Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@17:07:13 GMT

اتیوپی به جنگی تمام عیار روی می‌آورد

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۹۳۰۶۷

اتیوپی به جنگی تمام عیار روی می‌آورد

به گزارش افکارنیوز،

برهانو جولا معاون رئیس ستاد ارتش اتیوپی به طور تلویحی از جنگی تمام عیار علیه مصر سخن گفت و اینکه کشورش از منافعش در موضوع سد النهضه به شدت حمایت خواهد کرد.

اخبار بین الملل-وی افزود: آدیس آبابا درباره حاکمیت خود کوتاه نمی آید.

وی در اظهاراتی که بوی جنگ از آن می آید، تاکید کرد: مصری ها نمی دانند که اتیوپیایی ها ملتی دلاور هستند و از مرگ در راه وطنشان هراسی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصری ها و دیگران به خوبی می دانند که ما می توانیم که جنگ را در زمانش (هنگامی که رخ دهد) اداره کنیم.

این ژنرال اتیوپیایی مصر را به استفاده از سلاح برای تهدید کشورهای دیگر برای عدم استفاده از آبهای مشترک متهم کرد و گفت: خط مشی ما باید بر اساس همکاری و راهکار عادلانه باشد. همه کلیدهای پیروزی در دست اتیوپیاییهاست. مصری‌ها سلاح فراوان و متنوعی در اختیار دارند که طی ۳۰ الی ۴۰ سال جمع‌آوری کرده‌اند، زیرا آن‌ها از تلاش ما برای بهره‌برداری آب‌های مشترک بیمناک هستند. رهبران مصر نباید چنین اعتقادی داشته باشند.

گفتنی است که محمد السباعی سخنگوی وزارت امور آبی مصر عصر روز شنبه اعلام کرده بود که به هرگونه پیشرفتی در مذاکرات جاری درباره سدالنهضه خوش بین نیست.

وی افزوده بود: مذاکرات درباره سد النهضه شکست خورده است و این به سبب لجاجت اتیوپی است که در نشست کنونی میان وزیران امور آبی مصر، سودان و اتیوپی هویدا شده است. ما در جریان مذاکرات نرمش زیادی به خرج دادیم اما اتیوپی بر مواضعش که از حیث فنی و حقوقی مشکل ساز است، اصرار دارد. به نظر می رسد که اتیوپی فاقد اراده سیاسی برای دست یابی به توافقی عادلانه درباره سدالنهضه است. اتیوپی خواهان بهره برداری از منابع آبی فرامرزی بدون اینکه هیج قاعده ای را بپذیرد، است. اتیوپی خواهان بهره برداری از آبهای نیل آبی به شکل یکجانبه و بهره بردازی از سد النهضه مطابق دیدگاه خودش است.

گفتنی است که تنش میان قاهره و آدیس آبابا بر سر آب، بالا گرفته است و مقامات ارشد نظامی اتیوپی تهدید کردند که اگر قاهره سد النهضه را بمباران کند، این کشور پاسخ این حمله را خواهد داد و دشمن را درهم خواهد شکست.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اتیوپی مصر جنگ مصر اتیوپی سد النهضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۳۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی روحی مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی در مصاحبه رادیویی اظهار کرد: تاکنون در ایران دولت ملک‌های خود را نفروخته و برای اولین بار است که دولت، فروش اموال مازاد را شروع کرده است.

وی افزود: ما در حال حاضر ۴۰۰ شرکت داریم که عموماً دولتی هستند و سیاست دولت هم این است که ۲۰ درصد اکثر سهام‌های بزرگ را نگه دارد و با این حساب دیگر چیزی برای فروش ندارد مگر اینکه زیانده‌ها را بفروشد که کسی هم سراغ آنها نمی‌آید.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی گفت: علت زیاندهی برخی شرکت‌های دولتی این است که دولت مدیریت این شرکتها را رها نمی‌کند در صورتی که اگر مدیریت به بخش خصوصی اعطا نشود، شرکت هم بهره ور نخواهد شد.

روحی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر لزوم تحویل مدیریت شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی تأکید فرمودند، اظهار کرد: در حال حاضر با وجود اینکه ۱۵ درصد شرکت ایران خودرو متعلق به دولت است اما مدیریت آن را دولت بر عهده دارد.

وی افزود: پروژه‌های تملک دارایی و سرمایه به پنج مدل تقسیم بندی می‌شوند که عبارتند از پروژه‌های احداث و توسعه، پروژه‌های تجهیز و تعمیر، پروژه‌های مطالعه و طراحی و پروژه‌های تعهدات و بدهکاری به پیمانکاران که تمرکز ما در مولدسازی دارایی‌ها فقط مربوط به پروژه‌های احداث و توسعه است که باعث می‌شود زیرساخت‌های کشور به بهره‌وری برسد.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه ۲۵۰۰ پروژه ملی در کشور وجود دارد، گفت: هم اکنون ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی داریم که ۱۸ هزار پروژه آن در بخش احداث و توسعه است و این ۱۸ هزار پروژه هم عموماً مربوط به بخش ورزش، نیرو، آب و راهداری است.

روحی یادآور شد: تاکنون ۲۵۰۰ ملک شناسایی و احصا شده که مشکل حقوقی ندارند. ما این املاک را ارزش افزایی کردیم که یک بار برای مزایده می‌رود و در صورتی که به فروش نرسد با پیمانکار پروژه تهاتر و یا معاوضه می‌کنیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی همچنین در ادامه فروش و تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، مشارکت با بخش غیردولتی و معاوضه را از جمله اقداماتِ انجام شده برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی برشمرد.

این مقام مسؤول یادآور شد: بند هفت ماده ۱۲ آئین نامه مولدسازی دارایی‌های دولت به توقف طرح‌های فاقد فایده فنی و اقتصادی و اجتماعی و لزوم تعیین تکلیف دارایی‌های آن اشاره دارد که در کل قوانین کشور بی نظیر و فراقوه‌ای است اما به نظر می‌رسد که به خوبی تبیین نشده است.

کد خبر 6089035

دیگر خبرها

  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح/ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل/چرا حمله به رفح برای ارتش اسرائیل خطرناک است؟/آمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۳۸۸ نفر رسید
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح/ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل/چرا حمله به رفح برای ارتش اسرائیل خطرناک است؟
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح/ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح
  • آخرین وضعیت بازار طلا و سکه؛ طلای ۱۸ عیار گرمی چند؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۸ اردیبهشت ماه
  • احمدعباسی: ما اینجاییم تا قهرمان شویم / آماده یک مسابقه تمام عیار هستیم
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم/اسرائیل وارد جنگ تمام عیار با ایران نمی‌شود
  • نگرانی وزیر خارجه ایران از سرکوب دانشجویان آمریکایی/ امیرعبداللهیان: این سرکوب، در راستای تداوم حمایت و پشتیبانی تمام‌ عیار واشنگتن از رژیم اسراییل است