Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیفیت پایین

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

کیفیت خوب

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

عصر ایران؛ حسن ظهوری و محمدکسرا شیرانی ــ کرونا به محروم ترین استان کشور زده است. به جایی که نمی شود مثلا با پروکل های بهداشتی در تهران به جنگ آن رفت. کلا اقلیم حال و هوای دیگری دارد و باید نسخه تازه ای برای آن پیچید. مثلا این که بگویید دست هایتان را مرتب بشویید خنده دار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آبی نیست تا بتوانند مرتب دست هایشان را با آن بشویند. توصیه برای استفاده از ژل های ضدعفونی کننده و الکل هم بی فایده است. رطوبت جنوب استان نمی گذارد ژل استفاده شود و الکل هم برای اکثر ساکنین این منطقه گران است.

آب روستاهای اطراف چابهار معمولا با مخازن سیمانی آب که به وسیله تانکر‌های شرکت آب و فاضلاب روستایی از آب پر می‌شود، تامین می‌شوند. آبی بد کیفیت که علاوه بر رنگ و مزه بد، قورباغه هم دارد. می‌گویند قورباغه‌ها همراه تانکر آب به داخل مخزن رفته‌اند.

آب مخازن که تمام می‌شود به سراغ نوشیدن از هوتک می‌روند. هوتک گودال آبی است که توسط اهالی روستا برای جمع آوری باران و روان آب‌ها کنده می‌شود و معمولا آب مورد نیاز روستاهای دشتیاری در جنوب استان سیستان و بلوچستان را تامین می کند. به همت باران پر می شود و آفتاب طولانی خشکش می کند. آبی که نه فقط برای اهالی که برای احشام هم استفاده می‌شود. حالا قرار است اهالی این منطقه با همین آب به جنگ کرونا بروند.

مصرف آب هوتک تحت هیچ شرایطی توصیه نمی‌شود اما اهالی روستاهای دشتیاری می‌گویند آب جایگزین ندارند و برای رفع تشنگی باید از این آب بنوشند. گزارش‌های زیادی درباره بیماری‌های تب و اسهال در منطقه شنیده می‌شود و با گرم‌تر شدن هوا شرایط بدتر هم خواهد شد. بدترین قسمت آن تمام شدن آب هوتک است.

هوا در چابهار خیلی زود گرم و سر و کله گرد و خاک ها هم بیشتر پیدا می شود. هرچند اهالی این شهر و روستاهای اطراف آن و منطقه دشتیاری، به حضور این مهمان ناخوانده عادت کرده اند اما این گرد و خاک ها که بلند می شود، وضعیت هوتک ها از قبل هم بدتر می شود. این خاک روی همان آبی می نشیند که در شرایط کم آبی و خالی شدن مخازن و انبارهای آب، اهالی، لب به رفع تشنگی با آن می زنند. این خاک به راحتی همه هوتک ها را که معمولا تحرک زیادی ندارند و جریان آب در آن ها ثابت است، آلوده می کنند. اگر حتی این آب را نخورند، آب دیگری برای شستشو و وضو گرفتن ندارند و به ناچار باید از هوتک استفاده کنند.

 

بیشتر بدانید:

دشتیاری تنها شد؛ مرگ نابهنگام یک انسان فداکار در محروم‌ترین جای ایران (فیلم) شرم بر همه ما ؛ گزارش تکان دهنده از غم انگیزترین مدارس ایران (+فیلم) لینک کوتاه: asriran.com/0034iP

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان کرونا کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۳۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران

به گزارش همشهری آنلاین سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفت و گو با همشهری با اعلام این خبر گفت: «بارش‌های سنگین اخیر در اصفهان، خراسان جنوبی و یزد بیشترین خسارت را به حوزه راه وارد کرده‌است.»
حسین ظفری افزود: «به لحاظ گستردگی خسارت‌ها بیش از ۲ هزار کیلومتر از راه‌ها در استان یزد و خراسان جنوبی از بارش‌های اخیر خسارت دیدند.»
به گفته ظفری، در اصفهان شهرستان‌های کاشان، آران و بیدگل و قمصر دچار آبگرفتگی شدند، اما هیچ خسارت جانی و مالی برای شهروندان گزارش نشده و عمده خسارت‌ها به زیر حوزه زیرساخت ابینه و راه‌ها بوده است.
او ادامه داد: «در استان خراسان جنوبی همه راه‌ها باز است. ولی به دلیل نا ایمن بودن مسیرها به ویژه مسیرهای توصیه از شهروندان می‌خواهیم از تردد خودداری کنند. در برخی از شهرها و روستاهای استان به دلیل خسارت وارده شده به شبکه انتقال آب، آبرسانی از طریق تانکر و به صورت سیار در حال انجام است.»

بیشتر بخوانید:
سیل بهاری با سیستان و بلوچستان چه کرد؟ | امدادرسانی تا کی ادامه دارد؟

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه به وضعیت سیستان و بلوچستان پرداخت و گفت: «راه ۱۲۰۰ روستا در جنوب سیستان و بلوچستان به دلیل بارش‌های بهاری مسدود شده‌بود که در حال حاضر فقط راه دسترسی ۴۰ روستا مسدود است. البته خودروهای سنگین امکان تردد دارند ولی خودروی سواری تا بازگشایی کامل و ایمن شدن مسیر به این روستاها دسترسی ندارد.»
او درباره تامین اقلام مورد نیاز روستاییان در سیستان و بلوچستان نیز گفت: «۴۷گروه جهادی با ۳۱۴ نیرو از هفته گذشته مشغول امدادرسانی هتسند. دستگاه های امدادی و خدمات رسان نیز با ۳۴۰۰ نیروی امدادی و خدمات رسان از بخش‌های انتظامی، نظامی و راهداری هلال احمر در سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند. آب، برق و فیبرنوری در همه روستاهای استان سیستان وبلوچستان وصل است.»

بیشتر بخوانید:
هشدار زرد برای هواشناسی + جزئیات | امروز کدام استان ها هشدار گرفتند؟

کد خبر 847281 برچسب‌ها سيل استان سیستان و بلوچستان مدیریت بحران

دیگر خبرها

  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • زندگی پس از سیل در شهرستان دشتیاری - سیستان و بلوچستان + عکس
  • زندگی پس از سیل در دشتیاری سیستان و بلوچستان
  • سیل در منطقه دشتیاری سیستان و بلوچستان
  • بیشترین خسارت سیل بهاری به راه‌ها | جزئیات خسارت از زبان سخنگوی مدیریت بحران
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • تالاب جازموریان جان دوباره گرفت
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان
  • روستاییان وعشایر جنوب سیستان وبلوچستان خوشحال از باران‌ها اخیر