Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجمع نمایندگان مازندران در مجلس یازدهم پیگیری طرح‌های توسعه استانی مبتنی بر مزیت‌های ممتاز کشاورزی، صنعتی، معدنی و گردشگری با رویکرد پایداری اکوسیستم محیط زیست را مأموریت اساسی این مجمع دانست.

علی کریمی‌فیروزجایی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم بابل در مجلس یازدهم امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس مازندران افزود: فقدان نقشه راه برای عبور از تنگناهای توسعه یافتگی در مازندران از مشکلات پایه‌ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در تشریح قابلیت‌های مهم مازندران در روند توسعه یادآور شد: بخش کشاورزی مازندران با اشغال ۹۵ درصد مساحت استان سالانه ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصول زراعی و باغی تولید و به بازار مصرف عرضه می‌کند و ۱۱ درصد ارزش اقتصادی تولیدات کشاورزی کشور به این استان اختصاص دارد.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی گفت: فقدان سند چشم‌انداز و طرح آمایش برای به روزرسانی قابلیت‌های سرزمینی و حمایت از تولید محصولات استراتژیک از مشکلات مهم بخش کشاورزی مازندران است.

وی افزود: حفظ و تقویت قابلیت‌های بخش کشاورزی مازندران با اجرای طرح اقتصادی کردن فعالیت‌های زراعی و باغی و مقابله با روند شتابان تغییر و تبدیل اراضی با کیفیت برنامه محوری به شمار می‌رود.

این نماینده مجلس همچنین از طرح جلوگیری از هدر روی تولیدات زراعی و باغی از طریق توسعه صنایع جانبی و مدرن سازی تجارت و بازرگانی محصولات و نیز مکانیزاسیون امور کشت و زرع بعنوان راهبردهای مهم مجمع نمایندگان مازندران در خانه ملت نام برد.

کریمی فیروزجایی در تشریح مهم ترین قابلیت‌های بخش صمت مازندران  فعالیت سه فرودگاه و سه بندر مهم ، ۵ گمرک فعال، استقرار ۳۹ ناحیه و شهرک صنعتی را یادآور شد و افزود: مازندران از نظر تعداد واحد‌های صنعتی رتبه ۸ ،میزان سرمایه گذاری رتبه ۱۳ و از حیث فرصت اشتغال در سطح کشور مقام یازدهم را دارد که بیانگر اهمیت جایگاه آن در سطح ملی است.

وی گفت: طرح‌های زیربنایی برای توسعه مازندران نباید به ساختار شکننده محیط زیست استان آسیب وارد کند، بخش گردشگری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مولفه‌های توسعه مازندران است.

نماینده مردم بابل در مجلس یازدهم یادآور شد: نزدیکی مازندران به پایتخت از سه محور ارتباطی هراز، سوادکوه و کندوان و نیز پذیرایی سالانه از ۲۰ میلیون گردشگر فرصت استثنایی را برای بهره‌مندی از قابلیت‌های گردشگری مازندران فراهم کرد و باید با توسعه و تقویت زیرساخت‌های این بخش سهم آن در ارتقای توان اقتصادی استان افزایش یابد.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از نبود برنامه جامع گردشگری برای اعتلای جایگاه ملی مازندران گفت: هم‌اکنون برنامه‌های توسعه گردشگری مازندران با بهره‌مندی از توان مدیریتی و لجستیکی استان اجرا می‌شود و برنامه منسجم ملی برای توسعه آن وجود ندارد.

وی افزود: مازندران قطب گردشگری کشور است و در این زمینه خدمات دهی ملی دارد و می‌طلبد دولت نگاه حمایتی ویژه‌ای به توانمندی‌های این بخش معطوف کند.

نماینده مردم بابل با تاکید بر عزم قاطع مجمع نمایندگان مازندران در روند همگرایی با مسؤولان ارشد استان برای اعتلای جایگاه ملی این خطه تصریح کرد: موفقیت طرح های توسعه استان در گرو مشارکت فعالانه و وحدت نظر تصمیم‌سازان و نخبگان مازندرانی در رده‌های مختلف است.

وی گفت: مازندران برغم برخورداری از قابلیت‌ها و توانمندی‌های ممتاز در بخش‌های گوناگون توسعه از محرومیت‌های فراوانی به دلیل نبود نگاه حمایتی در سطح ملی رنج می‌برد.

رئیس مجمع نمایندگان مازندران تصریح کرد: نمایندگان مجلس یازدهم در هم‌افزایی با مسؤولان استانی طرح عملیاتی پیشرفت و عدالت را در دستور کار قرار دادند.

انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج/و

منبع: فارس

کلیدواژه: مازندران محیط زیست مجلس شورای اسلامی علی کریمی مازندران محیط زیست مجلس شورای اسلامی علی کریمی مجمع نمایندگان مازندران نماینده مردم بابل مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۴۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین روح الله حریزاوی، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای وقف گفت: شعاری که سال‌ها تکرار شد به عنوان میراث ماندگار در حوزه وقف به جهت تمرکز اولویت در حوزه دانش و توسعه دانش و رسیدن به مرز فناوری در این نمایشگاه قابل مشاهده است. در حوزه‌های علوم زیستی، دفاعی، هوش مصنوعی و علوم پزشکی در کنار مباحثی مانند فقه که مورد توجه بوده شاهد رشد و پیشرفت خوبی هستیم.

وی اظهار کرد: لازم است از تلاش‌های ریاست محترم سازمان اوقاف و امور خیریه تقدیر و تشکر کنیم که نظارت به فردا و حوزه‌هایی که زندگی آینده بشر را دستخوش تحول قرار می‌دهد دارند و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی را در این زمینه دنبال می‌کنند. طبیعتاً همه مجموعه‌های کشور باید مطابق سندهای توسعه پنج ساله به دانش بنیان شدن محصولات و سرمایه گذاری ها فکر کنند و طبیعتاً این الگو را می‌توانند مورد توجه قرار دهند.

حجت الاسلام حریزاوی بیان کرد: همه مؤمنان که می‌خواهند بعد از این دنیای فانی سرمایه‌هایشان به رشد و نمو برسد و ماندگار شود اگر بتوانند حوزه نگرشی خود را از وقف زمین و ملک و اموالی که برای امور دینی در نظر گرفته شده توسعه دهند و برای تولید قدرت امت اسلام و حکومت اسلامی برنامه ریزی کنند حتماً می‌تواند به ماندگارتر شدن موقوفات کمک کند. ما نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم و وقف در حوزه دانش بنیان می‌تواند نوید بخش باشد.

وی تصریح کرد: سازمان تبلیغات اسلامی به جهت ارتباط تنگاتنگی که با سازمان اوقاف دارد یک ظرفیت خوبی برای معرفی این حوزه‌های جدید توسعه وقف دارد و ما اینجا حضور پیدا کردیم که با این دستاوردها آشنا شویم که بتوانیم از طریق شبکه تبلیغی که در سراسر کشور گسترش پیدا کرده در سطح خوبی معرفی کنیم.

کد خبر 6090636 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • ۸۰ هزار گردشگر خارجی پارسال به مازندران سفر کردند
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم