Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-08@13:45:28 GMT

شمار مبتلایان به ۸ میلیون نفر نزدیک شد

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۹۵۸۲۵

شمار مبتلایان به ۸ میلیون نفر نزدیک شد

تین نیوز

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در حالی ۲۱۳ کشور و منطقه در جهان را درگیر خود ساخته که این روند ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید، عامل بیماری کووید-۱۹ به ۴۳۵ هزار و ۵۹۳ نفر رسیده و تاکنون ابتلای هفت میلیون و ۹۹۵ هزار و ۸۷۷ نفر نیز به این بیماری تأیید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون چهار میلیون و ۱۱۲ هزار و ۲۶۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

در حالی که تا چندی پیش اروپا به یکی از مراکز شیوع کروناویروس جدید در جهان تبدیل شده بود اما آفریقا، هند و آمریکای جنوبی به ویژه برزیل به کانون جدیدی برای شیوع این ویروس تبدیل شده و سازمان‌ جهانی بهداشت نیز نسبت به وضعیت کشورهای این منطقه ابراز نگرانی کرده است.

آمریکا همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

از سوی دیگر برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده است.

بنابرگزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، تعداد مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشورهایی که بنابر گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را داشته‌اند تا لحظه انتشار این خبر به ترتیب به شرح زیر است:

۱. ایالات متحده دو میلیون و ۱۶۲ هزار و ۲۲۸ مبتلا، ۱۱۷ هزار و ۸۵۳ قربانی

۲.  برزیل ۸۶۷ هزار و ۸۸۲ مبتلا، ۴۳ هزار و ۳۸۹ قربانی

۳.  روسیه ۵۲۸ هزار و ۹۶۴ مبتلا، ۶۹۴۸ قربانی

۴. هند ۳۳۳ هزار و ۸ مبتلا، ۹۵۲۰ قربانی

۵. انگلیس ۲۹۵ هزار و ۸۸۹ مبتلا، ۴۱ هزار و ۶۹۸ قربانی

۶. اسپانیا ۲۹۱ هزار و ۸ مبتلا، ۲۷ هزار و ۱۳۶ قربانی

٧. ایتالیا ۲۳۶ هزار و ۹۸۹ مبتلا، ۳۴ هزار و ۳۴۵ قربانی

۸. پرو ۲۲۹ هزار و ۷۳۶ مبتلا، ۶۶۸۸ قربانی

۹. آلمان ۱۸۷ هزار و ۶۷۱ مبتلا، ۸۸۷۰ قربانی

۱۰. ایران ۱۸۷ هزار و ۴۲۷ مبتلا، ۸۸۳۷ قربانی

پس از آن کشورهای ترکیه با ۱۷۸ هزار و ۲۳۹ مبتلا، شیلی با ۱۷۴ هزار و ۲۹۳ مبتلا، فرانسه با ۱۵۷ هزار و ۲۲۰ مبتلا، مکزیک با ۱۴۶ هزار و ۸۳۷ مبتلا، پاکستان با ۱۴۴ هزار و ۴۷۲ مبتلا، عربستان سعودی با ۱۲۷ هزار و ۵۴۱ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

سپس کانادا با ۹۸ هزار و ۷۸۷ مبتلا، بنگلادش با ۸۷ هزار و ۵۲۰ هزار مبتلا، چین با ۸۳ هزار و ۱۸۱ مبتلا، قطر با ۷۹ هزار و ۶۰۲ مبتلا،  آفریقای جنوبی با ۷۰ هزار و ۳۸ مبتلا، بلژیک با ۶۰ هزار و ۲۹ مبتلا، بلاروس با ۵۳ هزار و ۹۷۳ مبتلا، سوئد با ۵۱ هزار و ۶۱۴ مبتلا و کلمبیا با ۵۰ هزار و ۹۳۹ مبتلا بیش از ۵۰ هزار مورد ابتلا را تاکنون ثبت کرده‌اند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: آمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ کووید ۱۹ هزار و ۸ ۸ مبتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۵۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید

آفتاب‌‌نیوز :

این آزمایش را می‌توان در کمتر از ۳ دقیقه پس از گرفتن سواب پوست انجام داد. این سواب تغییرات در ترکیب شیمیایی سبوم که توسط پوست تولید شده و با پارکینسون مرتبط است را تجزیه و تحلیل می‌کند.

به گفته پزشکان، در حال حاضر هیچ آزمایش قطعی برای بیماری پارکینسون وجود ندارد و متخصصان به علائم، سابقه پزشکی، نتایج یک معاینه فیزیکی طولانی و در برخی موارد، اسکن مغز برای تشخیص این بیماری رجوع می‌کنند.

مونتی سیلوردیل (Monty Silverdale) متخصص مغز و اعصاب از دانشگاه منچستر در بریتانیا و پژوهشگر این مطالعات می‌گوید: این آزمایش پتانسیل بهبود گسترده تشخیص و مدیریت افراد مبتلا به بیماری پارکینسون را دارد. آزمایش جدید بر اساس سیستم غدد درون ریز کار می‌کند که پوست را مرطوب نگه می‌دارند. محققان متوجه شدند که چگونه ترکیب شیمیایی سبوم در یک فرد پس از وجود بیماری پارکینسون تغییر می‌کند.

سیلوردیل اضافه می‌کند: اکنون ما آزمایشی بر اساس آن تغییر در نشانگر‌های زیستی داریم. سواب‌های گرفته شده در یک کلینیک به آزمایشگاه فرستاده شده و در آنجا تحت آنالیز طیف سنجی جرمی قرار می‌گیرند تا ترکیب مولکولی آن‌ها بررسی شوند. برای اهداف مطالعه حاضر، نمونه‌هایی از ۷۹ فرد مبتلا به پارکینسون با نمونه‌هایی از ۷۱ فرد بدون این بیماری مقایسه شد.

دپانجان سارکار (Depanjan Sarkar) شیمیدان دانشگاه منچستر و یکی دیگر از پژوهشگران این مطالعه می‌گوید: وقتی این آزمایش را انجام می‌دهیم، بیش از ۴ هزار ترکیب منحصر به فرد پیدا می‌کنیم که ۵۰۰ مورد از آن‌ها بین افراد مبتلا به بیماری پارکینسون در مقایسه با سایر شرکت کنندگان کنترل متفاوت است.

به گفته محققان، اینکه این آزمایش غیر تهاجمی و از نظر تولید نتایج سریع است، نشانه مثبتی تلقی می‌شود، اگرچه دانشمندان هنوز باید نشان دهند که می‌توانند این روش را مقیاس پذیر کرده و آن را خارج از شرایط آزمایشگاهی امتحان کنند.

علاوه بر این، محققان می‌گویند:بیماری‌ها و شرایط دیگر را می‌توان از طریق تجزیه و تحلیل سبوم تشخیص داد، اگرچه هنوز کاملاً مشخص نیست که چرا شروع پارکینسون باید این تغییرات را در مایع ترشح شده در بدن تولید و ایجاد کند.

پارکینسون در حال حاضر سریعترین بیماری عصبی در حال رشد است و این رشد همچنان ادامه خواهد داشت. در حالی که دانشمندان سخت در تلاش برای یافتن درمانی برای آن هستند، راه‌هایی برای کاهش سرعت و مدیریت آن وجود دارد و اینجاست که تشخیص زودهنگام می‌تواند بسیار مهم باشد.

منبع: سیناپرس

دیگر خبرها

  • تلفات سیل در برزیل به ۹۵ نفر رسید
  • افزایش تلفات سیل در برزیل؛ ساکنان با کمبود آب مواجه هستند
  • بازگشت شفاف قبل از مرگ!
  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • چگونه آلزایمر را درمان کنیم؟
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • فیلم| افزایش شمار کشته‌های سیل در برزیل به ۷۵ نفر
  • شمار قربانیان سیل در کنیا از مرز ۲۲۵ نفر گذشت
  • شمار قربانیان سیل مهیب در کنیا از مرز ۲۲۵ نفر گذشت
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید