌نگاری جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، با وزیر امور خارجه آمریکا از سوی روابط‌عمومی وزارت خارجه در اسفند ۹۵ که جواد ظریف در پاسخ به این اظهارات گفت: «صددرصد دروغ است. نه نامه، نه پیام، نه تلفن، نه ایمیل، نه پیامک، نه پیغام و نه «پسغام»؛ فقط خیال‌بافی».

۹- تکذیب ادعا درباره احترام کاوه مدنی به ملکه انگلیس هنگام گرفتن دکترا و اینکه باید برای گرفتن دکترا در انگلیس به ملکه ادای احترام می‌کرد؛ درحالی‌که مدنی از آمریکا دکترا گرفته است.

۱۰- تکذیب ادعا درباره شرکت نفت در دوره زنگنه که با حضور زنگنه در مجلس به ادعا‌های او پاسخ داده شد.

۱۱- تکذیب ادعا درباره نقل‌قولی از ظریف در توییتر.

۱۲- تکذیب ادعا درباره ارتباط حسن روحانی، رئیس‌جمهوری، با MI۶ از سوی سپاه. سردار شریف، سخنگوی سپاه، همان زمان گفته بود این ادعا کذب محض بوده و اظهاراتی از این نوع از سوی این شخص مسبوق به سابقه است! حتی سخنگوی سپاه اعلام کرده بود  «بدیهی است حق پیگیری این ادعا و این‌گونه نقل‌قول‌ها برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محفوظ خواهد بود».

۱۳-تکذیب ادعا درباره بازداشت افرادی در نهاد ریاست‌جمهوری به اتهام ارتباط با کانال آمدنیوز.

۱۴- تکذیب ادعا درباره انتصاب جلیل رحیمی به‌عنوان سفیر ایران در افغانستان.

۱۵- تکذیب ادعا درباره وجود ۸۰ مدیر و مسئول دوتابعیتی در دستگاه‌های اجرائی.

۱۶-تکذیب ادعا درباره ملاقات فخری‌زاده با آمانو.

۱۷-تکذیب ادعا درباره گفت‌وگوی مداخله‌جویانه سفیر انگلستان با کمال خرازی.

۱۸-تکذیب ادعا درخصوص ارتباط فامیلی نامزد عدنان خاشقجی با بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت دولت دوازدهم. همسر این میلیاردر عربستانی در واقع دختر پری زنگنه است که خود یکی از هنرمندان مشهور و صاحب‌نام موسیقی ایران است. این خانواده اصالتی کاشانی دارند در حالی که بیژن زنگنه اهل کرمانشاه است.

کریمی قدوسی حالا در دولت ابراهیم رسیسی کمتر اظهار نظر می‌کند، دست کم دولتمردان را متهم نمی‌کند در نتیجه کمتر هم تکذیب می‌شود. حتی اظهارات اخیر او هم با واکنش قابل توجهی از سوی دولت رئیسی همراه نبوده است اما ناظران معتقدند سخنان او می‌تواند به راحتی مورد بهره برداری کشورهای غربی و رژیم اسرائیل قرار گیرد و برای ایران دردسر ساز شود. 

البته پیشتر کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی ایران هم گفته بود: «توانایی تولید بمب اتمی داریم، اما قصد تولید نداریم.»

سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • خروج والیبال ایران از مسیر رشد
  • کریمی قدوسی و ادعای سلاح هسته ای!
  • گاف تاریخی محمدجواد کریمی قدوسی چه بود؟
  • پل خورگو وارد مرحله اجرا شد
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • طوفان‌الاقصی| نشست کابینه جنگ برای حمله به رفح
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
  • آمریکا: با آژانس اتمی برای شفافیت بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای ایران همکاری داریم