Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا حاجی‌پور گفت: منطقه‌ای به نام "عمارت" در بالا دست سد مخزنی هراز، محل جمع آوری زباله شهرهای اطراف است که قله زباله شده و شیرابه‌های زباله همچون رودخانه جوشان به دهانه سد مخزنی هزار وارد می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا حاجی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، با اشاره به برخی شایعات درباره ایجاد تونلی برای بازگرداندن آب به تهران، اظهار داشت: از رسانه‌ها می‌خواهیم تا از وزیرنیرو در این زمینه سوال کنند تا مشخص شود چنین موضوعی صحت دارد یا خیر؟

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از کم و کیف این موضوع بی اطلاع هستم و نمی‌دانم که آیا چنین موضوعی صحت دارد یا خیر؟ نمی‌دانم آیا این موضوع با نمایندگان ادوار گذشته به میان گذاشته شده یا خیر؟ در جریان نیستم که آیا امور آب منطقه‌ای و استاندار از این موضوع مطلع هستند یا خیر؟ از رسانه‌ها می‌خواهم این موضوعات را از مسئولان وزارت نیرو بپرسند تا مردم مطلع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در سال 1352 سد لار برای کشاورزان پایین دست شهرستان های آمل، بابل، بابلسر، فریدونکنار، محمودآباد، نور و روستاهای این مناطق تاسیس شد تا کشاورزان از این آب استفاده کنند، مقرر شده بود تا حدود 98 هزار هکتار از اراضی را با استفاده از این سد، آبیاری کنند، متاسفانه در همان سال 1352 که می‌خواستند سد را آبگری کنند، متوجه افزایش جمعیت تهران و اهمیت آب شرب برای پایتخت شدند.

حاجی پور با بیان اینکه در آن مقطع زمانی، مجلس مصوبه را گذراند تا در پایین دست سد لار، سدی احداث شود تا کشاورزان از آب آن استفاده کنند، ادامه داد: نهایتا در سال 1392 سدی را کلنگ زدند به نام سد مخزنی هراز که در ورودی شهر آمل و در جایی به نام "منگول" قرار دارد.

این نماینده مردم در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عظیم‌ترین سد در کشور با گذشت 10 سال به بهره برداری رسیده است، گفت: از سال 92 تاکنون ساخت سد مخزنی هراز فقط 35 درصد پیشرفت داشته است.

وی افزود: برآورد هزینه این سد از 600 تا هزار میلیارد است، در حالی که از سال 92 تاکنون فقط 220 میلیارد تومان بودجه برای احداث این سد اختصاص یافته است و برای سال جاری150 میلیارد بودجه لازم بوده که 10 میلیارد برای آن تصویب شده است، صورت وضعیت‌ها نشان می‌دهد هم اکنون برای ساخت این سد 50 میلیارد بدهکاری به وجود آمده است.

حاجی‌پور اظهار داشت: اگر سالانه 20 میلیارد برای احداث این سد بودجه در نظر گرفته شود، پس از 40 سال احداث این سد تمام می‌شود، وزارت نیرو چه مدیریتی دارد؟ این در حالی است که آمل 40 درصد تولید برنج کشور را دارد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در زمان کلنگ زنی سد، وزارت نیرو متعهد شده بود زباله‌های تلنبار شده در آن منطقه را جمع آوری کند، وزارت نیرو نیز هیچ اقدامی برای جمع آوری زباله نداشته است.

وی افزود: منطقه‌ای به نام "عمارت" در بالا دست سد مخزنی هراز، محل جمع آوری زباله شهرهای اطراف است که قله زباله شده و شیرابه‌های زباله همچون رودخانه جوشان به دهانه سد مخزنی هزار وارد می شود، این شیرابه ها به منابع آب زیرزمینی وارد شده و موجب بیماری مردم می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سد مخزنی هراز وزارت نیرو شیرابه ها حاجی پور جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۵۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی آبفای هرمزگان، آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم با حضور ذوالفقار مهدی زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان بررسی شد.

در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تأثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین کن چارک به شهرستان بستک مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تأمین آب شهرای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی زاده در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاه در حال احداث کهورستان را مطلوب عنوان کرد و گفت: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین کن خلیج فارس وارد مدار بهره برداری خواهد شد.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در ادامه با سفر به شهرستان بستک از روند پروژه آبرسانی به شهرستان بستک بازدید کرد و گفت: این پروژه نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا را تأمین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود.

وی گفت: این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱,۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

مهدی زاده ادامه داد: نیاز آبی این شهرستان از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تأمین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

به گفته معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی یک ضرورت است که امیدواریم به سرعت تکمیل و مورد بهره برداری قرار گیرد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، ۵ باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش بینی شده است.

وی افزود: برای تأمین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین کن با ظرفیت ۸ هزار متر مکعب در شبانه روز پیش بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان کرد که با تکمیل آب شیرین کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک صورت خواهد گرفت.

کد خبر 6089450

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه انتقال آب از بندرچارک به بستک و جناح
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • ضرورت لایروبی حوضچه نیروگاه نکا/ پیشرفت زباله سوز ساری شتاب گرفت
  • پیشرفت ۴۶ درصدی بوستان ۵ هکتاری بانوان طُرق مشهد
  • پیشرفت ۵۳ درصدی طرح متروی شهرستان اسلامشهر
  • پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه محور آستانه اشرفیه به کیاشهر
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح آبرسانی شهر میبد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی طرح عمرانی آبرسانی شهر میبد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی پروژه عمرانی آبرسانی شهرستان میبد
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین