Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-27@04:18:46 GMT

مقابله با کرونا به کمک واکسن فلج اطفال

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۹۰۹۸۷

مقابله با کرونا به کمک واکسن فلج اطفال

تحقیقات جدید دانشمندان نشان می‌دهد که واکسن ضد ویروس خوراکی فلج اطفال احتمالاً یک ایمنی و حفاظت موقتی را در برابر بیماری کووید 19 فراهم می‌کند که می‌تواند برای قشر آسیب پذیر جامعه در برابر ویروس کرونای جدید مورد استفاده قرار گیرد.

به گزارش پول نیوز ویروس همه گیر کرونای جدید چالش‌های بسیاری را برانگیخته است و دانشمندان به شدت سعی در غلبه بر موانع پیش رو برای از بین بردن یا غیر فعال کردن این ویروس دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیراً، بیماری کووید 19 بیش از 7 میلیون نفر را در سرتاسر جهان آلوده کرده که در اثر آن بیش از 400 هزار نفر جان خود را از دست داده اند.

به همین جهت جستجو و پژوهش برای پیدا کردن راه درمانی و یا واکسن مؤثر در برابر ویروس کرونای جدید ادامه داشته و آزمایش‌های بسیاری در این رابطه در نقاط مختلف جهان در حال انجام است؛ اما متأسفانه تاکنون پیشرفت مشخصی در این جبهه حاصل نشده البته این بدان معنی نیست که همه امیدها در حال از بین رفتن است. دانشمندان امیدوار و خوش‌بین هستند که تا پایان سال واکسن مؤثر برای پیشگیری در برابر ابتلا به بیماری کووید 19 را تحویل بازار دهند.

بیماری کووید 19 ممکن است منجر به سرکوب پاسخ‌های سیستم ایمنی طبیعی بدن شود؛ بنابراین، تحریک سیستم ایمنی طبیعی توسط واکسن‌های ضعیف شده زنده مانند واکسن فلج اطفال می‌تواند مقاومت در برابر عفونت را از طریق ویروس کرونای سارس 2 افزایش دهد.

گروهی از دانشمندان و محققان به بررسی داروها و واکسن‌های موجود به عنوان درمان‌های احتمالی این ویروس کشنده می‌پردازند. تاکنون داروهای مختلفی برای مقابله با ویروس کرونای جدید مورد آزمایش و استفاده قرار گرفته و مشخص شده که به طور کلی واکسن‌های ویروس زنده ضعیف شده و به طور خاص واکسن ضد ویروس خوراکی فلج اطفال احتمالاً یک ایمنی و حفاظت موقتی را در برابر این ویروس ایجاد می‌کند.

در این روش درمانی هدف، جلوگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 نیست بلکه کاهش شدت پاتوژن و آماده سازی سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با ویروس کشنده کرونای جدید است.

نتایج یک پژوهش جدید که در مجله پزشکی دانش (Science) به چاپ رسیده، مشخص می‌کند که واکسن‌های زنده موجود می‌توانند به جلوگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 کمک کنند. این تحقیق اطلاعات مفیدی از اثر واکسن فلج اطفال خوراکی که شامل ویروس‌های ضعیف شده زنده است و می‌تواند میزان بروز سایر عفونت‌ها را کاهش دهد را ارائه می‌دهد.

به گفته محققان، شواهد نشان می‌دهد كه واکسن‌های ویروس ضعیف شده زنده نیز می‌توانند باعث محافظت گسترده تر از پاتوژن ها و عوامل بیماری زای غیر مرتبط شوند. احتمالاً با القاء اینترفرون و سایر مکانیسم ایمنی طبیعی كه هنوز دلایل آن مشخص نشده اند، این عمل صورت می گیرد.

این تحقیق همچنین به اثربخشی برخی واکسن‌ها مانند واکسن سل و سیاه سرفه در مبارزه با عفونت‌ها اشاره دارد. به گفته محققان، واکسن‌های باکتریایی ضعیف مانند سل و همچنین واکسن ضعیف شده زنده سیاه سرفه می‌تواند فرد را در برابر عفونت‌های غیر مشابه محافظت کند.

گزارش‌های پزشکی و تحقیقات علمی نشان می‌دهد که بیماری کووید 19 ممکن است منجر به سرکوب پاسخ‌های سیستم ایمنی طبیعی بدن شود؛ بنابراین، تحریک سیستم ایمنی طبیعی توسط واکسن‌های ضعیف شده زنده مانند واکسن فلج اطفال می‌تواند مقاومت در برابر عفونت را از طریق ویروس کرونای سارس 2 افزایش دهد.

محققان می‌گویند اگر نتایج آزمایش کنترل شده تصادفی واکسن فلج اطفال خوراکی که در میان آزمایش‌های بالینی بهترین نوع آن به حساب می‌آید، مثبت باشد، احتمالاً بتوان آن را برای محافظت قشر آسیب پذیر جامعه در برابر ویروس کرونای جدید، استفاده کرد.

منبع: سینا پرس

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن فلج اطفال پول نیوز درمان کرونا سیستم ایمنی بدن ویروس کرونای جدید سیستم ایمنی طبیعی واکسن فلج اطفال بیماری کووید 19 واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۰۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟